Pljuvačina po HS-u
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Pljuvačina po HS-u
vjerovao ili ne ali u Americi je HS jeftiniji nego kod nas. lude Britance nemoj uzimati za usporedbu, kod njih je kratko oruzje zabranjeno.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Armalite Kid
- Banned
Pa to je normalno u SAD, tamo je sve jeftinije, municija, oprema, oružje, zato jer je ogromno tržište i konkurencija, nema monopolista i nenormalnih zakona.
A kod nas još uvijek ima hrpa ljudi kojima su u glavi formule metak po marku, ili čak euro, da ne spominjem dućane.
U GB je sve zabranjeno, tamo čak ako si bio osuđen zbog oružja ili sličnoga i nakon izlaska iz zatvora kupiš zračnu pušku opet ideš u zatvor jer je i to kažnjivo
A kod nas još uvijek ima hrpa ljudi kojima su u glavi formule metak po marku, ili čak euro, da ne spominjem dućane.
U GB je sve zabranjeno, tamo čak ako si bio osuđen zbog oružja ili sličnoga i nakon izlaska iz zatvora kupiš zračnu pušku opet ideš u zatvor jer je i to kažnjivo
magisches schwein
- Josey_Wales
- Razvodnik

Kad sam vidio naslov topica vec sam mislio da ljudi kakaju u vezi kvalitete. Naravno sve sto je hrvatsko i jos uspjesno neprijatelj ne moze podnijeti, tako da ova novinarka moze samo plakati od zavisti.
Are you gonna pull those pistols or whistle Dixie?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Kalaš (i derivati) je pobio vise ljudi nego atomske bombe pa ga danas imaju valjda sve zemlje istocnog bloka a ni nama nije stran, a nemozemo reci ni da ga oni preko bare ne vole... a i tetoristi ga obozavaju, nastancan je valjda u nekoliko milijardi primjeraka, i pobio je hrpu nevinih ljudi... i sta sada.... "Kad kažem RUSIJA - kažem oružje" i koga boli k***c za to?
- Josey_Wales
- Razvodnik

Kalas je postao kultna ikona. Mozambique ga je stavio na nacionalnu zastavu.
- Armalite Kid
- Banned
Mozambik mi se čini kao jedna veoma ugledna i napredna afrička zemlja, skupa sa Sudanom, Etipoijom, Somalilandom i Ugandom i ostalima
magisches schwein
- Josey_Wales
- Razvodnik

S obzirom kakva ju je gamad stoljecima iskoristavala, a sad prodaje nekakvu demokraciju i mislim da su prilicno napredni.
- SnajperM76
- Banned
Super su napredovali!!!!!!!! Sudeći po zastavi, znaju odlično kopat i rastavljat - sastavljat kalaš te pucat iz istog.......nema šta, svi s fakultetskom diplomon!!!!
Na zastavi je i knjiga ako niste primjetiliSnajperM76 wrote:Super su napredovali!!!!!!!! Sudeći po zastavi, znaju odlično kopat i rastavljat - sastavljat kalaš te pucat iz istog.......nema šta, svi s fakultetskom diplomon!!!!
Rad,Znanje,Borba - rekao bi laički ovako prvim pogledom na zastavu..
Ne, to nije Kuran. Knjiga predstavlja obrazovanje. Dodatni dokaz da nije Kuran je i zvijezda iza koja predstavlja Marksizam. "Opijum za mase" baš i nije kompatibilan s Marksizmom, ne?
E, da, i većinska vjera u Mozambiku je Katoličanstvo. (?)
- SnajperM76
- Banned
upravi to...Odin wrote:Ne, to nije Kuran. Knjiga predstavlja obrazovanje. Dodatni dokaz da nije Kuran je i zvijezda iza koja predstavlja Marksizam. "Opijum za mase" baš i nije kompatibilan s Marksizmom, ne?
ali ko sto sniper76 kaze moze bit i uputa za ak47
Pa inače sam ja ATEIST i pročitao sam i Bibliju i Kuran i mogu ti reči da si 1000% u krivu ako misliš da Biblija i Kuran nisu obrazovne knjige,samo što se ja nažalost nisam našao u niti jednoj od njih...ali to nije tema pa ču preskočiti to.... 
- Armalite Kid
- Banned
Zašto misliš da nas ovo o tebi zanima ili da bi nas trebalo zanimati ?glavke wrote:Pa inače sam ja ATEIST i pročitao sam i Bibliju i Kuran i mogu ti reči da si 1000% u krivu ako misliš da Biblija i Kuran nisu obrazovne knjige,samo što se ja nažalost nisam našao u niti jednoj od njih...ali to nije tema pa ču preskočiti to....
magisches schwein
- Armalite Kid
- Banned
Ovo je forum o oružju a ne o ;
"dobar dan, joj baš volim oružje, btw. jedva čekam priliku da spomenem da sam "ateist", sigurno to ovdašnji ljudi jedva čekaju čut"
Takva sranja kao i nacionalnosti/političke pripadnosti/religije/homosexualizam
sačuvajte za sebe jer to nije svrha ovog foruma
"dobar dan, joj baš volim oružje, btw. jedva čekam priliku da spomenem da sam "ateist", sigurno to ovdašnji ljudi jedva čekaju čut"
Takva sranja kao i nacionalnosti/političke pripadnosti/religije/homosexualizam
sačuvajte za sebe jer to nije svrha ovog foruma
magisches schwein
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ovo je "pljuvacina po HS-u" topic... jel trebam jos sto reci?
Kako je moguce da pištolj izadje iz tvornice bez serijskih brojeva?!
Radi li se možda o primjercima s greškom koje je netko ukrao!?
Mike je u pravu.
U filmu "Gospodar rata" Jurij kaže;
"Oružje za masovno uništenje nisu nuklearne bombe koje kupe prašinu po silosima,
OVO je istinsko oružje za masovno uništenje(repetira kalašnjikov)"
Radi li se možda o primjercima s greškom koje je netko ukrao!?
Mike je u pravu.
U filmu "Gospodar rata" Jurij kaže;
"Oružje za masovno uništenje nisu nuklearne bombe koje kupe prašinu po silosima,
OVO je istinsko oružje za masovno uništenje(repetira kalašnjikov)"