COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
timmy75
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik
Been thanked: 2 times

Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Post by timmy75 » 16 Oct 2021, 15:44

jolly wrote:Nazalost, debele osobe jesu diskrimininirane.
Na dosta firmi se radi sistematski lijecnicki, i ako body mass index predje neku granicu, ljudi ne dobiju posao.
Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
Put your money where your mouth is.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 17 Oct 2021, 09:02

timmy75 wrote:... Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
Evo ovako, neznan koliko je to politički korektno, ali kom milo kom drago, ovo strogo podržavam.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times

Post by Mirok » 17 Oct 2021, 18:35

timmy75 wrote:Slušam nekog našeg šefa KBC-a; govori da mu je kod "mlađih" najveći problem oni koji nisu cijepljeni i debljina.

Moje pitanje koje se logički nameće, zašto pobogu nemamo forsiranje mršavljenja kao i forsiranje cijepljenja?
Zašto se recimo debelim osobama ne zabrani ulaz bez potvrde da su skinuli određen broj kilograma?
Da je debljina problem znalo se od početka, to je proljeće 2020. godine, da se provodila kampanja mršavljenja do sada je "promršavljenost" mogla biti na 70-ak posto.
Kao i kampanja protiv pušenja,alkoholizma,svih vrsta ovisnosti,prevencija kardio vaskularnih bolesti,karcinoma.......
Upravo te stvari i sada ubijaju najviše ljudi!
Ali koga briga...

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 19 Oct 2021, 15:35

timmy75 wrote:....Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
Nije to nista novo, da bi radio npr. U "Dieselu" moras biti u horoskopu Djevica.. Takva su pravila firme i kraj price !
Nemoguće je Nemoguće

dundoivica
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by dundoivica » 20 Oct 2021, 20:14

lex-lutor wrote:
timmy75 wrote:....Kakva je to pobogu diskriminacija? Ja imam svoju firmu, mogu zaposlit koga hoću. I DA, glasno i jasno kažem, fit osoba ima prednost u odnosu na pretilu, kad bi hipotetski bile potpuno istih ostalih karakteristika.
Nije to nista novo, da bi radio npr. U "Dieselu" moras biti u horoskopu Djevica.. Takva su pravila firme i kraj price !

a sta ako si djevac :D :D

timmy75
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by timmy75 » 20 Oct 2021, 21:16

dundoivica wrote: a sta ako si djevac :D :D
Image

onda ovako
Put your money where your mouth is.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 20 Oct 2021, 22:03

Što mislite nakon nas u zdravstvu i socijali,tko je na redu za obavezne kovid potvrde?

Mauseras
Skupnik
Skupnik

Post by Mauseras » 20 Oct 2021, 23:24

Mirok wrote:Što mislite nakon nas u zdravstvu i socijali,tko je na redu za obavezne kovid potvrde?

Nadam se policija, da se i njih napokon raspusti. :A03:
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,

dundoivica
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by dundoivica » 21 Oct 2021, 08:52

stožer :D

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 21 Oct 2021, 10:29

Mauseras wrote:
Mirok wrote:Što mislite nakon nas u zdravstvu i socijali,tko je na redu za obavezne kovid potvrde?

Nadam se policija, da se i njih napokon raspusti. :A03:
Da,gledam neki dan u Trstu su karabinjeri skinuli kacige pred prosvijednicima u znak solidarnosti.
Interesantno da širom zapadne evrope(a i u Sloveniji),su svakodnevni i sve veći prosvijedi,ali kod nas to nitko ne objavljuje...
Da ne kažem da se kod nas ništa ne dešava...

dundoivica
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by dundoivica » 21 Oct 2021, 17:15

mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.

