COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.jolly wrote:Nazalost, debele osobe jesu diskrimininirane.
Na dosta firmi se radi sistematski lijecnicki, i ako body mass index predje neku granicu, ljudi ne dobiju posao.
Put your money where your mouth is.
Evo ovako, neznan koliko je to politički korektno, ali kom milo kom drago, ovo strogo podržavam.timmy75 wrote:... Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Kao i kampanja protiv pušenja,alkoholizma,svih vrsta ovisnosti,prevencija kardio vaskularnih bolesti,karcinoma.......timmy75 wrote:Slušam nekog našeg šefa KBC-a; govori da mu je kod "mlađih" najveći problem oni koji nisu cijepljeni i debljina.
Moje pitanje koje se logički nameće, zašto pobogu nemamo forsiranje mršavljenja kao i forsiranje cijepljenja?
Zašto se recimo debelim osobama ne zabrani ulaz bez potvrde da su skinuli određen broj kilograma?
Da je debljina problem znalo se od početka, to je proljeće 2020. godine, da se provodila kampanja mršavljenja do sada je "promršavljenost" mogla biti na 70-ak posto.
Upravo te stvari i sada ubijaju najviše ljudi!
Ali koga briga...
Nije to nista novo, da bi radio npr. U "Dieselu" moras biti u horoskopu Djevica.. Takva su pravila firme i kraj price !timmy75 wrote:....Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
Nemoguće je Nemoguće
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

lex-lutor wrote:Nije to nista novo, da bi radio npr. U "Dieselu" moras biti u horoskopu Djevica.. Takva su pravila firme i kraj price !timmy75 wrote:....Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
a sta ako si djevac
dundoivica wrote: a sta ako si djevac![]()

onda ovako
Put your money where your mouth is.
Mirok wrote:Što mislite nakon nas u zdravstvu i socijali,tko je na redu za obavezne kovid potvrde?
Nadam se policija, da se i njih napokon raspusti.
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

-
Mirok
- Brigadni General

Da,gledam neki dan u Trstu su karabinjeri skinuli kacige pred prosvijednicima u znak solidarnosti.Mauseras wrote:Mirok wrote:Što mislite nakon nas u zdravstvu i socijali,tko je na redu za obavezne kovid potvrde?
Nadam se policija, da se i njih napokon raspusti.
Interesantno da širom zapadne evrope(a i u Sloveniji),su svakodnevni i sve veći prosvijedi,ali kod nas to nitko ne objavljuje...
Da ne kažem da se kod nas ništa ne dešava...
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.
Partizani i ustase hdz i sdp su prica bacena kost.To je kao kad psima bacis kost i oni se kolju,a ti opljackas kucu.Samo psi bi to mozda poslije i skontali pa nebi pali na istu foru,ljudi su puno gluplji.dundoivica wrote:mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.
-
Mirok
- Brigadni General

Kao i sada,poplašili narod koronom,a za to vrijeme dižu cijene,ide inflacija,reduciraju ljudska prava,slobode,uvjeravaju nas kako je dobro,uvode euro,a nismo uopće spremni za to,tjeraju ljude da se cijepe,testiraju i razapinju zdrave ljude......Darko11 wrote:Partizani i ustase hdz i sdp su prica bacena kost.To je kao kad psima bacis kost i oni se kolju,a ti opljackas kucu.Samo psi bi to mozda poslije i skontali pa nebi pali na istu foru,ljudi su puno gluplji.dundoivica wrote:mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.
Isti ti nam se smiju iza leđa,sami se ne drže mjera koja uvode,svakodnevno su sve bogatiji.....
A narod uglavnom šuti....
Sto je jos smijesnije,mi zivimo u iluziji da hdz i sdp stvarno o necemu odlucuju.Da stvarno imamo vlast,nasu,nasi su pa kakvi god sudundoivica wrote:mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.
-
Mirok
- Brigadni General

Moram priznati da sam nakon dosta proučavanja i uloženoga vremena zaokružio svoje mišljenje o STUXnetu i Nitro Zeusu.
Sada mi je i sam covid puno jasniji i izvjesniji.
Sada mi je i sam covid puno jasniji i izvjesniji.
Koliko narod MORA BITI GLUP da moze popusiti pricu kako je batinanje, gusenje suzavcem, zatvaranje u kuce, ogranicavanje kretanja itd.. od strane policije koju taj isti narod placa zapravo za moje DOBRO ????
Samo jedan od dokaza kaka sustavno zaglupljivanje i ispiranje mozga ima efikasnost 100%... Kroz filmske bajke uspjeli su narod uvjeriti kako nikada ne mora nista sam poduzimati jer ce doci spasitelji u nekoj uniformi i pobjediti ZLO !!
Samo jedan od dokaza kaka sustavno zaglupljivanje i ispiranje mozga ima efikasnost 100%... Kroz filmske bajke uspjeli su narod uvjeriti kako nikada ne mora nista sam poduzimati jer ce doci spasitelji u nekoj uniformi i pobjediti ZLO !!
Nemoguće je Nemoguće
lex-lutor wrote:Koliko narod MORA BITI GLUP da moze popusiti pricu kako je batinanje, gusenje suzavcem, zatvaranje u kuce, ogranicavanje kretanja itd.. od strane policije koju taj isti narod placa zapravo za moje DOBRO ????
Nemos tako, "Police Academy" filmovi su dobri...
Volim oružje, volim ga jako,
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

Mauseras wrote:lex-lutor wrote:Koliko narod MORA BITI GLUP da moze popusiti pricu kako je batinanje, gusenje suzavcem, zatvaranje u kuce, ogranicavanje kretanja itd.. od strane policije koju taj isti narod placa zapravo za moje DOBRO ????
Nemos tako, "Police Academy" filmovi su dobri...
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

evo sad ko koga kebe moji starci se cjepili i stara najebala nakon cjepljenja i sad prosli vikend opa vid cuda pozitivni na koronu svi simptomi dobrano prisutni cak malo na žešču stranu. ali vec pricaju dobro je da se nismo cjepili ko zna kak bi bilo a iovak su u kurcu. jedina pozitiva sto stari sad moze prdit ko idiot mater nema osjet mirisa pa mu nemoze prigovarat