Otimačina oružja svim sredstvima
Re: Otimačina oružja svim sredstvima
kako si zaključio da nisu bili u kući?Iggy wrote:Netko ih naloži da to kontroliraju, njihovo je da utvrde činjenice .(pošteno i korektno pa što bude). Eto, napisali su da ti je ormar super i sve 5, a nisu ti ni bili u kući. Tu mogu oni najebati kao žuti, ne ti. Nije svako zlo za zlo niti su svi policajci loši. Jbg. radim to 15 godina i vidio sam svašta.
itekako su bili i dabome da su gledali ormar, sve do toga da sam morao demonstrirati koliko metaka stane u spremnik prepravljen na 2 metka.
Re: Otimačina oružja svim sredstvima
bave se sa svime što građani prijave.. s obzirom da se "žrtva i počinitelj" prema priči kreću u društvu idiota koji se međusobno cinkaju ko' im kriv..lex-lutor wrote:To je samo dokaz cime se oni bave pored daleko vecih i ozbiljnijh problema, sto da se netko slikao kako puca sa Sarcem ili necim slicnim !!! Pa tko kaze da se taj sa slike uopce slikao u Hrvatskoj... Sto je sa streljanama na koje dodjes i iznajmis oruzje, pucas koliko para imas i mozes se slikati sa 10 vrsta oruzja a da nemas bilo kakvu dozvolu..... NEVJEROVATNO !Hackerivs wrote:....... već su i bili kod drugih ljudi zbog drugih slika s airsoft oružjem (koje je veoma slično pravom)
i da, prijatelj ga ja je cinkao.. što ga je murija vozila od kuće do kuće??