HS ili XD ili XDm
Re: HS ili XD ili XDm
cijena pistolja sa SS navlakom je 5709,60kn + 400,00kn ciljnici.Aguila wrote:Toni, koliko si platil XDm-a ako nije tajna?
Pozdrav!
Kako bih ja te nišane ugradio na svoj HS-45!!! Moram nazvati HS Produkt, pa mi mogu odmah postaviti i upucati.
Neznam što ćeš time dobiti?
Takvi nišani su odlični za IPSC, za precizno baš i nisu.
Ne treba praviti famu oko nišana, neće nitko postati bolji strijelac ako stavi nekakve fancy nišane.
Takvi nišani su odlični za IPSC, za precizno baš i nisu.
Ne treba praviti famu oko nišana, neće nitko postati bolji strijelac ako stavi nekakve fancy nišane.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
A na što pucaš iz te puške?
A postoji li ikakva mogucnost da se u Hrvatskoj kupi "HS", ali sa"Xd" obiljezjima? Nemojte me sada pitati zasto? Moze li se ili ne?
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!
Lovačka puška 30-06!!!!!nobile157 wrote:A na što pucaš iz te puške?
Isti slučaj kak si i ti napisal više za neko brže cilanj nego precizno mada je prednji ciljnik dosta tanak cca 2-3mm pa se do 80-100m pajcek da ljepo pogodit!(dalje i ne treba)
A da malo pažljivije pročitaš čitavu temu?????RANGER94 wrote:A postoji li ikakva mogucnost da se u Hrvatskoj kupi "HS", ali sa"Xd" obiljezjima? Nemojte me sada pitati zasto? Moze li se ili ne?
Lovačka puška 30-06!!!!!
Isti slučaj kak si i ti napisal više za neko brže cilanj nego precizno mada je prednji ciljnik dosta tanak cca 2-3mm pa se do 80-100m pajcek da ljepo pogodit!(dalje i ne treba)
Ako je koristiš za lov, onda se svakako isplati staviti takav nišan (naravno, ako ne koristiš optiku). Fiber nišani su, kao što sam rekao, za lov, praktično streljaštvo, a nikako za ISSF streljaštvo.
Sto sam god do sada vidio po trgovinama bilo je hrvatskih obiljezja! Ili nisam bio u pravoj trgovini?
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!
Ranger odi u Ameriku i tamo će ti sigurno svi HSovi imat XD obilježje. Problem riješen!

Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Dajte ljudi savjet vise nisam pametan, planirao sam kupiti XD 9 u Karlovcu za 3600kn, ali nema vise !!
Ostaju mi dvije opcije novi XD-m 5700kn (nema crnog) ili Smith & Wesson M&P 9mm u Lovcu ZG za 5400Kn!!
Sve zivo sam procitao na forumima nasim i stranim ,jedni hvale drugi kude jedan i drugi podjednako i kod nas i vani, obadva se koriste podjednako u natjecanima!
Volio bih kad vec dajem tu lovu kupiti nesto sto ce me zadovoljiti na dulje vrijeme, zapravo ne mislim skoro mjenjati pistolj za vikend streljastvo !!
Ostaju mi dvije opcije novi XD-m 5700kn (nema crnog) ili Smith & Wesson M&P 9mm u Lovcu ZG za 5400Kn!!
Sve zivo sam procitao na forumima nasim i stranim ,jedni hvale drugi kude jedan i drugi podjednako i kod nas i vani, obadva se koriste podjednako u natjecanima!
Volio bih kad vec dajem tu lovu kupiti nesto sto ce me zadovoljiti na dulje vrijeme, zapravo ne mislim skoro mjenjati pistolj za vikend streljastvo !!
Obzirom da si suzio izbor na ova dva pištolja moja preporuka je XD-m.
Znam da je malo skuplji (dok nema crnog) ali za te novce dobivaš odličan pištolj,
imam ga osobno već tri mjeseca, ispucao cca 2000-2,500 metaka, pracizan, pouzdan,
ugodan za hvat, odličan balans itd...
Neću sada kuditi S&W ali ću samo reći da su ga jako zakomplicirali sa rasklapanjem i moj osobni
filing kad ga uzmem u ruku da to jednostavno nije to....ali to je moj filing...
Slijedeću pednost kuju imaš sa XD-m je blizina tvornice, tj. dotjerivanja, servisiranja i sve ostalo
je stavka kojoj je teško reći ne.....dok sa S&W je to malo kompliciranije, a sa Lovcem još malo više

Odluka je tvoja - teška ali slatka.....
Znam da je malo skuplji (dok nema crnog) ali za te novce dobivaš odličan pištolj,
imam ga osobno već tri mjeseca, ispucao cca 2000-2,500 metaka, pracizan, pouzdan,
ugodan za hvat, odličan balans itd...
Neću sada kuditi S&W ali ću samo reći da su ga jako zakomplicirali sa rasklapanjem i moj osobni
filing kad ga uzmem u ruku da to jednostavno nije to....ali to je moj filing...
Slijedeću pednost kuju imaš sa XD-m je blizina tvornice, tj. dotjerivanja, servisiranja i sve ostalo
je stavka kojoj je teško reći ne.....dok sa S&W je to malo kompliciranije, a sa Lovcem još malo više
Odluka je tvoja - teška ali slatka.....
D-V-C
M R K I
M R K I
Slazem se sa Mrkijem,tvornica ti je blizu i bilo servis ili dotjerivanje sve ti je tu, dok kod ovih drugih ces morati cekati,gubiti zivce.. a opet cijena je tu negdje...
I jedino ima jednu manu (neznam jel i drugima tako) kad krenes pusati sa XDm-om tu nema kraja
trosi ko Lada municije nikad dosta... 
Dečki kolko je okidač kod XDMa osjetiljivi od HS-ovog? Tu sam malo oprezan. Sviđa mi se dug hod..a čuo sam kod XDMa da je kraći.
Ništa posebno, sve je to isto.
Ne cjepidlačite niste vrhunski strijelci........još......

Ne cjepidlačite niste vrhunski strijelci........još......
D-V-C
M R K I
M R K I
^^ Haj dobro onda...