COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Iskreno, da sam reptil i da planiram kolonizirati zemlju riješio bih se pametnih ljudi a ostavio neobrazovane, tjelesno sposobne kao roblje. Uvijek se nađe poltrona koji bi mi pomogli u tome. 
Lex. Postavio si gomilu pitanja.
Činjenica da se prirodni imunitet bez pozitivnog PCR testa ne priznaje je sramota. Pogotovo jer ima istraživanja (za sada nerecenziranih) koja tvrde da cjepivo kod tih osoba može napraviti i kontra efekt. Razlozi nepriznavanja su čista birokracija i nema znanstvenu podlogu.
Zapravo, ova cjepiva koja si spomenuo su znatno opasnija od bilo kojeg COVID cjepiva i nisu doživotna, a ona novija ništa duže testirana od ovog za COVID. Pogotovo su opasne tablete za malariju. Ja ih uzimam samo ako u području u koje me stave zaista ima malarije. U prošlosti se cijepilo i na kugu, gubu, koleru. A to su baš bili otrovi. Srećom ih je WHO maknuo sa liste obaveznih. Ja imam 2 žute knjižice, jer sva cjepiva (koje klijent može zatražiti) ne stanu u jednu.
Inače prema IMO. Mogu nastaviti raditi bez cjepiva ali dozvole za ulazak u državu i karantenu moram sam organizirati i platiti. To se ne isplati. A ako me odbije klijent, sve je propalo.
Nemoj gledati globalnu situaciju kroz naš stožer. Svaka država je priča za sebe. Zadnji put kada sam putovao u Argentinu mi je trebalo:
- Negativan PCR test 72 sata prije polaska.
- Potvrda o cijepljenju
- Negativan antigen test po dolasku
- 7 dana karantene
- Negativan PCR test po izlasku iz karantene.
Pošto igram po pravilima. Kompanija je sve platila i organizirala.
Druga država, druga pravila. Svjesni su i da cijepljeni mogu prenjeti delta varijantu, pa su to uključili u mjere.
U Brazilu imaju predsjednika budaletinu i sami su se ljudi organizirali (nakon praktički masovnih grobnica za umrle od covida). Discipliraniji su i organiziraniji od nas.Također i procijepljeniji.
Nigdje nisam vidio više ljudi bez maske nego kod nas. Kada sam sletio u RH prije tjedan dana, možda 50% ljudi sa maskama. A od tih 50%, pola sa nosom vani (ne treba mu tada maska, samo smeta). Distance, nigdje. Ne postoji. Vidi se to i u ovim redovima za cijepljenje.
Ekipa je nestala sa neta jer je lagala. Jednog dana se možda i utvrdi da je virus stvoren laboratorijski. Ali to će biti utvrđeno znanstvenim metodama, a ne insinuacijama i lažima. U teorijama zavjera cirkulira toliko laži, da se teško snaći. I ovo o 2018 vjerovatno ide u kategoriju lažne vijesti, ali neda mi se tražiti demant.
Što se tiče praktične izvedbe covid potvrda testiranjem. U pravu si. Naš je stožer donio odluku bez pripreme terena za provedbu. Škole npr. nemaju nikakve upute.
Gledaj to sa vedrije strane, ne mogu te prisiliti na nešto što nisu u stanju provesti. Tada postane mrtvo slovo na papiru. Ali provesti će to oni, statistika ih prisiljava, kapeciteti bolnica se neumoljivo popunjavaju.
Neće nitko putovati po test, bez brige. Biti će na radnom mjestu.
BTW Ima kod nas i apsurd da se oboljelima od covida bolovanje prekida bez PCRa, isto vrijedi i za samoizolaciju. Tako da zaraženi idu među zdrave bez provjete jesu li zaista ozdravili ili oboljeli tokom samoizolacije. To je dosta čudna praksa.
Činjenica da se prirodni imunitet bez pozitivnog PCR testa ne priznaje je sramota. Pogotovo jer ima istraživanja (za sada nerecenziranih) koja tvrde da cjepivo kod tih osoba može napraviti i kontra efekt. Razlozi nepriznavanja su čista birokracija i nema znanstvenu podlogu.
