jesu li ovo idioti ili koji k***c?

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Hackerivs
Narednik
Narednik

Re: jesu li ovo idioti ili koji k***c?

Post by Hackerivs » 22 Nov 2012, 16:22

http://viroviticko-podravska.policija.h ... ?id=142794 (po nalogu PP slatina -> možda se radi o liku s njuškala) :D

sin
Skupnik
Skupnik

Post by sin » 23 Nov 2012, 10:32

''Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 45 – godišnjak u svojoj obiteljskoj kući, posjedovao nelegalno oružje, tj. jednu ručnu bombu, 32 komada streljiva i malokalibarsku pušku, te 330 g rezanog duhana.''
O ke, kužim ovaj dio sa oružjem, streljivom i bombama, ali zašto duhan ljudi?
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 23 Nov 2012, 18:50

Za pušenje, vjerujem!!! :A18:
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 23 Nov 2012, 21:59

sin wrote:O ke, kužim ovaj dio sa oružjem, streljivom i bombama, ali zašto duhan ljudi?
zato sto mu je pretres inicijano napravljen radi uzgoja i preprodaje duhana bez placanja danka drzavi pa su usput nasli i oruzje i streljivo... svi ti uzgajivaci duhana nesmiju prodavati u privatne svrhe, smiju zadrzati neku manju kolicinu za vlastite potrebe a ostalo moraju predati na otkup... ako privatno prodajes to iz uzgoja u prekrsaju si odprilike kao da svercas cigarete iz druge drzave... tako nesto...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 23 Nov 2012, 23:09

Popušil je totalno!!!! :o

Hackerivs
Narednik
Narednik

Post by Hackerivs » 23 Nov 2012, 23:54

Mike_Torello wrote:
sin wrote:O ke, kužim ovaj dio sa oružjem, streljivom i bombama, ali zašto duhan ljudi?
zato sto mu je pretres inicijano napravljen radi uzgoja i preprodaje duhana bez placanja danka drzavi pa su usput nasli i oruzje i streljivo... svi ti uzgajivaci duhana nesmiju prodavati u privatne svrhe, smiju zadrzati neku manju kolicinu za vlastite potrebe a ostalo moraju predati na otkup... ako privatno prodajes to iz uzgoja u prekrsaju si odprilike kao da svercas cigarete iz druge drzave... tako nesto...
ma ja bi prije reko da to ima veze s njuškalom nego s duhanom :D

sin
Skupnik
Skupnik

Post by sin » 24 Nov 2012, 18:10

Mike_Torello wrote:zato sto mu je pretres inicijano napravljen radi uzgoja i preprodaje duhana bez placanja danka drzavi pa su usput nasli i oruzje i streljivo... svi ti uzgajivaci duhana nesmiju prodavati u privatne svrhe, smiju zadrzati neku manju kolicinu za vlastite potrebe a ostalo moraju predati na otkup... ako privatno prodajes to iz uzgoja u prekrsaju si odprilike kao da svercas cigarete iz druge drzave... tako nesto...
O ke, i to mi je jasno, ali ipak se radi o 330 g duhana, a to mi se čini kao količina za vlastite potrebe.
No, od policije se može svašta očekivati…sjećam se scene iz dnevnika od prije par godina kad su hapsili profesore i studente sa prometnog fakulteta zbog kupoprodaje ispita.
Idu dva-tri policajca i nose računala (tj. kućišta) i za njima još dvojica-trojica koji nose pripadajuće monitore...
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 24 Nov 2012, 20:35

sin wrote:
Mike_Torello wrote:zato sto mu je pretres inicijano napravljen radi uzgoja i preprodaje duhana bez placanja danka drzavi pa su usput nasli i oruzje i streljivo... svi ti uzgajivaci duhana nesmiju prodavati u privatne svrhe, smiju zadrzati neku manju kolicinu za vlastite potrebe a ostalo moraju predati na otkup... ako privatno prodajes to iz uzgoja u prekrsaju si odprilike kao da svercas cigarete iz druge drzave... tako nesto...
O ke, i to mi je jasno, ali ipak se radi o 330 g duhana, a to mi se čini kao količina za vlastite potrebe.
330g. su nasli... sto ne znaci da nije bilo vise =) mozda je "prošlo" prije nego su stigli =)
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Berto
Narednik
Narednik

Post by Berto » 25 Nov 2012, 23:31

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 26 Nov 2012, 00:59

U cemu je problem? Covjek je nabavio novu cijev i sada je prodaje. Mi na sve gledamo nakaradno i odmah trazimo kriminal i tamo gdje ga nema. Kao da je to prvi M48 koji ima drugu cijev, ne znam kada su napravljeni zadnji primjerci ali ako je to bilo 60-h godina volio bih vidjeti koja je cijev uz normalnu upotrebu DANAS upotrebljiva.

