Rat u Izraelu i Gazi
Re: Rat u Izraelu i Gazi
Dupli post.
Last edited by Stargazer on 22 Dec 2023, 16:51, edited 1 time in total.
Svakako su ga zvali ludim.Ariel wrote:Lud na urnebesan i zabavan način. Nikad s njim nije dosadno, ali nije ni s ovim senilcem. Iz različitih razloga.
https://www.youtube.com/watch?v=caATuJ0iIi0
https://www.youtube.com/watch?v=EJo8THIsRpI
Ali sto se tice politike je daleko najbolji americki predsjednik unazad 30ak godina.
Mislim da ovaj clanak najbolje prikazuje kolko su uvelicavali svaku sitnicu sto je rekao i napravio.
https://edition.cnn.com/2017/05/11/poli ... index.html
TRUMP JE DOBIO 2 KUGLE SLADOLEDA!!! A OSTALI SAMO JEDNU!!!! SRAMOTA!!!!
Ne ovo nije clanak kao prvoaprilska sala, i kad se procita clanak vidi se da je Trump trazio drugu kuglu sladoleda, i da je svatko drugi mogao trazit istu.
Al eto, Orange man bad!!!
Da, to je bio cilj. Umjerena opcija na vlasti u Gazi nije dobra za radikalnu opciju u Izraelu. Nešto poput ovoga kako kod nas pravaške strančice i Pupovac dižu jedni drugima rejting.Mirok wrote:Kao što je i sada Bibi napravio da bude i više ekstremizma na palestinskoj strani.nijoe wrote:Pa ono što zaboravljate u cijeloj jednadžbi je da je Hamas u Gazi na vlast došao zahvaljujući Netanyahuu.Mirok wrote:Izraelu je trebalo manje vremena da reagira i digne rezervu u slučaju napada arapskih zemalja(Egipat ,Sirija).
Dakle u slučaju opće invazije na Izrael,nego što su reagirali na proboj Hamasa.
To će uroditi krvoprolićem opet.
Prije ili kasnije.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Strašno je to...
Kako javlja Al Jazeera, samo danas su izraelci ubili 200 palestinaca,civila...
Kao da su životi samo brojke,kao da to nisu ljudi,živa bića...
Kako javlja Al Jazeera, samo danas su izraelci ubili 200 palestinaca,civila...
Kao da su životi samo brojke,kao da to nisu ljudi,živa bića...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Da ne bi ostalo neprimjeceno u poplavi losih vijesti, nova strategija koja dobija svoj oblik je sad raketiranje civilnih objekata, trgovackih brodova.
Zadnji put primjenjeno u Iracko Iranskom ratu.
Mislim da ni jedan sukob od drugog sv rata na ovamo osim u iransko irackom ratu, nije imao ovakve primjere selektiranja ciljeva.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/svi ... sti_prva_d
Zadnji put primjenjeno u Iracko Iranskom ratu.
Mislim da ni jedan sukob od drugog sv rata na ovamo osim u iransko irackom ratu, nije imao ovakve primjere selektiranja ciljeva.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/svi ... sti_prva_d
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Nije problem država Palestina već teroristička organizacija koja vodi Palestinu i kojoj je glavni cilj uništenje Izraela.
Nikada ne bih priznao državu koja u svojem programu kao glavni cilj ima uništenje druge države. Bez obzira o kome se radi.
Nikada ne bih priznao državu koja u svojem programu kao glavni cilj ima uništenje druge države. Bez obzira o kome se radi.
-
Mirok
- Brigadni General

Da,samo Izrael postoji,Palestincima otimaju zemlju,grade židovska naselja,Palestince protjeruju,ubijaju svakodnevno,Palestinu ne priznaju.
Gotovo da Palestincima nisu ostavili izbora.
Daj mi navedi gdje Palestina ima za cilj uništenje bilo koje zemlje ?
Gdje to piše?
Gotovo da Palestincima nisu ostavili izbora.
Daj mi navedi gdje Palestina ima za cilj uništenje bilo koje zemlje ?
Gdje to piše?
Koliko god Izrael bio svijetla točka u mnogim stvarima, toliko ovo nije u redu. Vrijede dvostruki kriteriji za Izrael i za većinu drugih zemalja. Što je dozvoljeno njima, nije drugima.
Imam ja prijedlog kako okončati rat u Gazi. Vrlo je jednostavno.
Neka Palestinci izruče Izraelu na suđenje sve hamasove teroriste koji su bili direktno (ili indirektno kao pomagači na razne načine) uključeni u teroristički napad i klanje civila po selima i djece na rave party-u.
Također, neka vrate sve otete civile, bilo žive bilo mrtve.
Dakle, vrlo je jednostavno, ali malo tko bi to prihvatio od palestinaca. Jer, kakvi god hamasovci bili i što god napravili koga god zaklali - njihovi su.
Neka Palestinci izruče Izraelu na suđenje sve hamasove teroriste koji su bili direktno (ili indirektno kao pomagači na razne načine) uključeni u teroristički napad i klanje civila po selima i djece na rave party-u.
Dakle, vrlo je jednostavno, ali malo tko bi to prihvatio od palestinaca. Jer, kakvi god hamasovci bili i što god napravili koga god zaklali - njihovi su.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Zapravo, treba vidjeti sto PLO ima za reci po tom pitanju i zapadna obala.Human wrote: Dakle, vrlo je jednostavno, ali malo tko bi to prihvatio od palestinaca. Jer, kakvi god hamasovci bili i što god napravili koga god zaklali - njihovi su.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

