No comment!
Re: No comment!
Nije to uopće razlog zbog postojanja "vode" razlozi su druge prirode:Krešo Bukvić wrote:osobno točim na ini i nemam problema sa smrzavanjem. Ostali koji tankiraju na privatnoj postaji stotinjak metara udaljenoj od mene imaju, a i sam ih vidim kako zaljevaju travu pa slučajno šlauf opadne u rezervar
- normalna pojava u rezervoaru za gorivo je kondenzacija koja se nakuplja i skuplja na dnu. Kod INE je postupak da se nakon istakanja nekoliko sati ne smije tankirati iz tog spremnika budući da je došljo do mješanja. Pričeka se da se staloži i onda se slobodno tankira. Jedanput godišnje dolazi tvrtka (kao moja) i čisti tank od kondenzata. Privatnici to u pravilu ne rade tako da ti prodaju i dio vode koja im je extra zarada.
- druga stvar je da kod veletrgovca gorivom (nači INA a može biti i iz uvoza) vlasnik benzinske postaje kupuje gorivo one kvalitete koju želi. Privatnici u pravili kupuju jeftinije gorivo po nižoj cijeni ili škart šarže koje mješaju sa boljim gorivom u cilju dodatne zarade.
INA u pravilu drži do svog renomea i kao veletrgovac sebi ostavlja relativno najbolje gorivo, isto kao i Tifon koji gorivo većinom uvozi i po poslovnoj politici tvrtke pokušava privući mušterije kvalitetnijim gorivom. Koliko će to drugo trajati budemo vidili (povikaše slijepci).
Najviše nadrapaju kupci koji tankiraju upravo kad je u tijeku istakanje goriva u rezervoar iz cisterne ili neposredno poslije toga jer je tad došlo do miješanja.
ja svoja vozila tankiram na privatnoj crpki ali uvijek u jutro na početku radnog vremena tako da je ili koje je natočeno sinoć već staloženo ili novo nisu počeli istakati i nikad u 9 godina nisam imao problema, za razliku od mojih susjeda kojima "smrzavaju" filteri za gorivo.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Gledaj ..šta da ti kažem ....ima nas svakakvih. Očito im nije dosta zarade pa moraju još malo. Ali to je dvosjekli mač...ljudi budu izbjegavali crpku i onda pogotova nema zarade.Krešo Bukvić wrote:Gle sve što kažeš istina je, no na postaji koju sam naveo radi dečko kojega znam. Osobno on sam (i drugi) dobije naređenje da stavi šlauf od ovde i dopuni rezervare
Pa mislil sam na vozila, a ostalo....pa normalno kad navratiju pajdaš i pajdašice u k****t ili se nađemo u kakvoj b****i.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

taj video je star koliko i sam youtube ako ne i stariji =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Pa svatko sa onim kaj ima, Zagorci osim sa dva predsjednika mogu se hvalit samo sa dobrim vinom ili tudumom.J07@ wrote:a i ti si naso scim ces se hvalit
BOXI wrote:J07@ wrote:Zagorci osim sa dva predsjednika mogu se hvalit samo sa dobrim vinom ili tudumom.
zagorci i dobro vino u istoj recenici
znam da u svakom zitu ima kukolja
al dok se ne osvedotocim ne vjerujem
pil sam ja zagorsko "vino" i to bas u zaagorju
al neznam sad rec skoje strane onog vaseg potoka
jel sljeve il zdesne
al su me ubjedivali da sone druge strane nis ne valja
pa sam si pomislil ajme oni su jos jadniji nego ovi tu
-
GODSKILLER
- Pozornik