Bivša juga ponovno na okupu
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Bivša juga ponovno na okupu
Evo, baš sad malo odobravam profile pa mi nije dao vrag mira i malo sam pregledao lokacije registracija novih korisnika unazad 6-7 mjeseci.
Ugrubo 60% korisnika se registriralo i pristupa forumu iz Hrvatske,
Slijede ih korisnici iz Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne gore, pa čak i Makedonije i Slovenije.
Dobro nam došli, dobro nam došli!
Ugrubo 60% korisnika se registriralo i pristupa forumu iz Hrvatske,
Slijede ih korisnici iz Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne gore, pa čak i Makedonije i Slovenije.
Dobro nam došli, dobro nam došli!
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Bivša juga ponovno na okupu
buwahaha =) jos malo pa zasjedanje AVNOJ-a na forumu =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
sumnjam da je netko iz epruvete
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

možda tko iskoči iz paštete =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- Knife_maniac
- Satnik

Simonica 
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
Lijepo da i kolege iz ostalih bivših republika prate ovaj forum, to znači da je interesantan. A ne bi bilo loše da i sami nešto napišu, razmjena iskustava je uvijek interesantna.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Kaj nije bilo dosta "razmjenjivanja" iskustva ?nobile157 wrote:Lijepo da i kolege iz ostalih bivših republika prate ovaj forum, to znači da je interesantan. A ne bi bilo loše da i sami nešto napišu, razmjena iskustava je uvijek interesantna.
Bolje nek napišu nešto o stanju u njihovim državama što se tiče držanja oružje, papira potrebnih za registraciju, ishođenja dozvola i slično.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Pa to sam i mislio, "razmjena iskustava" po ovoj temi. Nekakvih sličnosti i razlika sigurno ima koje ne bi bilo loše saznati.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
BOXI wrote:Kaj nije bilo dosta "razmjenjivanja" iskustva ?nobile157 wrote:Lijepo da i kolege iz ostalih bivših republika prate ovaj forum, to znači da je interesantan. A ne bi bilo loše da i sami nešto napišu, razmjena iskustava je uvijek interesantna.
Bolje nek napišu nešto o stanju u njihovim državama što se tiče držanja oružje, papira potrebnih za registraciju, ishođenja dozvola i slično.
Več sam spominjao pametne Slovence koji nabavne dozvole vade u lokalnoj općini i sve je riješeno odmah,ukoliko nema nekih krivičnih problema.Protokol za prvi komad oružja je nešto slično kao i kod nas ali kada dobiješ prvi komad poslije za slijedečih stotinu komada ako želiš imati procedura traje 24 h.Za napraviti s.... dovoljan je jedan pištolj ili neko drugo oružje logično zar ne!
No Peace without Justice !
- blackpowder
- Nadnarednik

- Radim kod Austrijanca
- Plaću dižem kod Talijana
- Šopingiram kod Slovenca
- Telefon plaćam Nijemcu
- Točim gorivo kod Mađara
- Lijekove kupujem od Izraelca
- Zakone mi propisuje Belgijanac
- Sudi mi Nizozemac
- Gradonačelnik mi je iz BiH.
Konačno: IMAMO HRVATSKU!
- Telefon plaćam Nijemcu
- Sudi mi Nizozemac
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Kako voliš povlačiti za jezik ljude!!!blackpowder wrote:- Radim kod Austrijanca
- Telefon plaćam Nijemcu
- Sudi mi Nizozemac
Nije vezano uz temu - iskustva iz susjednih država - ali uspio si me isprovocirati.
Cijelo vrijeme tupim u nekim diskusijama sa zagovornicima ujedinjenja u Europu
- ma koja Hrvatska, što je to više hrvatsko????????
Hrvatska je zabilježena geografski na karti, a vlasnici svega i svačega su Europljani.
Naša borba nam je dala Hrvatsku državu i ostvarila TISUĆLJETNI san Hrvata, slažemo se???
Međutim moramo priznati da je nikada nitko nije tako razguzio kao mi sami. Niti Franjo Tahi se nije tako maćehinski ponašao prema njoj kao mi i naši vrli poglavari.

Međutim moramo priznati da je nikada nitko nije tako razguzio kao mi sami. Niti Franjo Tahi se nije tako maćehinski ponašao prema njoj kao mi i naši vrli poglavari.
Imam osječaj da nam ime FRANJO nije donosilo ništa dobroga,najbolje ga staviti u zaborav. 
Hebi ga i sve franje! Nekada su nam govorili "sve če to narod pozlatiti" danas "zna se bit če bolje" ja znam samo da smo svi u j....j stranci!!

..mislim da se poslije njega grabilo i grabi puuno vise.Dok! wrote:Ali ni grabilo kao za vrijem vlasti Franje T
- Josey_Wales
- Razvodnik

Bili su i do 1918. pa popusili, bili su i do 1945. pa su im se opet pomrsili racuni, cekamo dalje.gutenberg wrote: Kako voliš povlačiti za jezik ljude!!!
Nije vezano uz temu - iskustva iz susjednih država - ali uspio si me isprovocirati.
Cijelo vrijeme tupim u nekim diskusijama sa zagovornicima ujedinjenja u Europu
- ma koja Hrvatska, što je to više hrvatsko????????
Hrvatska je zabilježena geografski na karti, a vlasnici svega i svačega su Europljani.
Are you gonna pull those pistols or whistle Dixie?
- Original_G
- Cinker - bojna

U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:
" ... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska
kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni
jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa
Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako ...
.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bušić
" ... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska
kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni
jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa
Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako ...
.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bušić
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.