CHAT
- technotronic
- Stožerni Narednik

CHAT
evo jedna tema svih tema, neobavezna, o svemu i ničemu....
Ovako, mene zanima koja država proizvodi optike Comet i kakve su kvalitete?
Ovako, mene zanima koja država proizvodi optike Comet i kakve su kvalitete?
- technotronic
- Stožerni Narednik

Re: CHAT
http://www.lovactrgovina.hr/ponuda@g1=1199&g2=28.html
i još me zanima kakvi su to umeci za cijev od 30- 50 kuna
i još me zanima kakvi su to umeci za cijev od 30- 50 kuna
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

E sad, kad smo već kod te stranice, kolica s desne strane, znače li da ima ili nema? Našao ja streljivo 243 po 5,5 kuna i pokraj nema kolica. Zovem, a čovjek kaže, nema. Čekam par mjeseci, pojave se kolica, ja zovem, a opet, nema. Malo sam zbunjen, no kako god okreneš kad je nešto jeftino, nema. Pegula sam ljudi.....!
- technotronic
- Stožerni Narednik

- technotronic
- Stožerni Narednik

- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Postoji li kakav vezani clanak zakona o oruzju koji to regulira?Iggy wrote:Ne treba kod ovlaštenog puškara i ako je cijev u istom kalibru, cijev se mjenja. Staru puškar uništi i to je to.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Cijev sa ležištem se smatra oružjem i ne smije se posjedovati bez odobrenja, sirova bez ležišta je komad čelika i nema zakonske zabrane za posjedovanje. Znači može se posjedovati i imati u rezervi ako zatreba, puškar sredi pušku i to je to. Samo što u tom slučaju mora ići na tormentaciju. Kad ovlašteni puškar promijeni cijev i stavi originalnu nema nikakvih problema. Zato i jeste OVLAŠTEN. Iako kod nas još uvijek prolaze pušketine s kojekakvim cjevinama bez oznaka.
Jedini je problem sto to SLUZBENO nitko vise ne moze kod nas napraviti.. da stvar bude banalnija nismo clanica CIP-a ali uredno trazimo dokumente vezane za CIP, Cak se trazi od uvoznika koji prodaju streljivo EU porijekla da imaju izjave o sukladnosti sa CIP-m. Jedino mi nije jasno sto traze od proizvoda koji dolaze iz USA ili CH a koji nemaju taj standard a proizvode 95% streljiva na planeti ???Iggy wrote:... Iako kod nas još uvijek prolaze pušketine s kojekakvim cjevinama bez oznaka.
Nemoguće je Nemoguće
- technotronic
- Stožerni Narednik

Dakle, nemožeš cijev negdje kupit, pa odnjet oružaru da ju montira, ili još bolje, sam ju navarit?
- technotronic
- Stožerni Narednik

Znalci, gdje nabaviti nosače optike za PAPovku, neke jeftinije fiksne. Prsteni 25,4 mm. Može i link na njuškalo ili ebay. Hvala.
Hunting is getting as close as you can, shooting is getting as far away as possible.
https://youtube.com/channel/UCnDcMjnFpvRMCtlVHqFqUVQ
https://youtube.com/channel/UCnDcMjnFpvRMCtlVHqFqUVQ
- technotronic
- Stožerni Narednik

- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Zna li netko: Ima li gdje u HR, za nabaviti zadnji mehanicki nisan za montazu na piccatiny sinu?
Turn better into best!