K: pomjerač za predni ciljnik
- Bruno Strat
- Pozornik

K: pomjerač za predni ciljnik
Kupio bi pomjerač za prednji ciljnik od AK47 pa ako netko ima neka ponudi na PM.
Naime, imam zračnu pušku Crvena zastava M-81b i na njoj su ciljnici kao na AK47. Može original od te zračne puške a može i od AK. Prednost imaju osobe iz Osijeka ili bliže okolice pošto bi tako odmah mogao isprobati da li paše.
Hvala.
Naime, imam zračnu pušku Crvena zastava M-81b i na njoj su ciljnici kao na AK47. Može original od te zračne puške a može i od AK. Prednost imaju osobe iz Osijeka ili bliže okolice pošto bi tako odmah mogao isprobati da li paše.
Hvala.
Netko radi što zna a netko zna što radi...
- Bruno Strat
- Pozornik

Re: K: pomjerač za predni ciljnik
Pa trebalo bi i jedno i drugo.
Bocno je problem,za visinu mu mogu posluziti naj obicnija klijesta.Iggy wrote:Bočno ili po visini???
Mogu mala kliješta ali je lakše kad imaš alat. Probaj na e-bay, tamo ima sigurno. Kod nas teško, jedino da ga je napraviti.
Probaj sa SKS front sight...nešto.
Probaj sa SKS front sight...nešto.
- Bruno Strat
- Pozornik

Da, trebao bi biti originalni alat. Za kliještima bome ne ide ni milimetra (za visinu) ali sam si napravio neki priručni na sistem poluge a bočno pomjeranje sam riješio čekićem i sve štima ali bi baš htio imati pošteni alat da u budućnosti ne lupetam po puški bez potrebe ( a i lijepo sam ju brunirao pa mi žao mlatiti
).
@Zdebat, ako negdje izroni može ponuda na PM ?
Hvala.
@Zdebat, ako negdje izroni može ponuda na PM ?
Hvala.
Moze. Imam ga negdje sigurno jer sam ga mislio koristiti za papovku ali nije islo.
- Bruno Strat
- Pozornik

Zvao sam ih neki dan i nisu ga imali nažalost inače bi ga odmah uzeo.
Cudno mi je sto sam jedan takav ciljnik sa lakocom uskim spicastim klijestima odvijao po visini kao od sale a jednog ne mogu nikako ma koliko se trudio iako sam ga podmazao wd-om a ionako nije nimalo zahrdjao.Bruno Strat wrote:Da, trebao bi biti originalni alat. Za kliještima bome ne ide ni milimetra (za visinu)
- Bruno Strat
- Pozornik

Ma kliješta su ćorak za tu svrhu... Ja sam si napravio od imbus šipke ključ za podešavanje po visini i dalje na sistem poluge... To funkcionira fino. Inače imam jako preciznih alata i vrlo kvalitetnih (sređujem gitare) ali ni sa jednim ne mogu ovo napraviti da bude savršeno precizno.
Inače, puškica je sada upucana i odstupanje po horizontali na 30 metara je cca 2 do 4 cm ali... perfekcionist sam pa si ne mogu pomoći. Znam da to može i bolje a isto tako znam da to ne mogu odraditi bolje sa čekićem i priručnim ključem...
Inače, puškica je sada upucana i odstupanje po horizontali na 30 metara je cca 2 do 4 cm ali... perfekcionist sam pa si ne mogu pomoći. Znam da to može i bolje a isto tako znam da to ne mogu odraditi bolje sa čekićem i priručnim ključem...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
Tu imaš,samo treba proči vremena dok stigne
Tu imaš,samo treba proči vremena dok stigne