CHAT
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: CHAT
Novi rat?
Sta je ovo doslo?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ven ... 17857.aspx
https://www.france24.com/en/americas/20 ... -of-guyana
Sta je ovo doslo?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
jolly wrote:Novi rat?
Sta je ovo doslo?
To se sprema mjesecima.
Navedena regija je bogata prirodnim resursima i fosilnim gorivima. A svi znamo kolko je venecuelanska vlada pohplepna, ko bi rekao da komunizam ne funkcionira.
Ovo je jos jedan rat koji se nebi dogodio da je Trump predsjednik.
I napomena da ovo trenutno nije jedini ratni konflikt koji je krenio.
U Myanmaru(Burmi) se situacija zahuktava.
https://www.ammoland.com/2023/12/court- ... z8MT0eFoIF
Nije rijetkost vidjeti da neki sud u SAD-u ruši zakon (koji radi restrikciju na oružje) savezne države, pozivajući se na kršenje drugog amandmana.
Ali vidjeti da optužuju restrikciju za oružje za kršenje prvog ustavnog amandmana... zanimljivo:
The panel found the ban on possession of firearms in church violated Pastor Spencer and his congregation’s First Amendment rights to the free exercise of religion.
Inače, slobodu vjeroispovijesti imamo i mi u članku ustava 40. Samo se malo "uže" tumači
Nije rijetkost vidjeti da neki sud u SAD-u ruši zakon (koji radi restrikciju na oružje) savezne države, pozivajući se na kršenje drugog amandmana.
Ali vidjeti da optužuju restrikciju za oružje za kršenje prvog ustavnog amandmana... zanimljivo:
The panel found the ban on possession of firearms in church violated Pastor Spencer and his congregation’s First Amendment rights to the free exercise of religion.
Inače, slobodu vjeroispovijesti imamo i mi u članku ustava 40. Samo se malo "uže" tumači
Nisu li ono Česi nedavno donijeli vrlo liberalan zakon o oruzju i sad odjednom masovna pucnjava??
Slucajni manijaci ili "mind kontrol "duboke drzave"?
Moje misljenje je odavno jasno jos od masovnog "shot outa" u mirnom ali naoruzanom Novom Zelandu,"mind control" sa ciljem postupnog razoružanja civila.
Slucajni manijaci ili "mind kontrol "duboke drzave"?
Moje misljenje je odavno jasno jos od masovnog "shot outa" u mirnom ali naoruzanom Novom Zelandu,"mind control" sa ciljem postupnog razoružanja civila.
Ovaj mind control mi je ipak malo previše. Zadnjih godina čitam o raznim zavjerama, covidu, Billu Gatesu, ljudima gušterima, Trumpu koji se bori protiv pedofila, pa čak i o električnim vozilima kao obliku zavjere protiv malog čovjeka. Kad pokušam u tim krugovima ostati realan, nazovu me ovcom, plaćenikom, podanikom i sl.
Na koji točno način funkcionira taj mind control? To Biden ili Hillary imaju neki gumb ili potenciometar koji okreću? Ili možda Putin? Sad će netko u Češkoj ubiti masu ljudi jer mu je oružje dostupnije, pa ćemo lakše zabraniti oružje? Oprostite, ali ne pušim to. Luđaka je uvijek bilo i ovaj put je luđak došao do oružja (legalno ili ilegalno, još ne znamo).
Na koji točno način funkcionira taj mind control? To Biden ili Hillary imaju neki gumb ili potenciometar koji okreću? Ili možda Putin? Sad će netko u Češkoj ubiti masu ljudi jer mu je oružje dostupnije, pa ćemo lakše zabraniti oružje? Oprostite, ali ne pušim to. Luđaka je uvijek bilo i ovaj put je luđak došao do oružja (legalno ili ilegalno, još ne znamo).
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Očito da jest.Marin223 wrote:Jel to opet u gun free zoni ?
