Kupnja diane 48. Par pitanja.
Moderator: karabalic
Re: Kupnja diane 48. Par pitanja.
Pričekaj par dana da ja testiram Torpedo 155 i Maximu u cal 6,35 pa možda budeš onda u još većoj nedoumici.Mario_Zg wrote:Lovica je skoro u džepu a ja još nisam siguran dal da uzmem 4,5 ili 5,5 a ni za optiku neznam.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Na prvi pogled je super, da ne znaš tko je proizvođač nikad nebih rekao da je to pljuca napravljena u Turskoj.k.horvat wrote:Kak ti se na prvi pogled cini Torpedo?
Pravi mali top, čak mi masivnije djeluje od Diana 52 i duža je od nje, ima zatvarač koji podsjeća na karabin i u kompletu dobiješ nogare te dodatke za produžetak kundaka tako da ga prilagodiš sebi kako ti paše.
Jedva čekam da mi donese municiju da je isprobam.(nisam hti kupovati 1-2 kutije jer je onda preskupo jer ako naručim količinu dobijem popust)
Znam da su tu seriju s nestrpljenjem cekali od Novog Zelanda pa nadalje.
A ovo sto se tice "umetaka za kundak". To ti je doslo i s 125-icom.
3 komada metalnih produzetaka.
Ayde ako ti nije tesko ubi koju fotku...
A ovo sto se tice "umetaka za kundak". To ti je doslo i s 125-icom.
3 komada metalnih produzetaka.
Ayde ako ti nije tesko ubi koju fotku...
Evo Mike tebi na volju, samo slike nisu baš najbolje jer nikako da kupim stativ (svu lovu samo trošim na pljuce)
Mike, ne voli Hatsana, ja sm zelio vidjeti OVO!!!
Izgleda odlicno! Jos ako je takva i u akciji!
- shelby-eleanor
- Desetnik

naajs, zbilja lijepo izgledaBOXI wrote:Evo Mike tebi na volju, samo slike nisu baš najbolje jer nikako da kupim stativ (svu lovu samo trošim na pljuce)
decki, ajmo se vratit na temu (ili otvorite novu)
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
Ma fora ti je u tome da sam je mogao slikati samo na podu, zato sam je i naslonio na zid da je bolje možete vidjeti.J07@ wrote:zadnja slika
puska se nikad ne ostavlja tak naslonjena
Sve ovo zato da mi žena ne bu skužila da sam još jkednu kupio, jer kad je zadnji put vidila kaj imam u dva ormara skoro ju je šlag strefil.....pa sam moral lagati da su to od pajdaša samo kod mene na probi i čuvanju (iako mi baš puno ne vjeruje i veli da sam bolesnik na oružje, da sam škrt kupiti poštene cipele, a da za pljucu ne pitam kolko košta).
Jeb*ga takav sam kakav sam (takvoga me majka rodi).
Ma ja sam zabrijao jer sam minutu prije Mike-u pisao e-mail pa sam nehotično napisao njega a ne tebe. Sorry.k.horvat wrote:Mike, ne voli Hatsana, ja sm zelio vidjeti OVO!!!
Da točno je da izgleda odlično, ja sam do sad imao loše mišljenje o Hatsanima, ali sad.....sad sam definitivno promijenio mišljenje, još da ima precizni nišan kao HW80 i ako se pokaže dobra na testiranju onda će sigurno ući u prvu A klasu.