Re: Diana 34 , 31 ,350 magnum šta uzeti
Moderator: karabalic
Ma ja mislim da je najbolje uzet dianu 31 ili 34 ali neznam ona diana 34 classic nije baš lijepa a neznam ima li neki drugi model diane 34 drugi kundakjolly wrote:Iz 99 nisam nikad gadjao, ali sam gadjao iz Hatsan at44 i bt 65 (pcp).lovac4545 wrote: Ja danas odem u paponje vidjet zračne a tamo samo hatsan modeli i čovik mi pokaže model 99 izgleda stračno masivno jako nema šta reć a ja ga pitam za dianu i on kaže da su skupe pa da ih nema na lageru šta mislite o hatsan 99 jako ljepo izgleda
Generalno za Hatsan:
Hatsan je robusan, i pojedina rijesenja su smijesna - poput bipoda za seriju BT65. (kako je vec prehodno napisano - ne moze se usporedjivati sa dianom)
Medjutim, preciznost je OK.
U dio pusaka - serijski ugradjuju Waltherove cijevi.
Razlog za to ne znam - ali vjerojatno uvoze walther cijevi ako vlastita proizvodnja ne moze zadovoljiti potrebe. (???)
Sve u svemu, Hatsan nije dotjeran kao Diana, ali preciznost ima zadovoljavajucu (pri tom govorim o pcp puskama).
Recimo sa bt65, sa dobrim streljivom, cal 6.35 drzao sam grupu kovanice 5 kuna na 50 mtr.Ako je slijedece pitanje kako prepoznati lothar-waltherovu cijev: jednostavno. Ima zig, i pise lothar-walther, medjutim ne znam da li se ugradjivala na springerice, ali jest na PCP u pojedine serije.
Diana 34 ima i naziv baš taj što je s drvenim kundakom
Rodjo s koliko keša ti raspolažeš da ti složim best bay kombinaciju, jer ipak sam imao i imam preko 90 raznih pušaka
Kod puške, kao i kod svega je nebo granica, a ta granica je samo ograničena kešom!
Ovo jedna od mojih najmilijih springerica, ali košta s optikom oko 8000 kn!
Rodjo s koliko keša ti raspolažeš da ti složim best bay kombinaciju, jer ipak sam imao i imam preko 90 raznih pušaka
Kod puške, kao i kod svega je nebo granica, a ta granica je samo ograničena kešom!
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Raspolažem sa 3000kn ali želim baš preciznu pušku da smiram sve imam sada slaviu 630 precizna ali slabaaaaakarabalic wrote:Diana 34 ima i naziv baš taj što je s drvenim kundakom![]()
Rodjo s koliko keša ti raspolažeš da ti složim best bay kombinaciju, jer ipak sam imao i imam preko 90 raznih pušaka![]()
Hočeš li pušku i s optikom?
Ne nebi optiku jer ja ne gađam na dalekokarabalic wrote:Hočeš li pušku i s optikom?
onda weihrauch hw 77 i imaš pušku za cijeli život, za klasu bolja od Diane, ako nema u HR ja uslužno uvozim puške uz naknadu od 10%.
Koja je to puška koja marka jačinakarabalic wrote:onda weihrauch hw 77 i imaš pušku za cijeli život, za klasu bolja od Diane, ako nema u HR ja uslužno uvozim puške uz naknadu od 10%.
Proizvođać : Weihrauch.
Model 77
Kalibar 4,5 290 m/s, kalibar 5,5 230 m/s.
Fiksna cijev!
Model 77
Fiksna cijev!
Nebi ja uvozia pušku ja bi baš uzeo jednu od diane pa mi predložite neku od diane ili neku drugu ali iz hrvatskekarabalic wrote:Proizvođać : Weihrauch.
Model 77
Ja bih prije Diane 31 ili 34 kupio ovo , jako kvalitetna puška, puno ljepša od Diane 34, Fixna cijev. http://www.puskarnicazagreb.hr/gamo-zra ... gamo-royal
a ovo definitivno! 10 % popusta za keš! http://www.domjankovic.com/index.php/or ... 5mm-detail
[quote="karabalic"]Ja bih prije Diane 31 ili 34 kupio ovo , jako kvalitetna puška, puno ljepša od Diane 34, Fixna cijev. http://www.puskarnicazagreb.hr/gamo-zra ... gamo-royal[/quote
Jeste li vi imali dianu 31, 34 ili 350 magnum
Jeste li vi imali dianu 31, 34 ili 350 magnum
Imao sam Dianu, 21, 240, 260, 31, 34, 350, 48, 52 ,56 i P1000 ....sve kalibre, razne kombinacije u PRO izvedbama i ja neguglam nego pričam iz iskustava!
Jako sam razočaran nekim modelima Diane i njezinim cijenama.
Kako ste zadovoljni modelima 34 31 i 350 može malo detalja mane vrlinekarabalic wrote:Imao sam Dianu, 21, 240, 260, 31, 34, 350, 48, 52 ,56 i P1000 ....sve kalibre, razne kombinacije u PRO izvedbama i ja neguglam nego pričam iz iskustava!
Više nemam vremena, imam obaveza. Ako ste zbilja zainteresirani baš za te modele možete me slobodno kontaktirati na 098 217 828 i objasniti ću vam sve jer ima dosta toga. Ali danas ne jer mobitel sam ugasio radi odmora.
Kad budete imali vremena napišite na blogu iskustva mane vrline i jako sam zainteresiran za jednu od ova tri modela pa vas molim da mi napišete sve hvalakarabalic wrote:Više nemam vremena, imam obaveza. Ako ste zbilja zainteresirani baš za te modele možete me slobodno kontaktirati na 098 217 828 i objasniti ću vam sve jer ima dosta toga. Ali danas ne jer mobitel sam ugasio radi odmora.
Lovče 4545 šta ti nije jasno?
Karabalić ti je nabrojao koje je sve diane imao i dobronamjerno ti savjetovao da uzmeš weihrauch HW 77 a ti bi htio da ti ljudi pišu elaborate??
Netko tko nikad nije čuo za Weihrauch (a kamoli vidio ili držao u rukama) ti je nahvalio Dianu do neba i sad bi ti da ti ljudi pišu sastavke...
KUPI HW77 i ne gnjavi
nećeš se zeznuti.
Karabalić ti je nabrojao koje je sve diane imao i dobronamjerno ti savjetovao da uzmeš weihrauch HW 77 a ti bi htio da ti ljudi pišu elaborate??
Netko tko nikad nije čuo za Weihrauch (a kamoli vidio ili držao u rukama) ti je nahvalio Dianu do neba i sad bi ti da ti ljudi pišu sastavke...
KUPI HW77 i ne gnjavi
Neću kupit hw77 zato što neću da uvozim puško i točka oću jednu od diane da vidim hvaljenu kvalitetutito wrote:Lovče 4545 šta ti nije jasno?![]()
KUPI HW77 i ne gnjavinećeš se zeznuti.
Od mene nećete dobiti potvrdu hvaljene kvalitete , meni iz osobnog iskustva Diana je tek na 4 mjestu, osrednja puška za puno novaca. A HW ima kod nas tako da nije potrebno uvoziti.
Koje su puške prije diane i u kojoj trgovini ima HWkarabalic wrote:Od mene nećete dobiti potvrdu hvaljene kvalitete , meni iz osobnog iskustva Diana je tek na 4 mjestu, osrednja puška za puno novaca. A HW ima kod nas tako da nije potrebno uvoziti.