tanfoglio T-95

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
risbo
Skupnik
Skupnik

tanfoglio T-95

Post by risbo » 16 Jan 2011, 17:12

Pozdrav!

Postao sam novi ponosni vlasnik Tanfoglia T-95! Pistolj sam kupio za 1800 kn kao nov je ispaljeno jako malo metaka s njim sto se vidi i na njemu da nema previse tragova koristenja. Planiram se s njime baviti klasicnim streljastvom koje sam do sad pucao s CZ-75 bez bilo kakvih prerada! S pistoljem sam dobio dva spremnika i cetku za ciscenje i kutijom original
Zanimaju me vasa iskustva ili price kako je koga sluzio i da li sam uzeo dobar pistolj za klasicno streljastvo?

Evo malo slika
Attachments
tanfoglio1.JPG
tanfoglio2.JPG
tanfoglio3.JPG
tanfoglio4.JPG

istra champion
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: tanfoglio T-95

Post by istra champion » 16 Jan 2011, 17:46

Uzeo si opet čezu i to standardnu :mrgreen: . Dobio si ''možda'' pištolj sa boljim rukohvatom i ''možda'' sa malo boljim okidanjem, koje je isto DA, a daleko je od pravog streljačkog okidanja, preciznost je ista-čezina! Pravi-sređeni pištolji za klasično streljaštvo od Tanfogliovih modela su ti Limited i Gold Match.
Ugradi si mikrometarski ciljnik, drugo okidanje i okidač, možda i drške i tek onda će ti biti skoro ko Limited.
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana

zdebat
Poručnik
Poručnik

Post by zdebat » 16 Jan 2011, 17:58

risbo wrote:Pozdrav!
Postao sam novi ponosni vlasnik Tanfoglia T-95! Pistolj sam kupio za 1800 kn kao nov je ispaljeno jako malo metaka s njim sto se vidi i na njemu da nema previse tragova koristenja. Planiram se s njime baviti klasicnim streljastvom koje sam do sad pucao s CZ-75 bez bilo kakvih prerada! S pistoljem sam dobio dva spremnika i cetku za ciscenje i kutijom original. Zanimaju me vasa iskustva ili price kako je koga sluzio i da li sam uzeo dobar pistolj za klasicno streljastvo?
Obično to ljudi pitaju prije kupovine?

risbo
Skupnik
Skupnik

Post by risbo » 16 Jan 2011, 21:15

Znam da ljudi pitaju prije al da smo se raspisali prije o tom pistolju mozda danas ne bi bio kod mene!

Znam da je pistolj kopija ceze i zbog toga sam ga i uzeo tj. kupio :D cijena je bila odlicna i mislim da ne bi nasao cezu za toliko malo para.

Istra ono sve sto si rekao stoji! Ima bolje okidanje od ceze i bolji grip ali jos se to moze doraditi mikrometarski ciljnici su u planu i vec sam poslao email Rusanu za ciljnik zadnji pa cemo vidjeti.

Moje prvo iskustvo s njime je odlicno. Na preciznom dijelu nisam bas se iskazo ali sam napravio super grupe na sijecanjskom turniru dok je brzi dio bio dobar 86 jos malo prakse s njime i ciljnici novi bit ce to super.

canon11
Skupnik
Skupnik

Post by canon11 » 16 Jan 2011, 22:44

Evo, ja sam ga malo uzeo u ruke na siječanjskom turniru i mogu reci da dobro lezi u ruci a i okidanje je finije od klasicne Ceze iako je jos tvrdo. Obzirom na cijenu koju si ga platio napravio si dobar posao. Kako je i istra rekao, treba jos napraviti prepravke i to ce biti ok pistolj. Ali kao i što sam kažeš, puca strijelac :) :A25:

Post Reply