9. MEMORIJAL HRVATSKIH SNAJPERISTA - "GROM 2018"
Moderator: Original_G
Re: 9. MEMORIJAL HRVATSKIH SNAJPERISTA - "GROM 2018"
organizatori, da li je dozvoljeno korištenje zečijih ušiju koje su okrenute za 90stupnjeva, znači podloga koja će dodirivati kundak i pod biti će ravna.
Da li je to ispravno i dopušteno?
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
Nemojte zvati popove, tarife su im previsokeCrnokrug wrote:Svi znate da troškovi ove svečanosti daleko premašuju prihod od kotizacija .
i jos jedno pitanje... da li je dozvoljeno pucat sa 6BR kalibrom?
Prije ili poslje tekme ?stolttom wrote:..Čini mi se da sam u prošlosti vidio i upotrebu boksačke rukavice...
Nemoguće je Nemoguće
Ovo i mene zanima pa ako moze odgovor..Spinnaker wrote:organizatori, da li je dozvoljeno korištenje zečijih ušiju koje su okrenute za 90stupnjeva, znači podloga koja će dodirivati kundak i pod biti će ravna.
Unaprijed hvala
Kolega dobio odgovor usmeno. Ne moze.
Dakle napunite kondom,carapu,nakurnjak s necime i svezite. Navodno "snajperska vrecica" moze biti velicine sake.
Dakle napunite kondom,carapu,nakurnjak s necime i svezite. Navodno "snajperska vrecica" moze biti velicine sake.
Molim zainteresirane strijelce koji se još nisu prijavili prije nego se zapute u Osijek da svakako provjere sa organizatorima oko slobodnih mjesta u disciplinama (MK još par mjesta, JP 15-tak mjesta, SP i SPO 15-tak mjesta)
Službeni trening je u petak 19.10.2018. od 9:00 do 17:00 sati na streljani Pampas.
Izmjena meta svaki puni sat.
Još jednom podsjetnik da je početak i svečano otvorenje natjecanja Grom 2018. u subotu 20.10.2018. u 8:00 sati na streljani Pampas.
Upisi i kotizacije se mogu odraditi i u petak da se izbjegne gužva na upisu u subotu (Boris Komar 098 239 900)
Vidimo se na Pampasu !
Izmjena meta svaki puni sat.
Još jednom podsjetnik da je početak i svečano otvorenje natjecanja Grom 2018. u subotu 20.10.2018. u 8:00 sati na streljani Pampas.
Upisi i kotizacije se mogu odraditi i u petak da se izbjegne gužva na upisu u subotu (Boris Komar 098 239 900)
Vidimo se na Pampasu !
Kako su složena streljačka mjesta?
Mislim, ako nas ima troje/odnosno šestero u dve ekipe da li smo jedni do drugih kako ne bi morali seljakati opremu nakon svake discipline s kraja na kraj streljačkih mjesta.
LP
Mislim, ako nas ima troje/odnosno šestero u dve ekipe da li smo jedni do drugih kako ne bi morali seljakati opremu nakon svake discipline s kraja na kraj streljačkih mjesta.
LP
Za te kombinacije morate mi poslati tko čini ekipu i s koliko cijevi pucate, ukoliko bude moguće posložiti ćemo vas po mjestima da ste blizu.
Spisak što prije jer je raspored većim dijelom napravljen.
Treba voditi računa da MK ima 2 grupe, JP 3 grupe ... SP i SPO ima više grupa
Spisak što prije jer je raspored većim dijelom napravljen.
Treba voditi računa da MK ima 2 grupe, JP 3 grupe ... SP i SPO ima više grupa
Zlatan je prijavio 2 ekipe Čazmatransa ako se ne varam.
Daj me nemoj zezati, sa Borisom je sve dogovorio.Pato wrote:Varaš se
Imam ja na mobitelu,al slike nisu nešta.
Bude organizator uskoro objavio.
Uglavnom, lijepo provedena dva dana u Osijeku, organizacija na visokom nivou.
Čestitke svim sudionicima, pobjednicima,a posebno organizatorima.
Bude organizator uskoro objavio.
Uglavnom, lijepo provedena dva dana u Osijeku, organizacija na visokom nivou.
Čestitke svim sudionicima, pobjednicima,a posebno organizatorima.
Eto i mene....
BILO JE ODLICNO, i neka se ponovi !
Organizator je dao sve od sebe sto se moglo primjetiti od pocetka do kraja tekme. Rezultati vise nego dobri, a sada kako je kome svanuo dan to je vec neka druga prica...i druga sreca.
Ne znam sto bih mogao dodati u odnosu na proslu godinu, sve je vec receno i ako ikada budemo organizirali tekmu sa toliko nastupa znam koga cu pitati za recept...
BILO JE ODLICNO, i neka se ponovi !
Organizator je dao sve od sebe sto se moglo primjetiti od pocetka do kraja tekme. Rezultati vise nego dobri, a sada kako je kome svanuo dan to je vec neka druga prica...i druga sreca.
Ne znam sto bih mogao dodati u odnosu na proslu godinu, sve je vec receno i ako ikada budemo organizirali tekmu sa toliko nastupa znam koga cu pitati za recept...
Nemoguće je Nemoguće
Ko kaže da Grom i gusta magla ne idu zajedno ...