Zapravo, ova cjepiva koja si spomenuo su znatno opasnija od bilo kojeg COVID cjepiva i nisu doživotna, a ona novija ništa duže testirana od ovog za COVID. Pogotovo su opasne tablete za malariju. Ja ih uzimam samo ako u području u koje me stave zaista ima malarije. U prošlosti se cijepilo i na kugu, gubu, koleru. A to su baš bili otrovi. Srećom ih je WHO maknuo sa liste obaveznih. Ja imam 2 žute knjižice, jer sva cjepiva (koje klijent može zatražiti) ne stanu u jednu.
Inače prema IMO. Mogu nastaviti raditi bez cjepiva ali dozvole za ulazak u državu i karantenu moram sam organizirati i platiti. To se ne isplati. A ako me odbije klijent, sve je propalo.
Nemoj gledati globalnu situaciju kroz naš stožer. Svaka država je priča za sebe. Zadnji put kada sam putovao u Argentinu mi je trebalo:
- Negativan PCR test 72 sata prije polaska.
- Potvrda o cijepljenju
- Negativan antigen test po dolasku
- 7 dana karantene
- Negativan PCR test po izlasku iz karantene.
Pošto igram po pravilima. Kompanija je sve platila i organizirala.
Druga država, druga pravila. Svjesni su i da cijepljeni mogu prenjeti delta varijantu, pa su to uključili u mjere.
U Brazilu imaju predsjednika budaletinu i sami su se ljudi organizirali (nakon praktički masovnih grobnica za umrle od covida). Discipliraniji su i organiziraniji od nas.Također i procijepljeniji.
Nigdje nisam vidio više ljudi bez maske nego kod nas. Kada sam sletio u RH prije tjedan dana, možda 50% ljudi sa maskama. A od tih 50%, pola sa nosom vani (ne treba mu tada maska, samo smeta). Distance, nigdje. Ne postoji. Vidi se to i u ovim redovima za cijepljenje.
Ekipa je nestala sa neta jer je lagala. Jednog dana se možda i utvrdi da je virus stvoren laboratorijski. Ali to će biti utvrđeno znanstvenim metodama, a ne insinuacijama i lažima. U teorijama zavjera cirkulira toliko laži, da se teško snaći. I ovo o 2018 vjerovatno ide u kategoriju lažne vijesti, ali neda mi se tražiti demant.
Što se tiče praktične izvedbe covid potvrda testiranjem. U pravu si. Naš je stožer donio odluku bez pripreme terena za provedbu. Škole npr. nemaju nikakve upute.
Gledaj to sa vedrije strane, ne mogu te prisiliti na nešto što nisu u stanju provesti. Tada postane mrtvo slovo na papiru. Ali provesti će to oni, statistika ih prisiljava, kapeciteti bolnica se neumoljivo popunjavaju.
Neće nitko putovati po test, bez brige. Biti će na radnom mjestu.
BTW Ima kod nas i apsurd da se oboljelima od covida bolovanje prekida bez PCRa, isto vrijedi i za samoizolaciju. Tako da zaraženi idu među zdrave bez provjete jesu li zaista ozdravili ili oboljeli tokom samoizolacije. To je dosta čudna praksa.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ljudi organiziraj te se po gradovima i svi na ulice i vi cjepljeni i mi necjepljeni dosta je fašizma i ugnjetavanja stavimo nastranu sad nase stavove i izađimo dosta je danas smo mi necjepljeni na repertoaru a omastili im se brci sa moči što znači ko zna sta če sutra tražiti od naroda i na koji način nas ugnjetavati i prijetiti nam egzistencijom i poslovima sad je vrijeme ljudi da se svi složimo i da budemo narod složan ko 90-tih naše majke i očevi a i neki od vas koji su tu sa nama još uvjek.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Lijepo rečeno.dundoivica wrote:ljudi organiziraj te se po gradovima i svi na ulice i vi cjepljeni i mi necjepljeni dosta je fašizma i ugnjetavanja stavimo nastranu sad nase stavove i izađimo dosta je danas smo mi necjepljeni na repertoaru a omastili im se brci sa moči što znači ko zna sta če sutra tražiti od naroda i na koji način nas ugnjetavati i prijetiti nam egzistencijom i poslovima sad je vrijeme ljudi da se svi složimo i da budemo narod složan ko 90-tih naše majke i očevi a i neki od vas koji su tu sa nama još uvjek.
