Finnish brutality
Re: Finnish brutality
Koliko znam i ti si član LAS-a. Možda ti znaš nešto više?
Naravno da nas zanima što se događa jer je LAS bio pionir u popularizaciji streljaštva kod nas. (probno članstvo, posuđivanje oružja, nabava streljiva).
Naravno da nas zanima što se događa jer je LAS bio pionir u popularizaciji streljaštva kod nas. (probno članstvo, posuđivanje oružja, nabava streljiva).
Jesam, član sam. Stvari su osobne prirode, ozbiljne, pa ne mogu ništa govoriti.samoborac wrote:Koliko znam i ti si član LAS-a. Možda ti znaš nešto više?
μολὼν λαβέ
ljudi LAS radi najnormalnije. Ne znam kak ce biti u buducnosti, ali vidim da neki pisu vec sad da ne radi
Isto sam čuo za Las, zgrada u kojoj je se treba rušit radi izgradnje novog prostora, što je bilo odgođeno radi korone, ima onaj lovački dom kod Belovara, blizu ZG i navodno su ok za iznajmljivanje, i Čazmatrans.matezg1 wrote:Las zatvara i to je sigurno. Vrapče ,Oboj ,Trnje ili kakav lovački dom to nam je glavni grad Republie.
No comment.
Ne želim da LAS doživi zatvaranje. Stalno se govori, godinama da će se ta zgrada gdje se nalaze, rušiti.
Još ovu godinu LAS funkcionira, a za dalje ništa se ne zna.
Bilo bi lijepo kada bi se našao negdje drugdje, neki drugi prostor sličan tome.
I da LAS nastavi sa radom, ako ne tamo gdje jest, onda na nekoj drugoj lokaciji.
Nije da nema u ZGB streljana, al stvar je vrlo jednostavna.
Nema publike, mušterija, itd. Ne može streljana živjeti od zraka.
Lovci imaju svoje, policija/vojska svoje, strijelci svoje, a izvisiti će amaterski strijelci i drugi entuzijasti.

I da LAS nastavi sa radom, ako ne tamo gdje jest, onda na nekoj drugoj lokaciji.
Lovci imaju svoje, policija/vojska svoje, strijelci svoje, a izvisiti će amaterski strijelci i drugi entuzijasti.
dzg
Streljana nam fali,kako god okreneš.MatijaX wrote:Ne želim da LAS doživi zatvaranje. Stalno se govori, godinama da će se ta zgrada gdje se nalaze, rušiti.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Nije bas tako.MatijaX wrote:
Vjeruj mi kad kazem da "ne cveta cvece u ni jedno preduzece".
U Hrvatskoj nema civilinh strelista. Uopce.
VK program HSS spao na dve streljane. Od kojih je jedna limitarana pristupom. Jedina funkcionlna je Osijek. Dakle cijeli HSS spao na jednu.
Od zupanije PGZ prema jugu, nema prakticki nista. Istarska zupanija ozivila u zadnje dve godine otvaranjem privatne streljane
Ocigledno, lovci imaju najvise mogucnosti, ali ih ne koriste, ili koriste vrlo rijetko.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”