NOVI KUKRI HRVATSKE SKOLE PREZIVLJAVANJA

Noževi, bajunete, mačevi, sjekire, mačete...

croblade
Razvodnik
Razvodnik

Re: NOVI KUKRI HRVATSKE SKOLE PREZIVLJAVANJA

Post by croblade » 01 Feb 2009, 17:40

Ice wrote:Što je to onda FOX?
To je njihova firma koja proizvodi uglavnom noževe i bajonete, baš sam jučer bio u Italiji u jednoj njihovoj prodavaonici. Imaju stvarno zanimljive noževe, no jedan koji sam kupio prije više godina ima neoprostivu manu. Nisam siguran radi li se samo o tom modelu ili... Tako da sam jučer samo razgledavao. Zanimljiv izbor noževa. Cijena je uglavnom između 50 i 120 eura (ima i jeftinijih i skupljih ova je onako okvirno). Možda se krajem ovog ili sljedećeg mjeseca zaletim pa uzmem jednog, trebam još malo pogledati katalog...

Ice
Razvodnik
Razvodnik

Post by Ice » 03 Feb 2009, 03:25

Vidi da riješimo jednom za ubuduće ovo, ja znam što je FOX i što oni proizvode, ali iz postova prije mog pitanja i iz samog pitanja mislio sam da se jasno vidi kako pitam da li je taj kukri o kojemu se pisalo u prvomj postu FOX tj. da li ga radi talijanska tvornica noževa FOX ili ga proizvodi netko drugi, (znam da je prije FOX u tom pitanju trebao biti zarez ali u brziniga nisam stavio)kako nisam dobio odgovor išao sam na net i nikako da ubodem pravu stranicu, da mi razjasni što je to FKMD, dok nisam naletio na pravu što sam i napisao poslije, ali ti opet objašnjavaš što je FOX, kao i nobile koji me usput i poznaje i zna da znam što proizvodi FOX, ali nakon što sam objasnio što je ustvari bilo moje pitanje stvarno ne kužim to prosipanje pameti, a kad je trebalo odgovoriti na moje pitanje svi junaci nikom ponikoše, a sad FOX je tvornica noževa, FOX je tvornica noževa, HVALA VAM ali ZNAM! :A28:

croblade
Razvodnik
Razvodnik

Post by croblade » 12 Feb 2009, 11:47

Evo imam FOX kataloge, tko je zainteresiran neka mi cimne PP i veli od kojeg FOXa katalog želi pa mu ga ja pošaljem na mail.

Post Reply