Osim toga mislim da sam negdje na netu vidio da se prodaju uzljebljene cijevi bez lezista metka sasvim slobodno...
Nemoguće je Nemoguće

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 26 Nov 2012, 11:02

Tema se protvorila u traženje krivaca bez primarnog smisla i prema nečijim bolesnim kriterijima i vrijeme je da se malo ohladi iza vrata!!

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 26 Nov 2012, 14:58

lex-lutor wrote:U cemu je problem? Covjek je nabavio novu cijev i sada je prodaje. Mi na sve gledamo nakaradno i odmah trazimo kriminal i tamo gdje ga nema. Kao da je to prvi M48 koji ima drugu cijev, ne znam kada su napravljeni zadnji primjerci ali ako je to bilo 60-h godina volio bih vidjeti koja je cijev uz normalnu upotrebu DANAS upotrebljiva.

Osim toga mislim da sam negdje na netu vidio da se prodaju uzljebljene cijevi bez lezista metka sasvim slobodno...
Pa niko ne kaže da je kriminal... ali i meni tu ipak nešto smrdi...
Evo... ako sam vidija da mi cijev na pušci ne valja, pa ako san skinija tu cijev i naručija novu, pripremija ostatak puške za novu cijev... zašto bi je pokušava prodati u komadima prije nego što sve spojin i isproban, te sredin papire...???
Ode je očito da nešto ne paše i pokušavan nekoga naguziti da se on jebe s time, a ja da s tim parama kupin gotovu pušku koja je u dobron stanju...
Znači, po mome, on je triba prodati pušku onakvu kakva je bila, ili je kompletirati s novom cijevi i prodavati je tako obnovljenu, a nikako ovo, na pola puta.
Za to mora biti dobar razlog koji on ne spominje. Dakle i meni tu nešto smrdi...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 26 Nov 2012, 15:14

Mozda imas i pravo, kompletan proizvod sigurno vise vrijedi od necega u djelovima...
Nemoguće je Nemoguće

Berto
Narednik
Narednik

Post by Berto » 26 Nov 2012, 18:23

lex-lutor wrote:U cemu je problem? Covjek je nabavio novu cijev i sada je prodaje. Mi na sve gledamo nakaradno i odmah trazimo kriminal i tamo gdje ga nema. Kao da je to prvi M48 koji ima drugu cijev, ne znam kada su napravljeni zadnji primjerci ali ako je to bilo 60-h godina volio bih vidjeti koja je cijev uz normalnu upotrebu DANAS upotrebljiva.

Koliko vidim ovo je cijev sa ležištem a ne bez, pošto je tema "jesu li ovo idioti ili koji k***c?" za mene je idiot svako tko stavi ovakav oglas na njuškalo osim ako nije službena osoba.

Hackerivs
Narednik
Narednik

Post by Hackerivs » 02 Dec 2012, 18:25

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 02 Dec 2012, 21:50

5kn/kom =) hehehhe

Hackerivs
Narednik
Narednik

Post by Hackerivs » 02 Dec 2012, 22:12

jel vrijedi to 5 kuna?
vidim piše METAK SNAJPERSKI SA UNIVERZALNIM ZRNOM.
dosta pratim neke teme (jer namjeravam kupiti M76) pa znam da se piše o mecima s ljubičastom kapislom...

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 03 Dec 2012, 08:51

takva je cijena tog metka, osim ak se ne kupuje soma,dva komada

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 03 Dec 2012, 09:57

Kod nas su ljudi stvarno izgubljeni u prostoru i vremenu a cijene su nam kao da svatko ima komad zlat ugradjen u oruzje ili metak.
Cijene oruzja kod nas bi po svoj logicii trebala biti MANJA nego u EU, no kod nas je SVE skuplje i onda se cudimo sto sve ide u 3PM....
Nemoguće je Nemoguće

Mario_Zg
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Mario_Zg » 22 Jan 2013, 23:29

Cudna neka PAP-ovka ova skroz lijevo...

http://m.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/pap- ... as-6813415

Post Reply