GAMO VIPER EXPRESS (sačma)

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
beast
Civil
Civil

GAMO VIPER EXPRESS (sačma)

Post by beast » 05 Sep 2011, 01:16

Htio bih kupiti gamo viper express te me zanima vaše misljenje o toj pusci..jel ima ko kakvog iskustva s njom?
Dvoumim se izmedu nje i ove nove Gamo na CO2..pls help

damir971
Razvodnik
Razvodnik

Re: GAMO VIPER EXPRESS (sačma)

Post by damir971 » 05 Sep 2011, 11:39

Po mome skromnom mišljenju, obadvije puške su totalni promašaj od kupovine (kao i bilo koja druga Gamo puška jer imaju katastrofalno loše okidače :mrgreen: ).

"Sačmarica" je užasno skupa za korištenje (užasno skupe patrone), za malu udaljenost..
Za CO2 se treba kupovati ampule za 100+ kuna za 200-tinjak diabola (samo "zrak" košta oko 50 lipa po diaboli :cry: ).
Pored PcP pušaka ovo je potpuno zastarjela tehnologija.
Za cca. 3200 kn možeš kupiti Crosman Discovery (PcP) pušku sa pumpom i uživaj, a ove "pizdarije" od pušaka zaboravi, ili jednostavno kupiš klasičnu prelamaču Diana 34 ili 31 sa dobrom optikom za 2500-3000 kn.
Pozz.

beast
Civil
Civil

Post by beast » 05 Sep 2011, 19:22

znaci ova sacma nicemu nevalja?! ja sam mislio to koristit ovak za macke i to :))
a neznam onda budem kupio onu dianu 48.. 5,5 mm :) ona mi se cini ok..samo neznam kakvu bih optiku kupio

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 05 Sep 2011, 19:57

ja sam mislio to koristit ovak za macke i to

Mani se toga, gađaj nešto prikladnije, ne mačke jer kad te susjed vidi da to radiš samo možeš naježiti!!

Uostalom to je iživljavanje na životinjama i ko zna da li ćeš je prvim metkom ubiti jer većinom se dešavaju ranjavanja i životinja skonča u mukama!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Sep 2011, 20:26

beast wrote:ja sam mislio to koristit ovak za macke i to :))
krasno bome, cisto onako opomena pred iskuljucenje, ovak reda radi i to, jer mi na ovom forumu ne poticemo izzivljavanje na zivotinjama a jos manje dajemo savjete kako to napraviti "bolje"!. Vjerojatno ti i za vrabce treba, i za susjedovu djecu i penzionere... samo udri... pff
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 06 Sep 2011, 00:45

Slažem se s tobom Mike, ali on očito nema što drugo raditi nego se iživljavati na mačkama!!

Njemu ne treba dati ni igračku u obliku puške jer bi vjerojatno i time pokušao ubiti koju mačku!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by karabalic » 11 Sep 2011, 23:45

beast wrote:Htio bih kupiti gamo viper express te me zanima vaše misljenje o toj pusci..jel ima ko kakvog iskustva s njom?
Dvoumim se izmedu nje i ove nove Gamo na CO2..pls help
Obadvije su totalni promašaji, samo markentiški dobro progurani, ampula za gamo co2 je 100+ kn i ispucaš max 200 dijabola, a ova sačmarica je za razbijanje limenki i sl.

O lovu zračnim oružjem i svemu zabranjenome nije dozvoljeno pisati na forumu tako da to zadržiš za sebe.
Volim crno pa makar i ofarbano.......

ivan sd
Pozornik
Pozornik

Post by ivan sd » 25 May 2012, 22:19

diana 48 black to ti je odlična puška ima fiksnu cijev i spada pd magnum zračne puške.
ja bih tu dianu uzeo u 4.5 kal pa si kupiš malo teže dijabole i sve bude u redu :D .
optika za nju ti je najbolja 4-12x42 ili 4-12x50 airking optike OBAVEZNO !!!!!!!
nadam da sam ti pomogao :A25:

shoki
Pozornik
Pozornik

Post by shoki » 14 Jun 2012, 10:47

beast wrote:znaci ova sacma nicemu nevalja?! ja sam mislio to koristit ovak za macke i to :))
a neznam onda budem kupio onu dianu 48.. 5,5 mm :) ona mi se cini ok..samo neznam kakvu bih optiku kupio
Image
eto
i onda se pitamo zašto onakav zakon? kad svaki seljo čim je dovoljno 'velik' za pušku (čitaj: može si je priuštit) želi pucat po mačkama, vrapcima, svrakama,...
jer, tome puške služe, ne? za ubijanje!!!!! :roll:

hacklordsniper
Desetnik
Desetnik

Post by hacklordsniper » 14 Jun 2012, 12:02

Žalosno, vrlo žalosno.

I sam rijetko pucam u papir, ali zato tu ima limenki od boje, filed target meta, jabuka... Čemu životinje...
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!

Post Reply