Okvir za anschutz
- Armalite Kid
- Banned
Re: Okvir za anschutz
@Nobile
To sam ja (i mnogi drugi očito) čuo priču u vezi pada vojarni, točnije u vezi vojarne u D. selu da je kao jedan lik ukrao kutiju sa ttjcima, drugi kutiju sa okvirima pa su se mijenjali ttjac za 2 okvira ili sličan omjer.Još jedna od nepotvrđenih legendi iz rata, vjerojatno u svakom kraju lijepe naše ima verzija sa njihovom lokalnom vojarnom
Ovo mi je dalo dobru ideju, kad skupim love budem nazvao tog majstora, donijet ću mu blok čelika od 4x2x2 metra pa nek mi izglođe karoseriju za auto.Samo neznam kolko će to koštat ak "izglodani" spremnik košta 100 eura, ali sam optimističan jer možda dobijem neki popust zbog većeg volumena
To sam ja (i mnogi drugi očito) čuo priču u vezi pada vojarni, točnije u vezi vojarne u D. selu da je kao jedan lik ukrao kutiju sa ttjcima, drugi kutiju sa okvirima pa su se mijenjali ttjac za 2 okvira ili sličan omjer.Još jedna od nepotvrđenih legendi iz rata, vjerojatno u svakom kraju lijepe naše ima verzija sa njihovom lokalnom vojarnom
Ovo mi je dalo dobru ideju, kad skupim love budem nazvao tog majstora, donijet ću mu blok čelika od 4x2x2 metra pa nek mi izglođe karoseriju za auto.Samo neznam kolko će to koštat ak "izglodani" spremnik košta 100 eura, ali sam optimističan jer možda dobijem neki popust zbog većeg volumena
magisches schwein
Ja bi mu donio takav blok i tražio da mi izglođe spremnik za 6,35 i to za 100€.

- Armalite Kid
- Banned
Neko tu nekog zajebava, ili ovaj poster sa nama, ili "majstor" zajebava vrlog postera.
Možda je i kombinacija toga
Možda je i kombinacija toga
magisches schwein
- Snajperista
- Banned
Dado Tornado daj pitaj majstora kolko bi mi okvira za 6,35 napravio od ovog bloka?
I po kojoj cijeni?
Ak bi se dalo kak iskombinirat da mu poklonim pola bloka da ima za druge okvire,a da mi on onda isklese ostalo za badava.
I po kojoj cijeni?
Ak bi se dalo kak iskombinirat da mu poklonim pola bloka da ima za druge okvire,a da mi on onda isklese ostalo za badava.
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ovo prelazi u spam
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Armalite Kid
- Banned
Stari moj, znaš kaj ću ti ja reć, za tu lovu bi majstor mogao ubacit i malo kreacije pa recimo složit spremnik od 15 ili 20 komada il slično, ne mora bit samo kopiranjevaldop wrote:znam da je spremnik za deset komada streljiva napravio za 50 eurića
magisches schwein
i još da ti pokloni 100 kom "ultrasonic" streljiva dobio bi spremnik - gratis
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm