IN MEMORIAM: BRANKO NIKOLIĆ-BRADA 1960 - 2009
Moderator: BoB
Re: Black
Šokiran sam.. Nisam par dana bio na forumu, i tek sada pročitam tužnu vijest.
Dao sam mu neku bajonetu da mi pobrunira, a on se ne javlja. Rekoh, valjda je zaboravio mada mi to ne liči na njega, ili je negdje na putu...ali ovo...ne mogu vjerovati.
Počivao u miru veliki čovjeće. Neka ti je laka hrvatska gruda.
Dao sam mu neku bajonetu da mi pobrunira, a on se ne javlja. Rekoh, valjda je zaboravio mada mi to ne liči na njega, ili je negdje na putu...ali ovo...ne mogu vjerovati.
Počivao u miru veliki čovjeće. Neka ti je laka hrvatska gruda.
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!
Re: IN MEMORIAM: BRANKO NIKOLIĆ-BRADA 1960 - 2009
Zahvaljujem svim kolegama forumašima, strijelcima i prijateljima koji su ispratili Blackpowdera.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Posljednji pozdrav jednom od velikana Hrvatske streljačke i oružane scene.
Bio si dobar čovjek i moja dobra savijest u pitanjima foruma.
Počivao u miru.
Bio si dobar čovjek i moja dobra savijest u pitanjima foruma.
Počivao u miru.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

deda, bio si ujutro tu na forumu kad je Boris objavio da je Brada preminuo...
ja sam bio cijeli tjedan u ZG i samo sam brzinski citao forum navecer, jbg, nije mi palo na pamet da neznas i da ti treba javiti...
ja sam bio cijeli tjedan u ZG i samo sam brzinski citao forum navecer, jbg, nije mi palo na pamet da neznas i da ti treba javiti...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Marin Bralic
- Skupnik

Rest in Peace.
Neka ti je laka Hrvatska gruda.
Neka ti je laka Hrvatska gruda.
Još do maloprije mi odzvanjaju tvoji nezaboravni stihovi , latinske poslovice..ali i beskrajni životni entuzijazam kojim si protkao ovaj forum, naravno svoj klub, kao i masu prijatelja koje si stekao svojim marljivim radom i predanošću !!
Ako si otišao ti, ostaju tvoja djela koja su veća od tebe, ali i od svih nas, ona su tu kao povijesna legenda koja si bio!
Pozdrav tebi Hrvatski branitelju, otišao si na oltar Domovine jer samo tamo si mogao iči, počivaj u miru i neka ti je laka ova gruda Hrvatske zemlje!!!
Mens sana in Malvasia Istriana!!
Ave Black morituri te salutant !!!
Ako si otišao ti, ostaju tvoja djela koja su veća od tebe, ali i od svih nas, ona su tu kao povijesna legenda koja si bio!
Pozdrav tebi Hrvatski branitelju, otišao si na oltar Domovine jer samo tamo si mogao iči, počivaj u miru i neka ti je laka ova gruda Hrvatske zemlje!!!
Mens sana in Malvasia Istriana!!
Ave Black morituri te salutant !!!
Re: IN MEMORIAM: BRANKO NIKOLIĆ-BRADA 1960 - 2009
iz zadnjeg broja META-e
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Zahvala!
Poštovani crnobarutaši!
U ime Brankove obitelji, zahvaljujem organizatorima 3 Memorijalnog turnira na super organizaciji. Svim učesnicima na sudjelovanju na turniru i čestitka svim pobjenicima. Nadam se dogodine da če te svi nastupiti i večem odazivu crnobarutaša iz uže i šire regije. Tjekom odvijanja turnira, slikao sam jako puno, tako da ima previše slika za objavljivanje ( morao bi smanjivat veličinu slika).
Tko želi slike sa Turnira, neka mi ostavi adresu na koju mogu poslat DVD sa slikama.
Još jedanput svima hvala!
U ime Brankove obitelji, zahvaljujem organizatorima 3 Memorijalnog turnira na super organizaciji. Svim učesnicima na sudjelovanju na turniru i čestitka svim pobjenicima. Nadam se dogodine da če te svi nastupiti i večem odazivu crnobarutaša iz uže i šire regije. Tjekom odvijanja turnira, slikao sam jako puno, tako da ima previše slika za objavljivanje ( morao bi smanjivat veličinu slika).
Tko želi slike sa Turnira, neka mi ostavi adresu na koju mogu poslat DVD sa slikama.
Još jedanput svima hvala!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Zahvala!
Jeli moguce objaviti fotke preko www.photobucket.com stranice, mogu se lijepo pregledati kao u albumu...
Probat ču staviti, moram svim slikama smanjivat veličinu. A i problem mi je u jako sporom internetu 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

za photobucket nije potrebno smanjivati, automatizirano je smanjivanje, treba samo solidan upload...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mogao bih ja uploadati da imam DVD sa slikama =)