I da i zbog ovoga što nam rade znam se zapitati,da sam znao da će nam se ovo događati ,bi li se uključio u obranu 91' .
Ovo se pitanje u zadnje vrijeme kod veterana često postavlja.
Bili su ustaše i partizani pa ajmo malo
ciepljeni i necjepljeni pa da ne vidimo u čemu su pravi problemi ,
divide et impera -zavadi pa vladaj uvijek stranci vladaju s nama jer smo glupi i samo se svađamo međusobno.
Čuvali smo im granice od Turaka sad od migranata a država nam se rasprodala da možemo gledati turske sapunice i premijere srpskih
filmova na tv-u unazad 500 godina svi su otišli naprijed a mi smo ostali tu gdje jesmo .
Možda i nije kasno otići u penziju u neke toplije krajeve iz ovog sranja.
ciepljeni i necjepljeni pa da ne vidimo u čemu su pravi problemi ,
divide et impera -zavadi pa vladaj uvijek stranci vladaju s nama jer smo glupi i samo se svađamo međusobno.
Čuvali smo im granice od Turaka sad od migranata a država nam se rasprodala da možemo gledati turske sapunice i premijere srpskih
filmova na tv-u unazad 500 godina svi su otišli naprijed a mi smo ostali tu gdje jesmo .
Možda i nije kasno otići u penziju u neke toplije krajeve iz ovog sranja.
Usporedba cijepljenih i necijepljene države.
Prva slika je broj zaraženih na milijun stanivnika. Iz koje je vidljivo da cjepivo slabo štiti od zaraze. U nekom postotku da, ali ne dovoljno da bi bilo zadovoljavajuće.
Na drugoj slici je broj umrlih na milijun stanovnika. Iz koje je vidljivo da je cjepivo jako efikasno protiv hospitalizacija.
Na trećoj slici je gdje se nalazimo. 50+% svjetske populacije je primilo cjepivo. Ako ga to nije testiralo, ne znam što će ga testirati.
Pametnom dosta.
Prva slika je broj zaraženih na milijun stanivnika. Iz koje je vidljivo da cjepivo slabo štiti od zaraze. U nekom postotku da, ali ne dovoljno da bi bilo zadovoljavajuće.
Na drugoj slici je broj umrlih na milijun stanovnika. Iz koje je vidljivo da je cjepivo jako efikasno protiv hospitalizacija.
Na trećoj slici je gdje se nalazimo. 50+% svjetske populacije je primilo cjepivo. Ako ga to nije testiralo, ne znam što će ga testirati.
Pametnom dosta.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

zaboli me đon za cjepivo ko hoče neka ga uzme ko ne nemora ja sam za ne ko je za da ok svaka čast ali dosta je podjela dosta je segregacije i toga da nam se "neprijeti" egzistencijom. ljudi dali želite da vam roditelji, brača, sestre, prijatelji, susjedi, sunarodnjaci ostanu na ulici sa obiteljima jer nesto nisu htjeli a imali su svako pravo odbiti i Bogom i rođenjem i svim poveljama o pravima čovjeka.
Dundovica, ostavljaš dojam dobre i poštene osobe. Kloni se prosvjeda (masovno, svakodnevno, bez maske i distance) u ovoj situaciji. Neće završiti dobro. Završiti će tako da će dobar dio prosvjednika shvatiti da je pandemija stvarna, a plandemija laž. Shvatiti će na bolan način. A covid potvrde će ostati.
Napravi kao Mirok. Testiraj se i imaš potvrdu, time i normalan život premda se nisi cijepio.
Covid potvrde su greška i u budućnosti mogu biti opasan presedan. Ali u ovome trenutku nema segregacije i nema fašizma. Imaš izbor.
