Diana 34
Moderator: karabalic
Diana 34
Pozdrav.
Krenuo danas po Dianu 34,takva je odluka pala.
Bio sam u Prečkom shoping centar. Naarda šport mislim da se zove. Veli mi čovjek da je imao reklamaciju da nekoliko kvarova na Dianama,nešto sa cijevi i nekoliko sa mehanizmom za okidanje, a da mu u Njemačkoj nisu uvažili reklamacije. Tada je vratio sve Diane i ne želi ih više imati.
Zanimaju me vaši komentari i ev. iskustva naravno i savjet jer sam u nedoumici sada.
Krenuo danas po Dianu 34,takva je odluka pala.
Bio sam u Prečkom shoping centar. Naarda šport mislim da se zove. Veli mi čovjek da je imao reklamaciju da nekoliko kvarova na Dianama,nešto sa cijevi i nekoliko sa mehanizmom za okidanje, a da mu u Njemačkoj nisu uvažili reklamacije. Tada je vratio sve Diane i ne želi ih više imati.
Zanimaju me vaši komentari i ev. iskustva naravno i savjet jer sam u nedoumici sada.
Re: Diana 34
Mislim da taj trgovac SERE BEZ VEZE. Postoje uvoznici za HR (Detonex i Lovac), isto tako postoji ovlašteni servis, koji će ti sigurno uvažiti sve eventualne tvorničke nedostatke, tako da on nema veze sa daljnjom garancijom.Vjerovatno nema u ponudi Dianu, i želi ti prodati nešto što je po njemu "super", i vidi vraga baš to ima u trenutnoj ponudi. Je li ti ponudio nešto drugo iz njegove ponude, baš me zanima?
p.s.
Odi lijepo do lovca ili monstera jer trenutno ima baš taj model na sniženju i kupi ga, jer je to najbolja puška za tu lovu sigurno. http://www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1
p.s.
Odi lijepo do lovca ili monstera jer trenutno ima baš taj model na sniženju i kupi ga, jer je to najbolja puška za tu lovu sigurno. http://www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1
nije mi nudio drugo,tražio sam decidirano dianu. ne znam jel mi sere il ne samo ponavljam kaj mi veli. malo me zbunio,smatrao sam ju ok, nadam se da i je.
Vidim da te "zbedirao" totalno.
Ta trgovina nikada nije bila ovlašteni zastupnik za Diana za HR, tako da mi je njegova priča neuvjerljiva, takvi trgovci nemaju šta vraćati i reklamirati njemcima bilo šta. Znaju se pravila igre - ovlašteni uvoznik za HR uvozi i prodaje sam (maloprodaja) ,te prodaje drugim trgovinama (veleprodaja). Uvoznici za HR se vide na službenoj www od Diane - http://www.diana-airguns.de/index.php?i ... eight=1024
Ako postoji bilo kakav problem, puška se nosi u OVLAŠTENI servis, a NE U TRGOVINU GDJE SE ROBA KUPUJE, kojeg moraju imati uvoznici (koji je ponekad u sklopu trgovine), ili neki servis koji je s njima pod ugovorom. Ovo je uvjet da bi netko bio OVLAŠTENI uvoznik/zastupnik.
Pusti ti te priče tog trgovca, jer je opće poznato da su Diana zračne puške isto što i Mercedes među autima - znači VRHUNSKE.
Nitko nije savršen, znali su i Mercedesi imati tvorničkih grešaka ali to nije razlog da kažeš da je smeće. Evo toliko od mene, stvarno nebi htio da odustaneš od D34, zbog priča rekla-kazala. Pratim i strane forume i stvarno za Dianu svi imaju samo riječi pohvale. I na kraju, tvoja lova - tvoj izbor.
Ta trgovina nikada nije bila ovlašteni zastupnik za Diana za HR, tako da mi je njegova priča neuvjerljiva, takvi trgovci nemaju šta vraćati i reklamirati njemcima bilo šta. Znaju se pravila igre - ovlašteni uvoznik za HR uvozi i prodaje sam (maloprodaja) ,te prodaje drugim trgovinama (veleprodaja). Uvoznici za HR se vide na službenoj www od Diane - http://www.diana-airguns.de/index.php?i ... eight=1024
Ako postoji bilo kakav problem, puška se nosi u OVLAŠTENI servis, a NE U TRGOVINU GDJE SE ROBA KUPUJE, kojeg moraju imati uvoznici (koji je ponekad u sklopu trgovine), ili neki servis koji je s njima pod ugovorom. Ovo je uvjet da bi netko bio OVLAŠTENI uvoznik/zastupnik.
Pusti ti te priče tog trgovca, jer je opće poznato da su Diana zračne puške isto što i Mercedes među autima - znači VRHUNSKE.
Nitko nije savršen, znali su i Mercedesi imati tvorničkih grešaka ali to nije razlog da kažeš da je smeće. Evo toliko od mene, stvarno nebi htio da odustaneš od D34, zbog priča rekla-kazala. Pratim i strane forume i stvarno za Dianu svi imaju samo riječi pohvale. I na kraju, tvoja lova - tvoj izbor.
diana 34 je super stroj i trenutno je manja cijena jer se model 31 panther više ne može dobiti pa ona ide po njegovoj cijeni, otprilike.zastupnik diane je samo lovac u zg danas a puški ima kod dosta trgovaca,kod nekih čak i po manjoj cijeni nego kad lovca. kod "Lisice" u nedeljancu ti košta 1800kn za keš.puška ima 18mj.jamstva i u pravilu s dianama nema greške..kod mod.21 panther s plastičnim kundakom se ogađalo da ti kundaci pucaju ali 34 ima krasan drveni tak da nema greške.nadrin dućan u prečkom sad drži ekipa iz lapisa pa zato valjda i nemaju diane.
komentiram samo što mi čoek rekao.
Odluka ostaje za 34,nekako mi se na prvu dopala,gledam i ove skuplje no mislim da mi to ipak ne treba.barem ne još.
pozdrav
Odluka ostaje za 34,nekako mi se na prvu dopala,gledam i ove skuplje no mislim da mi to ipak ne treba.barem ne još.
pozdrav
Detonex nije vise uvoznik za dianu 100% pitao sam jucer....damir971 wrote:Mislim da taj trgovac SERE BEZ VEZE. Postoje uvoznici za HR (Detonex i Lovac), isto tako postoji ovlašteni servis, koji će ti sigurno uvažiti sve eventualne tvorničke nedostatke, tako da on nema veze sa daljnjom garancijom.Vjerovatno nema u ponudi Dianu, i želi ti prodati nešto što je po njemu "super", i vidi vraga baš to ima u trenutnoj ponudi. Je li ti ponudio nešto drugo iz njegove ponude, baš me zanima?
p.s.