Zna li se je li oružje legalno ili ne?
I sa kakvom je to puškom izvršeno ?
Vidim da si je fino postavio sve ,na bipod.......
To je neka automatska puška?
Smatram te ovcom i plaćenikom sistemaAriel wrote:Ovaj mind control mi je ipak malo previše. Zadnjih godina čitam o raznim zavjerama, covidu, Billu Gatesu, ljudima gušterima, Trumpu koji se bori protiv pedofila, pa čak i o električnim vozilima kao obliku zavjere protiv malog čovjeka. Kad pokušam u tim krugovima ostati realan, nazovu me ovcom, plaćenikom, podanikom i sl.
A znas kako to ide,kad zelis skriti zavjeru onda plasiras u medije milijune drugih teorija zavjere i to cesto i pretjeraš,onda narod vise nevjeruje u nista i postane letargican.Mozda je sve slucajno ali ova rešetanja po školama u zadnjih godina su mi sumnjiva.Škola i djeca su upravo ono mjesto gdje se javnost najvise zgraža
U vrijeme moje mladosti pucnjave su bile po birtijama kad svi popijemo po 3-4 loze najmanje, a javnost se nije zgražavala jer je bilo normalno da od 10 pijanih budala neko zapuca u birtiji iza pola
noći i ubije drugu budalu koja je bila tu.
Danas su sigurnije birtije nego škole.
Last edited by Darko11 on 21 Dec 2023, 21:53, edited 1 time in total.
Uh ti cak vjerujes i u izbore i predstavu koju zovu"demokracija" .Ovo je tezi slucajAriel wrote:Ali nisi objasnio kako. Ako to mogu, zar nije bolje uvjeriti nas da plaćamo 100% poreza i uvijek ih biramo? Ovo je presporo.
Ne postoje "izbori".
Demokrati-republikanci,Laburisti-konzervativci,HDZ-SDP(bivsa Jugo partija)......u svakoj drzavi postoji samo lijevo i desno krilo iste partije i eventualno nebitan treci igrac iz istih redova(vjecna oporba).Izbori su utopija za naivce isto kao socijalizam,pa cak i komunizam se nikad nije realizirao u praksi.
Na vlast se dolazi metkom i sa vlasti se odlazi metkom
Kako rade "mind control"?? Nemam pojma.Objasni ti meni kako radi mobitel ili mikrovalna pecnica u kojoj je piletina vrela a papir nije izgorio?
Naravno bez googlanja .
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Imai smo priliku u kovid krizi vidjeti jedan od načina kako to radi mind control.
Prodaš ljudima foru i oni idu ko ovce na klanje, na nekakvo cijepljenje,koje uopće nije cijepljenje.
Spraše im u tijelo nešto, što točno ne znaju što je ,što sadrži,nitko ne smije provjeravati što su dobili ,i nitko im ne kaže da može biti pogubno za njih,a ni da je zasigurno štetno.
I ljudi se ne zapitaju zašto je to tako,zašto te ampulice "cjepiva" čuva teško naoružana specijalna policija itd.
Eto,to je jedan od načina.....
Prodaš ljudima foru i oni idu ko ovce na klanje, na nekakvo cijepljenje,koje uopće nije cijepljenje.
Spraše im u tijelo nešto, što točno ne znaju što je ,što sadrži,nitko ne smije provjeravati što su dobili ,i nitko im ne kaže da može biti pogubno za njih,a ni da je zasigurno štetno.
I ljudi se ne zapitaju zašto je to tako,zašto te ampulice "cjepiva" čuva teško naoružana specijalna policija itd.
Eto,to je jedan od načina.....
I stvarno mislite da su ljudi čijoj nesposobnosti svaki sam svjedočimo sposobni za takvo nešto? Ili je i ta nesposobnost dio urote? Gdje je točno granica manipulatora i manipuliranih? Manipulira li tko i manipulatorima? Tko je glavni? Ursula, Gates, Biden, Trump, Putin ili možda demokratski biraju izmedu sebe?
