Problem sa Gamo shadow 1000
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Problem sa Gamo shadow 1000
naravno... kamo srece da ih je vise, da "smetaju" kod kuce =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Prijatelj je imao problema sa jatima vrabaca koji su mu se vrtili oko vrta i kuće. Danas je jedan od najboljih strijelaca koje znam.
Mjenjam gamo shadow 1000 cal 5.5mm za neku 4.5mm pušku u tom rangu.
Imam i optiku gamo 4x32 koja estetski savršeno paše puški - to ide u kombinaciju ako i vi meni dajete odgovarajuću optiku.
Imam i optiku gamo 4x32 koja estetski savršeno paše puški - to ide u kombinaciju ako i vi meni dajete odgovarajuću optiku.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

a sa jatima vise nema problema? =)
i ja sam imao problema s nekim neobuzdanim kartonskim metama... pa sam ih rijesio...
sada mi na koncu visi boca od "bio Activ-a" koja se laganini njise kad ju pogdis prvi put pa je onda zanimljivije gadjati pokretnu metu =)jos kad bi mi se dalo zajebavati s onim malim balonima... =)
i ja sam imao problema s nekim neobuzdanim kartonskim metama... pa sam ih rijesio...
sada mi na koncu visi boca od "bio Activ-a" koja se laganini njise kad ju pogdis prvi put pa je onda zanimljivije gadjati pokretnu metu =)jos kad bi mi se dalo zajebavati s onim malim balonima... =)
Sam se ti zajebavaj s malim balonima! Bit ce malih Majkova!Mike_Torello wrote:jos kad bi mi se dalo zajebavati s onim malim balonima... =)
jedanput sam zavezal polupraznu piksu od boje u spreju , i pustil da visi s kolca , a efekat na 40-tak metara je bio baš super , kao raketa na špagi vrtila se u krug dog nije ostala bez plina a crna boja koja je izlazila izgledala je kao dim izgaranja
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

hehehe to smo ja i bratic napravili isto samo sa crvenom. koju smo stavili ko talibana na neki kamen u polju i pogodili nekoliko puta iz H-440 =) efekt kao da si nekoga u arteriju pogodio =)