Darko11
Natporučnik
Natporučnik

Post by Darko11 » 21 Oct 2021, 20:39

dundoivica wrote:mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.
Partizani i ustase hdz i sdp su prica bacena kost.To je kao kad psima bacis kost i oni se kolju,a ti opljackas kucu.Samo psi bi to mozda poslije i skontali pa nebi pali na istu foru,ljudi su puno gluplji.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 21 Oct 2021, 21:07

Darko11 wrote:
dundoivica wrote:mi smo jedino žustri kad su u pitanju partizani, ustaše, hdz ili sdp a sve ostalo se naguzimo i rado primimo i bez vazeljina ako treba.
Partizani i ustase hdz i sdp su prica bacena kost.To je kao kad psima bacis kost i oni se kolju,a ti opljackas kucu.Samo psi bi to mozda poslije i skontali pa nebi pali na istu foru,ljudi su puno gluplji.
Kao i sada,poplašili narod koronom,a za to vrijeme dižu cijene,ide inflacija,reduciraju ljudska prava,slobode,uvjeravaju nas kako je dobro,uvode euro,a nismo uopće spremni za to,tjeraju ljude da se cijepe,testiraju i razapinju zdrave ljude......
Isti ti nam se smiju iza leđa,sami se ne drže mjera koja uvode,svakodnevno su sve bogatiji.....
A narod uglavnom šuti....

Darko11
Natporučnik
Natporučnik

Post by Darko11 » 23 Oct 2021, 07:58

Sto je jos smijesnije,mi zivimo u iluziji da hdz i sdp stvarno o necemu odlucuju.Da stvarno imamo vlast,nasu,nasi su pa kakvi god su :D .Utopija.Mi smo pali davnih desetljeca prije nego je Rohatinski prodao zlato kad je bilo naj jeftinije.S nama podanicima ide lako.Sa pukovnikom Gadafijem vec nema price,on neda svoje zlato.E na takve se vec ide mitraljezom, a ne liberalno slobodarskim pamfletima.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 24 Oct 2021, 17:09

Moram priznati da sam nakon dosta proučavanja i uloženoga vremena zaokružio svoje mišljenje o STUXnetu i Nitro Zeusu.
Sada mi je i sam covid puno jasniji i izvjesniji.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 25 Oct 2021, 10:31

Koliko narod MORA BITI GLUP da moze popusiti pricu kako je batinanje, gusenje suzavcem, zatvaranje u kuce, ogranicavanje kretanja itd.. od strane policije koju taj isti narod placa zapravo za moje DOBRO ????

Samo jedan od dokaza kaka sustavno zaglupljivanje i ispiranje mozga ima efikasnost 100%... Kroz filmske bajke uspjeli su narod uvjeriti kako nikada ne mora nista sam poduzimati jer ce doci spasitelji u nekoj uniformi i pobjediti ZLO !!
Nemoguće je Nemoguće

Mauseras
Skupnik
Skupnik

Post by Mauseras » 25 Oct 2021, 11:43

lex-lutor wrote:Koliko narod MORA BITI GLUP da moze popusiti pricu kako je batinanje, gusenje suzavcem, zatvaranje u kuce, ogranicavanje kretanja itd.. od strane policije koju taj isti narod placa zapravo za moje DOBRO ????

Samo jedan od dokaza kaka sustavno zaglupljivanje i ispiranje mozga ima efikasnost 100%... Kroz filmske bajke uspjeli su narod uvjeriti kako nikada ne mora nista sam poduzimati jer ce doci spasitelji u nekoj uniformi i pobjediti ZLO !!

Nemos tako, "Police Academy" filmovi su dobri...
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,

dundoivica
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by dundoivica » 28 Oct 2021, 18:12

Mauseras wrote:
lex-lutor wrote:Koliko narod MORA BITI GLUP da moze popusiti pricu kako je batinanje, gusenje suzavcem, zatvaranje u kuce, ogranicavanje kretanja itd.. od strane policije koju taj isti narod placa zapravo za moje DOBRO ????

Nemos tako, "Police Academy" filmovi su dobri...
:D :D :D

dundoivica
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by dundoivica » 28 Oct 2021, 18:16

evo sad ko koga kebe moji starci se cjepili i stara najebala nakon cjepljenja i sad prosli vikend opa vid cuda pozitivni na koronu svi simptomi dobrano prisutni cak malo na žešču stranu. ali vec pricaju dobro je da se nismo cjepili ko zna kak bi bilo a iovak su u kurcu. jedina pozitiva sto stari sad moze prdit ko idiot mater nema osjet mirisa pa mu nemoze prigovarat :D

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 28 Oct 2021, 19:49

Više je cijepljenih koji su dobili koronu od necijepljenih.
I kod mene u domu zdravlja ista stvar.

Post Reply