Isto tako da Izrael izruči svoje ubojice i koljače,vrati Palestincima otetu zemlju i dopusti ljudima da žive i imaju svoju državu.Human wrote:Imam ja prijedlog kako okončati rat u Gazi. Vrlo je jednostavno.
Da su to napravili,Hamasa ne bini bilo.
A to ti je isto kao da kažeš "Da je Hrvatska izručila Srbiji svoje koljače, četnika nebi ni bilo".Mirok wrote: Isto tako da Izrael izruči svoje ubojice i koljače,vrati Palestincima otetu zemlju i dopusti ljudima da žive i imaju svoju državu.
Izrael je parlamentarna demokracija u čijem parlamentu normalno sudjeluju i Palestinci. Jednako kao što u našem saboru normalno sudjeluju i Srbi. Dok je Hamas teroristička organizacija koja ne da ubija druge nego ubija i Palestince koji se ne slažu s hamasom.
Sve drugo i sve ostalo je propaganda. Jednaka propaganda kao što je bila i četnička propaganda da Hrvati kolju i jedu Srpsku djecu.
I Hrvati bi također trebali vratiti srpsku zemlju. Koju? Pa krajinu. Oni je smatraju "vekovnom srpskom zemljom".
S time da su četnici "mala maca" prema hamasovim štakorima.
Vasceo svet je najašio Izrael da nek prestane prekomjerno granatirati Gazu. I onda danas Hamas ožeže zvončićima po TelAvivu.
To kao što su srbovi oderali po Zagrebu kad smo mi krenuli u Bljesak.
Glup, gluplji, hamas.
To kao što su srbovi oderali po Zagrebu kad smo mi krenuli u Bljesak.
Glup, gluplji, hamas.
-
Mirok
- Brigadni General

Ako ne znaš.....?Human wrote:A to ti je isto kao da kažeš "Da je Hrvatska izručila Srbiji svoje koljače, četnika nebi ni bilo".Mirok wrote: Isto tako da Izrael izruči svoje ubojice i koljače,vrati Palestincima otetu zemlju i dopusti ljudima da žive i imaju svoju državu.
Izrael je parlamentarna demokracija u čijem parlamentu normalno sudjeluju i Palestinci. Jednako kao što u našem saboru normalno sudjeluju i Srbi. Dok je Hamas teroristička organizacija koja ne da ubija druge nego ubija i Palestince koji se ne slažu s hamasom.
Sve drugo i sve ostalo je propaganda. Jednaka propaganda kao što je bila i četnička propaganda da Hrvati kolju i jedu Srpsku djecu.
I Hrvati bi također trebali vratiti srpsku zemlju. Koju? Pa krajinu. Oni je smatraju "vekovnom srpskom zemljom".
S time da su četnici "mala maca" prema hamasovim štakorima.
Srbi imaju državu,Palestinci ne.
Srbe nitko ne tjera niotkuda,Palestince i danas tjeraju sa njihove zemlje na kojoj oduvijek žive.
Gdje ih istjeraju,tu grade židovska naselja.
I na Zapadnoj obali svakodnevno ubiju do tridesetak Palestinaca.
I mi hrvati smo dnevno klali i ispekli na ražnju tridesetak srpske djece.Mirok wrote:Ako ne znaš.....?
Srbe nitko ne tjera niotkuda,Palestince i danas tjeraju sa njihove zemlje na kojoj oduvijek žive.
Da ponovim, Izrael je demokratska država u čijem parlamentu normalno sudjeluju i Palestinci. (Zašto li pobogu to rade?)
Hamas je teroristička organizacija koja nastoji ubiti svakog Izraelca kojeg može. I ne smao Izraelca nego i Palestinca koji se ne slaže s njima.
-
Mirok
- Brigadni General

Prvu rečenicu si lijepo napisao !?
Možda si to ti radio,ja za to nisam čuo i mislim da toga nije bilo.
Kao sudionik događaja(DR) vjerojatno bih to znao.
Također sam siguran da ti nisi sudjelovao u obrani.
Zamisli kada tu tvoju rečenicu prenesu neki negdje,pošto i drugi mogu pratiti ovdje napisano.
A Palestinci u Knesetu...????
Pogledaj što pokušavaju i rade...?I koliko ih se sluša...?
Samo Bibi ne dopušta da se sukob završi,jer onda ide u Zatvor.
Možda si to ti radio,ja za to nisam čuo i mislim da toga nije bilo.
Kao sudionik događaja(DR) vjerojatno bih to znao.
Također sam siguran da ti nisi sudjelovao u obrani.
Zamisli kada tu tvoju rečenicu prenesu neki negdje,pošto i drugi mogu pratiti ovdje napisano.
A Palestinci u Knesetu...????
Pogledaj što pokušavaju i rade...?I koliko ih se sluša...?
Samo Bibi ne dopušta da se sukob završi,jer onda ide u Zatvor.
-
Mirok
- Brigadni General

Treba biti Palestinac u toj demokraciji pa donijeti mišljenje...Human wrote:I mi hrvati smo dnevno klali i ispekli na ražnju tridesetak srpske djece.Mirok wrote:Ako ne znaš.....?
Da ponovim, Izrael je demokratska država u čijem parlamentu normalno sudjeluju i Palestinci. (Zašto li pobogu to rade?)
Hamas je teroristička organizacija koja nastoji ubiti svakog Izraelca kojeg može. I ne smao Izraelca nego i Palestinca koji se ne slaže s njima.