Kako se radi mind control? Sigurno ne preko interneta jer oni koji najviše na njemu vise javiše urota otkrivaju. Hm
Evo od Ukrajine dižu ruke, navodno nema izgleda. Ali tko je to rekao prije pola godine bio je ruski plaćenik i četnik. Je li i to manipulacija?
Kako se radi mind control? Sigurno ne preko interneta jer oni koji najviše na njemu vise javiše urota otkrivaju. Hm
Evo od Ukrajine dižu ruke, navodno nema izgleda. Ali tko je to rekao prije pola godine bio je ruski plaćenik i četnik. Je li i to manipulacija?
Pa ja sam i pisao ovde u temi o Ukrajini da smanjite tenzje oko Ukrajine jer oni su od 2014te marionete duboke drzave (Partije koja nastoji centralizirati vlast nad ostalim partijama) i neznam sta je svrha ali ce najebati vjerovatno(vec prodaju plodnu zemlju zapadnim kompanijama kao dug za pomoc) ,a u Kremlju nisu bas takve budale kako je to u pocetku izgledaloAriel wrote:I stvarno mislite da su ljudi čijoj nesposobnosti svaki sam svjedočimo sposobni za takvo nešto? Ili je i ta nesposobnost dio urote? Gdje je točno granica manipulatora i manipuliranih? Manipulira li tko i manipulatorima? Tko je glavni? Ursula, Gates, Biden, Trump, Putin ili možda demokratski biraju izmedu sebe?
..... pa sam bio rusofil,teorticar zavjera itd.
Nema glavnog pojedinca.Partija je glavna a pojedinac(predsjednik,premjer....) je marioneta,glumac,dezurni krivac,glasnogovornik partije čija smijena puk zadovolji kao da je to smijena vlasti a vlast je 100 godina ista.Taj pojedinac je svijestan da moze biti pukovnik ili pokojnik.
Nemam pojma kako radi mind control ako stvarno postoji,nisam isključiv .
Nemam pojma ni kako radi mikrovalna.
Neki vjeruju da ce npr neki Trump nesto promjeniti.Ja nevjerujem u bajke i smatram da je kao i svaki mediski isturen politicar nebitan lik .
To je moje skromno misljenje .
Evo mene, volim teorije zavjere, pratim ih desetljećima
Ovako, Trump nije nebitan lik. Mislim da im je otišao ispod radara misleći da neće ništa napraviti i sada ga se ne mogu riješiti. Svašta pokušavaju. Od zatvora do zakonske zabrane kandidature za predsjenika. To su napravili prije neki dan, u jednoj državi su mu zakonom zabranili da se kandidira. Toga nema ni u Rusiji. Ok, neće ti tamo zakonski zabraniti već će te progutati mrak ali, moj bože, privid demokracije je i dalje postojan
Zašto nitko nije rekao da u Wuhanu postoji laboratorij koji se bavi eksperimentiranjem corona virusom? Jednostavna činjenica koja se može izguglati. Zašto nitko nije spomenuo da je USA nedavno prekinula financiranje tog istog laboratorija. Bila je to minorna vijest koju nitko nije prenio
Kako izgleda mind control? Stvarno se to još uvijek pitate? Pa sjetite se pandemije i situacije da ste u javnosti i nemate masku i zapitajte se kako vas gledaju ljudi oko vas?
Sjetite se da su nam zabranili da se bez dozvola krećemo između općina i da nitko nije digao glas protiv toga. Zamislite, ograničili su nam slobodu kretanja i svima je to bilo ok.
