CZ 457 MTR 22LR
Re: CZ 457 MTR 22LR
Imas Lapua xAct u Ritosi. Mislim da je to uz Rws 50 i 100 najbolje sta mozes stavit u cijev.
Tenex u mojoj 455 nije bio nesto top.
A za budget streljivo, SK Long range ili SK Flatnose.
Tenex u mojoj 455 nije bio nesto top.
A za budget streljivo, SK Long range ili SK Flatnose.
Evo bili danas na Derezi sin i ja malo to isprobati na 50 metara. Ovo je prvi put da puca kod mene otkad je slozena. Pucano prvo sa SK rifle match, pa poslije SK long range i na kraju jos S&B HV. Ispucano oko 150kom. bez nekog prevelikog truda da se "pogadjaju desetke" nego vise da se malo upoznamo sa puskom.
Puska ko puska odlicna, nikakvih zastoja guta sve bez problema. Optika upucana da je tu negdje u bijelom (7-10) i stvarno mi se cini da nece biti problema drzat sve u 10. Puska moze puno, mi moramo malo poraditi na koncetraciji i na "odradjivanju pucnja". Valja se malo prisjetiti osnova disanja i okidanja.
Optika cudo, nema se sta reci. Pucano uglavnom na 40x i malo na 20x. Slika bistra, malo mi jos treba naviknuti se na polozaj oka na okular.
Zakljucak je da treba kupit jos SK streljiva i opet na streljanu ali malo vise se potruditi.
Metu nisam slikao jer ju nisam ni uzeo a realno i nije za pohvaliti se. Sve je pucano u jednu tako da kao da je netko pucao sacmom. Bude drugi puta.
Puska ko puska odlicna, nikakvih zastoja guta sve bez problema. Optika upucana da je tu negdje u bijelom (7-10) i stvarno mi se cini da nece biti problema drzat sve u 10. Puska moze puno, mi moramo malo poraditi na koncetraciji i na "odradjivanju pucnja". Valja se malo prisjetiti osnova disanja i okidanja.
Optika cudo, nema se sta reci. Pucano uglavnom na 40x i malo na 20x. Slika bistra, malo mi jos treba naviknuti se na polozaj oka na okular.
Zakljucak je da treba kupit jos SK streljiva i opet na streljanu ali malo vise se potruditi.
Metu nisam slikao jer ju nisam ni uzeo a realno i nije za pohvaliti se. Sve je pucano u jednu tako da kao da je netko pucao sacmom. Bude drugi puta.
Na sto mislis? Vremenski su bili da je bilo blato za otic poljepit metu
A za ici pucati moras platiti ili biti clan kluba SD Cazmatrans.
A za ici pucati moras platiti ili biti clan kluba SD Cazmatrans.
SB HV je bio, to sam imao samo za potrosit. Jako se cuje, nosi logicno visoko. Eto vise ih nema. Imam jos doma neke bas kuruze kojekakve. To cu isto jednom.
Neee pa imam metalnog sto je dosao uz pusku i imam onaj polimerni sto sam narucio kad i sinu za optiku.
Kad sam ga kupio i stavio u pusku nije htio zabraviti odnosno ona kvacica sto ga drzi nije mogla ulovit. Druga stvar je sto tesko ide i van kad bi trebao. Razumijem da je puno laksi ali morao bi pod utjecajem opruge bolje iskakati.
Inace u funkciji nema razlike, puni se i prazni odlicno.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ja sam taj plasticni dobio sa cz452.Mario_Zg wrote:Kad sam ga kupio i stavio u pusku nije htio zabraviti odnosno ona kvacica sto ga drzi nije mogla ulovit. Druga stvar je sto tesko ide i van kad bi trebao. Razumijem da je puno laksi ali morao bi pod utjecajem opruge bolje iskakati.
I radio je bez greske, ali kao konzervativac zamijenio sam ga sa zeljeznim, koji radi takodjer odlicno.
Medjutim, ovi promblemcici koji ne utjecu znacajno na funkciju puske indiciraju popustanje u kontroli kvalitete kod proizvodjaca, o cemu smo pricali prethodno.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”