Napravi kao Mirok. Testiraj se i imaš potvrdu, time i normalan život premda se nisi cijepio.
Covid potvrde su greška i u budućnosti mogu biti opasan presedan. Ali u ovome trenutku nema segregacije i nema fašizma. Imaš izbor.
Mislim da ne vrijedi,jedan awaks napise nebulozu i svi prihvate,prepricavaju i dodaju. Sto su sluzbeni podatci naspram dokumentarca koji je napravio nezaposleni autolimar iz ruralnih djelova amerike ...IB43 wrote:Usporedba cijepljenih i necijepljene države.
Pametnom dosta.
Dobra strana je da se svaki put nasmijem na njihovu kuknjavu i postove
Meni je žao ljudi koje su zaveli. Većinom su to pošteni ljudi sa dobrim stavovima. Koji zaista vjeruju da se bore protiv fašizma.
Zamolio bih jednu stvar vas koji idete na prosvjede.
Ove što vas vode. Ne dajte da stoje dalje, neka stoje među vama, bez distance i maske, isto kao i vi. Neka budu uz narod.
Ako ne može ispravno, bar da bude pošteno. A ne da mali čovjek ispašta svaki put na račun sebičnosti i pohlepe velikih.
Ove što vas vode. Ne dajte da stoje dalje, neka stoje među vama, bez distance i maske, isto kao i vi. Neka budu uz narod.
Ako ne može ispravno, bar da bude pošteno. A ne da mali čovjek ispašta svaki put na račun sebičnosti i pohlepe velikih.
Bez brige budi, stoje među nama i druže se sa nama. A ovo da je pandemija stvarna je preuveličavanje. Nakon godinu i pol još uvijek nevidimo masovne umrle. O čemu vi pričate??? Mogao bih ovdje pisati naširoko o stvarnom stanju iz lokalne bolnice od bliske osobe koja tamo radi do stvari kojima sam osobno svjedočio. U cijeloj ovoj priči je previše crvenih zastava. Da, ima kojekakvih budalaština na internetu, ali ima i mnošz doktora koji iznose drugačije spoznaje. Neću se cijepit jer održavam imunitet i iz tog razloga još uvijek ne vidim potrebu zašto bi. Tko stoji iza svega ovog od početka? 2019. održana vježba za pripremu za pandemiju. Slučajno? Šta vi zapravo uopće znate o ljudima iz WHO-a i o onima koji ih financiraju? Jel si itko postavlja pitanja ili vjerujete bez pogovora stožeru i ekkpi? Jer zašto bi nas netko lagao o tako nečemu ozbiljnom?!IB43 wrote:Meni je žao ljudi koje su zaveli. Većinom su to pošteni ljudi sa dobrim stavovima. Koji zaista vjeruju da se bore protiv fašizma.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

IB43 wrote:Dundovica, ostavljaš dojam dobre i poštene osobe. Kloni se prosvjeda (masovno, svakodnevno, bez maske i distance) u ovoj situaciji. Neće završiti dobro. Završiti će tako da će dobar dio prosvjednika shvatiti da je pandemija stvarna, a plandemija laž. Shvatiti će na bolan način. A covid potvrde će ostati.
želim samo još pohvaliti policiju i zahvaliti im sta su stali uz narod svaka vam čast ljudi.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Netko me spomenuo ,pa da kažem.
Ne, ne živim normalno jer ovo nije normalna situacija.
Ja imam potvrdu da se ne moram cijepiti
,a testiranje je pod mus.
Konačno i ljudi kod nas počinju iskazivati revolt,a u demokratskim zemljama je to svakodnevica,bez obzira što naši mediji to ne prenose.
Ne, ne živim normalno jer ovo nije normalna situacija.
Ja imam potvrdu da se ne moram cijepiti
Konačno i ljudi kod nas počinju iskazivati revolt,a u demokratskim zemljama je to svakodnevica,bez obzira što naši mediji to ne prenose.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

što si tako fina kad te se nariba u biskvitdamirdj75 wrote:Oj zivote limunova koro
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Lol
Vjerojatno vrh sante leda
Vjerojatno vrh sante leda
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway