VATRENO ORUŽJE I MOTOCIKLI-galerija ljubimaca u paru...
Re: VATRENO ORUŽJE I MOTOCIKLI-galerija ljubimaca u paru...
Danas malo provirilo sunce pa sam bio u posjeti ljubimcu
jos malo i pocinje sezona...
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Šta mu je to po kotačima... to ja u Puli nisam vidio nitko da stavlja na motore... nema valjda artritis pa mu se teško kretati?toni_u wrote:Danas malo provirilo sunce pa sam bio u posjeti ljubimcujos malo i pocinje sezona...
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Hehe, ima toga u Puli koliko hoces samo zaviri u koju garazu gdje je sportski motor. Inace stenderi se koriste vugavnom na utrkama i u servisima jer bez njih je gotovo nemoguce raditi oko motora. Meni dobro dode kod pranja i za preko zime kad ne vozim pa mogu raditi oko njega (oprema) a i zdravije je za gume. Neki motori (nekedi,enduro i sport tureri) imaju centralni nogar pa im nisu potrebne ovakve spravice 
ma stenderi su zakon ... radio sam jedno vrijeme u jendom motosevisu kao ispomoc ... stender je zakon ....
i naravno da za zimski san stender je vise nego zahvalan jer rastereti tezinu tako da gume ne pate
i naravno da za zimski san stender je vise nego zahvalan jer rastereti tezinu tako da gume ne pate
Da upravo tako a i decki iz Motoboxa (ST) preporucuju da se gume malo ispuste preko zime.
to ce ti svak preporucit
neki cak kazu da treba izliti benzin tj da je na rezervi ... ospojis bateriju i svako misec dana je malo spojis na punajc da se malo trgne da nebi otisla ...
neki cak kazu da treba izliti benzin tj da je na rezervi ... ospojis bateriju i svako misec dana je malo spojis na punajc da se malo trgne da nebi otisla ...
Ako je metalan rezervar najbolje je da je pun do vrha inace moze doci do korozije,a bateriju je dobro odpojiti i staviti negdje na toplo mjesto osim ako nemas CTEK (ili neki slican) punjac koji ju odrzava cijelo vrijeme odnosno puni-prazni.
samo sta vecina danas prelaze na plasticne tankove ... sta mi se osobno nikako ne svidja
Evo jedne s oružjem i motociklom
I jedne s MOTOCIKLOM
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Personalizacija jednog ljubitelja militarije...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

KAMIKAZEEEEEEEEEEEE!!!! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Osim Smitha 627 (i drugog naoružanja, ali sa Smithom se natječem), kojeg imam,
ubrajam se i među fanove motorkotača. Doduše, ne u toj mjeri da idem na skupove.
Nemam sliku, ali sam prije dvije godine, kad sam ga kupovao, bio u dilemi:
aktualan je bio MT-01 (yamaha), pa XJR 1300 (retro dizajn),
a na koncu je odluka pala na Fazer 1000 (FZ 1).
Nekako mi se činilo da ću ga lakše prodati ako do toga dođe, mada ima i zaljubljenika u prije navedene.
Izuzetno sam zadovoljan sa njegovim karakteristikama. Može se i natjerati, a i u 6-oj voziti po gradu.
Redovan servis, najkvalitetnije ulje, gume nakon 6-7.000 km i radi besprijekorno.
Vozim ga i zimi, jedino ne po kiši. Tu se ne sramim priznati: kad me kojim slučajem
uhvati kiša, vozim k'o po jajima.
ubrajam se i među fanove motorkotača. Doduše, ne u toj mjeri da idem na skupove.
Nemam sliku, ali sam prije dvije godine, kad sam ga kupovao, bio u dilemi:
aktualan je bio MT-01 (yamaha), pa XJR 1300 (retro dizajn),
a na koncu je odluka pala na Fazer 1000 (FZ 1).
Nekako mi se činilo da ću ga lakše prodati ako do toga dođe, mada ima i zaljubljenika u prije navedene.
Izuzetno sam zadovoljan sa njegovim karakteristikama. Može se i natjerati, a i u 6-oj voziti po gradu.
Redovan servis, najkvalitetnije ulje, gume nakon 6-7.000 km i radi besprijekorno.
Vozim ga i zimi, jedino ne po kiši. Tu se ne sramim priznati: kad me kojim slučajem
uhvati kiša, vozim k'o po jajima.
Pa slikaj i pošalji sliku
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Ok. Stavit ću sliku.nobile157 wrote:Pa slikaj i pošalji sliku
Nisam ga ni slikao do sada, nisam baš na taj način opsjednut.
Al će me sada neki forumaši mrko gledati??
Evo i katastrofalne i neatraktivne slike snimljene u garaži, pošto je već danima oblačno i kišovito.
Inače, 150 KS, 1000 ccm3
Inače, 150 KS, 1000 ccm3
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Dobar, dobar... inače njegov prethodnik mi je bio prvi izbor. Po dizajnu. E, onda je izašla FZ6-SA i izgubio sam se... i onda da izgled ne prodaje vozila. Moš mislit. Mada kako ja vozim, i ovaj fejzerić 600 od 75 konja bi mi bio previše.gutenberg wrote:Evo i katastrofalne i neatraktivne slike snimljene u garaži, pošto je već danima oblačno i kišovito.
Inače, 150 KS, 1000 ccm3
Vozio sam Fazer 1000 3 godine, odlican motor! Obisli smo pola EU i cijelu HR nikad nikakvih problema 
Toni ,bilo bi lijepo da pogledas nekada svoj PP i das odgovor na pitanje vezano za oglas koji si dao ,pozdrav
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Kratak krug po okolici Pule za početak sezone...
Ako piješ ne vozi:
Romantičan pogled na brodogradilište sa ulaza u grad:
Beauty shot.
Gle tko to ima nove gume...!
Sad se lijepi za cestu ko blesav! Posve sam nenavikao da se ABS NE pali svaki put kad pipnem kočnicu i da motor ZAPRAVO stane kad hoću da stane
Ako piješ ne vozi:
Romantičan pogled na brodogradilište sa ulaza u grad:
Beauty shot.
Gle tko to ima nove gume...!
Sad se lijepi za cestu ko blesav! Posve sam nenavikao da se ABS NE pali svaki put kad pipnem kočnicu i da motor ZAPRAVO stane kad hoću da stane