Eto, to je mind control
Ukrajina je poseban slučaj. Tu ima svega, od biolaboratorija, to žitnice koja hrani Afriku, Bidenove korupcije, prijetnje NATO-a...zlatni rudnik za teoretičare zavjera
Dobro je, chat je ovo
Ovako, Trump nije nebitan lik. Mislim da im je otišao ispod radara misleći da neće ništa napraviti i sada ga se ne mogu riješiti. Svašta pokušavaju. Od zatvora do zakonske zabrane kandidature za predsjenika. To su napravili prije neki dan, u jednoj državi su mu zakonom zabranili da se kandidira. Toga nema ni u Rusiji. Ok, neće ti tamo zakonski zabraniti već će te progutati mrak ali, moj bože, privid demokracije je i dalje postojan
Zašto nitko nije rekao da u Wuhanu postoji laboratorij koji se bavi eksperimentiranjem corona virusom? Jednostavna činjenica koja se može izguglati. Zašto nitko nije spomenuo da je USA nedavno prekinula financiranje tog istog laboratorija. Bila je to minorna vijest koju nitko nije prenio
Kako izgleda mind control? Stvarno se to još uvijek pitate? Pa sjetite se pandemije i situacije da ste u javnosti i nemate masku i zapitajte se kako vas gledaju ljudi oko vas?
Sjetite se da su nam zabranili da se bez dozvola krećemo između općina i da nitko nije digao glas protiv toga. Zamislite, ograničili su nam slobodu kretanja i svima je to bilo ok.
Eto, to je mind control
Ukrajina je poseban slučaj. Tu ima svega, od biolaboratorija, to žitnice koja hrani Afriku, Bidenove korupcije, prijetnje NATO-a...zlatni rudnik za teoretičare zavjera
Dobro je, chat je ovo
Iskreno, meni je Trump osiljeni egocentrik s previše novca kojemu bi bilo predosadno u mirovini. Državništvo i politička pamet mi je nespojiva s njim, on može biti lik koji reagira na prvu i ponekad je to i najbolja opcija. Ali daleko od toga da uvijek pali, pa sjetite se njegovih gafova, twitter objavao, pa onog sastanka ispred mrtvačnice (ili što je već bilo, poslije izbora). Kovati takvog lika u nekakvu mesijansku legendu je za mene prava izmanipuliranost
.
Je, podmeću i njemu, služe se svim sredstvima, nekad i vrlo naivno. Baš kao i on, pa što je napravio 06.01.2021.? Ali dobro, zabavlja svijet, to sigurno.
Pandemija? Virus je stvaran (evo i ja ga imam trenutno), nezgodan, mnogi su umrli od njega. Jasno da je reakcija u početku bila žestoka, sigurno da je bilo i puno nesnalaženja. Je li Jugoslavija 1970-ih također bila izmanipulirana kad je reagirala na epidemiju boginja? Kakav je tada bio mind control? Ili je bio samo klasični state control?
Je, podmeću i njemu, služe se svim sredstvima, nekad i vrlo naivno. Baš kao i on, pa što je napravio 06.01.2021.? Ali dobro, zabavlja svijet, to sigurno.
Pandemija? Virus je stvaran (evo i ja ga imam trenutno), nezgodan, mnogi su umrli od njega. Jasno da je reakcija u početku bila žestoka, sigurno da je bilo i puno nesnalaženja. Je li Jugoslavija 1970-ih također bila izmanipulirana kad je reagirala na epidemiju boginja? Kakav je tada bio mind control? Ili je bio samo klasični state control?
https://en.wikipedia.org/wiki/Four_Seas ... conference
Na ovo sam mislio. Smatrate li da ljudi koji naprave ovakvu glupost mogu nešto pametno planirati?
Na ovo sam mislio. Smatrate li da ljudi koji naprave ovakvu glupost mogu nešto pametno planirati?
Za nas neupućene u teorije zavjera, a da nam je lakše shvatiti o čemu se raspravlja.
Što bi bio pojam "mind control"?
A - Čipovi, Bill Gates i 5G mreže. Nekakav Skynet.
