Traži se Zastava M88 / M88A
Re: Traži se.....
Jednom uzeo i nikad više. Svaki okvir na čezi je imao zastoj, dok mi se sa drugom municijom to nikada nije desilo.frulica wrote:Iggy wrote:Evo kad je već tema "traži se"
SITJE ima Selier&Bellot bulk pakiranje 250 komada za 2kn./kom.
A ne znam....do sada ispucao 600-tinjak S&B 124 gr. FMJ i 147 gr. subsonic flat tip bez i jednog zastoja, a pištolji su XDM 4,5 i Beretta 92FS. Jedino ako ima razlike u bulk i standardnim 50 kom. pakiranjima.
Ako ti nije problem pošalji par slika s obje strane na inbox (PM) i sliku dozvole, cijena niej problem sve ćemo se dogovoriti samo me kontaktiraj na mail.vidra wrote:Imam ja ako još tražiš. Kao novi u kutiji sa dvije
kožne futrole i streljivom . 900 kuna]
poz
Bog je ljude uradio jednakima, a oružje ih je uradilo ravnopravnima!
Oćito čeza ima neku alergiju na tu municiju. Ja ispraznio sa svojim XDM-om 3.kutiju (750 kom) i bez greške. Jbg. ne volimo svi istu čokoladu.Spinnaker wrote:Jednom uzeo i nikad više. Svaki okvir na čezi je imao zastoj, dok mi se sa drugom municijom to nikada nije desilo.frulica wrote:Iggy wrote:Evo kad je već tema "traži se"
SITJE ima Selier&Bellot bulk pakiranje 250 komada za 2kn./kom.
Ispucao sam brdo Belota iz 75 B, nikad nikakav zastoj. U biti, nije zaštekala nikad u zadnjih 10 godina koliko je imam.
Vidra, je li ovo još na prodaju?vidra wrote:Imam ja ako još tražiš. Kao novi u kutiji sa dvije
Bog je ljude uradio jednakima, a oružje ih je uradilo ravnopravnima!
Walter123 wrote:Vidra, je li ovo još na prodaju?vidra wrote:Imam ja ako još tražiš. Kao novi u kutiji sa dvije
Ma iskreno neznam ni sam da li bih prodao . Niti mi treba niti mi smeta ...
http://www.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/pi ... s-19474912