GAMO VIPER EXPRESS (sačma)
Moderator: karabalic
GAMO VIPER EXPRESS (sačma)
Htio bih kupiti gamo viper express te me zanima vaše misljenje o toj pusci..jel ima ko kakvog iskustva s njom?
Dvoumim se izmedu nje i ove nove Gamo na CO2..pls help
Re: GAMO VIPER EXPRESS (sačma)
Po mome skromnom mišljenju, obadvije puške su totalni promašaj od kupovine (kao i bilo koja druga Gamo puška jer imaju katastrofalno loše okidače
).
"Sačmarica" je užasno skupa za korištenje (užasno skupe patrone), za malu udaljenost..
Za CO2 se treba kupovati ampule za 100+ kuna za 200-tinjak diabola (samo "zrak" košta oko 50 lipa po diaboli
).
Pored PcP pušaka ovo je potpuno zastarjela tehnologija.
Za cca. 3200 kn možeš kupiti Crosman Discovery (PcP) pušku sa pumpom i uživaj, a ove "pizdarije" od pušaka zaboravi, ili jednostavno kupiš klasičnu prelamaču Diana 34 ili 31 sa dobrom optikom za 2500-3000 kn.
Pozz.
"Sačmarica" je užasno skupa za korištenje (užasno skupe patrone), za malu udaljenost..
Za CO2 se treba kupovati ampule za 100+ kuna za 200-tinjak diabola (samo "zrak" košta oko 50 lipa po diaboli
Pored PcP pušaka ovo je potpuno zastarjela tehnologija.
Za cca. 3200 kn možeš kupiti Crosman Discovery (PcP) pušku sa pumpom i uživaj, a ove "pizdarije" od pušaka zaboravi, ili jednostavno kupiš klasičnu prelamaču Diana 34 ili 31 sa dobrom optikom za 2500-3000 kn.
Pozz.
znaci ova sacma nicemu nevalja?! ja sam mislio to koristit ovak za macke i to
)
a neznam onda budem kupio onu dianu 48.. 5,5 mm
ona mi se cini ok..samo neznam kakvu bih optiku kupio
a neznam onda budem kupio onu dianu 48.. 5,5 mm
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

ja sam mislio to koristit ovak za macke i to
Mani se toga, gađaj nešto prikladnije, ne mačke jer kad te susjed vidi da to radiš samo možeš naježiti!!
Uostalom to je iživljavanje na životinjama i ko zna da li ćeš je prvim metkom ubiti jer većinom se dešavaju ranjavanja i životinja skonča u mukama!!
Mani se toga, gađaj nešto prikladnije, ne mačke jer kad te susjed vidi da to radiš samo možeš naježiti!!
Uostalom to je iživljavanje na životinjama i ko zna da li ćeš je prvim metkom ubiti jer većinom se dešavaju ranjavanja i životinja skonča u mukama!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

krasno bome, cisto onako opomena pred iskuljucenje, ovak reda radi i to, jer mi na ovom forumu ne poticemo izzivljavanje na zivotinjama a jos manje dajemo savjete kako to napraviti "bolje"!. Vjerojatno ti i za vrabce treba, i za susjedovu djecu i penzionere... samo udri... pffbeast wrote:ja sam mislio to koristit ovak za macke i to)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Slažem se s tobom Mike, ali on očito nema što drugo raditi nego se iživljavati na mačkama!!
Njemu ne treba dati ni igračku u obliku puške jer bi vjerojatno i time pokušao ubiti koju mačku!!
Njemu ne treba dati ni igračku u obliku puške jer bi vjerojatno i time pokušao ubiti koju mačku!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Obadvije su totalni promašaji, samo markentiški dobro progurani, ampula za gamo co2 je 100+ kn i ispucaš max 200 dijabola, a ova sačmarica je za razbijanje limenki i sl.beast wrote:Htio bih kupiti gamo viper express te me zanima vaše misljenje o toj pusci..jel ima ko kakvog iskustva s njom?
O lovu zračnim oružjem i svemu zabranjenome nije dozvoljeno pisati na forumu tako da to zadržiš za sebe.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
diana 48 black to ti je odlična puška ima fiksnu cijev i spada pd magnum zračne puške.
ja bih tu dianu uzeo u 4.5 kal pa si kupiš malo teže dijabole i sve bude u redu
.
optika za nju ti je najbolja 4-12x42 ili 4-12x50 airking optike OBAVEZNO !!!!!!!
nadam da sam ti pomogao
ja bih tu dianu uzeo u 4.5 kal pa si kupiš malo teže dijabole i sve bude u redu
optika za nju ti je najbolja 4-12x42 ili 4-12x50 airking optike OBAVEZNO !!!!!!!
nadam da sam ti pomogao
beast wrote:znaci ova sacma nicemu nevalja?! ja sam mislio to koristit ovak za macke i to)
a neznam onda budem kupio onu dianu 48.. 5,5 mmona mi se cini ok..samo neznam kakvu bih optiku kupio

eto
i onda se pitamo zašto onakav zakon? kad svaki seljo čim je dovoljno 'velik' za pušku (čitaj: može si je priuštit) želi pucat po mačkama, vrapcima, svrakama,...
jer, tome puške služe, ne? za ubijanje!!!!!
- hacklordsniper
- Desetnik

Žalosno, vrlo žalosno.
I sam rijetko pucam u papir, ali zato tu ima limenki od boje, filed target meta, jabuka... Čemu životinje...
I sam rijetko pucam u papir, ali zato tu ima limenki od boje, filed target meta, jabuka... Čemu životinje...
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!