B - Manipulacija. Propaganda, sugestija, strah... Npr. putem medija i društvenih mreža.
C - Sve navedeno pod A i B i još ima dodatnog.
D - Nešto drugo.
Znači. Što je od navedenoga. Ako je D molio bih pojašnjenje o čemu se tu radi. Jer ovako nemam blage veze o čemu se tu piše.
Što bi bio pojam "mind control"?
A - Čipovi, Bill Gates i 5G mreže. Nekakav Skynet.
B - Manipulacija. Propaganda, sugestija, strah... Npr. putem medija i društvenih mreža.
C - Sve navedeno pod A i B i još ima dodatnog.
D - Nešto drugo.
Znači. Što je od navedenoga. Ako je D molio bih pojašnjenje o čemu se tu radi. Jer ovako nemam blage veze o čemu se tu piše.
Neki vjeruju da senilni Biden vodi SAD.
Nije bitan Trump,nijedan predsjednik ne odlucuje o nicemu osim mozda hoce li zaposliti rodjaka na naplatne kucice autoputa, što partiju ne zanima.On je dobar glumac koji radi sto mu se kaze kao nas Zoki i Plenki ili Bakir i Dodig koji glume sukobe dok se pljacka nastavlja a njima dobro,pa to im je i posao.Svako drugo vjerovanje je utopija.
Demokracija je predstava za puk i bitno je da se odvija(show must go on),nije uopce bitno za koga gasaš jer to ne mjenja vlast....pa imas laznu oporbu,smijenu premjera i predsjednika kao fiktivnu smijenu vlasti itd.
Vjerovanje da se vlast mjenja izborima osigurava vladajucu partiju od oruzanog ustanka,krivnje za greske jer eto vi ste birali....itd itd.
Drug Staljin je jednom iskreno rekao o izborima"Ako su izbori dobro organizirani,glasanje nije ni potrebno"
Ne to ne kazem ja nego Yuval Noah Harari
Mozda on laze i plasi narod,jeli to onda teorija zavjere da neko toliko obrazovan i eksponiran namjerno plasi narod??....koji je cilj te zavjere unutar zavjere ??
Nije bitan Trump,nijedan predsjednik ne odlucuje o nicemu osim mozda hoce li zaposliti rodjaka na naplatne kucice autoputa, što partiju ne zanima.On je dobar glumac koji radi sto mu se kaze kao nas Zoki i Plenki ili Bakir i Dodig koji glume sukobe dok se pljacka nastavlja a njima dobro,pa to im je i posao.Svako drugo vjerovanje je utopija.
Demokracija je predstava za puk i bitno je da se odvija(show must go on),nije uopce bitno za koga gasaš jer to ne mjenja vlast....pa imas laznu oporbu,smijenu premjera i predsjednika kao fiktivnu smijenu vlasti itd.
Vjerovanje da se vlast mjenja izborima osigurava vladajucu partiju od oruzanog ustanka,krivnje za greske jer eto vi ste birali....itd itd.
Drug Staljin je jednom iskreno rekao o izborima"Ako su izbori dobro organizirani,glasanje nije ni potrebno"
Virus je stvaran,kao sto je i obicna gripa stvarna i postoji stotinama godina i svi smo je imali,mnogi su i umrli od ripe,npr moja pokojna tetka prije 23 godine..Reakcija vlasti na virus je nestvarna i ima svrhu ukidanja ljudskih prava i ocitog navikavanja na neprestano bockanje.Zasto??,nemam pojma.Kazu da ce gmo vakcinama hakirati ljudski organizam ??Ariel wrote:
Ne to ne kazem ja nego Yuval Noah Harari
Mozda on laze i plasi narod,jeli to onda teorija zavjere da neko toliko obrazovan i eksponiran namjerno plasi narod??....koji je cilj te zavjere unutar zavjere ??
Last edited by Darko11 on 22 Dec 2023, 09:37, edited 2 times in total.