Glock 17 MOS
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Glock 17 MOS
Misliš 1600 ?Stargazer wrote:Da sve bude tip top oko 16000 era(Pistolj 850, optika 400, trigger 200, svijetlo 150), barem tako nekako se ja sjecam cjena za ovakve stvari.Mirok wrote:Koja je ukupna cifra za ovako uređen pištolj?
Znači pištolj +sve poboljšice....
Da, pobjegla mi nula.Mirok wrote:Misliš 1600 ?Stargazer wrote:Da sve bude tip top oko 16000 era(Pistolj 850, optika 400, trigger 200, svijetlo 150), barem tako nekako se ja sjecam cjena za ovakve stvari.Mirok wrote:Koja je ukupna cifra za ovako uređen pištolj?
Tko nekako, plus 3x extended base pad spremnika 100, plus extended mag release 30, magwell 25, visoki ciljnici 80, jos neke sitnice oko 40 (slide back cover, maritime cups,opruge). Nakupi seStargazer wrote:Da sve bude tip top oko 16000 era(Pistolj 850, optika 400, trigger 200, svijetlo 150), barem tako nekako se ja sjecam cjena za ovakve stvari.Mirok wrote:Koja je ukupna cifra za ovako uređen pištolj?
μολὼν λαβέ
Stigao Timney podesivi okidač. I to je to, pretravel minimalan (zaštita udarne igle je i dalje funkcionalna), overtravel ne postoji, reset ajnc A.
Nakon svih izmjena i što sam vidio i probao , najbolja kombinacija okidača koja se može izvući na Glocku.
Nakon svih izmjena i što sam vidio i probao , najbolja kombinacija okidača koja se može izvući na Glocku.
μολὼν λαβέ
Cijela kombinacija, Timney + Glock performance trigger ,oko 200 EUR. Da, bolje od Zev-techa, bilo koje varijante, potpuno drugačiji način rada. Zev-tech je ispolirana i i dorađena klasična Glock Safety akcija. Glock performance trigger je precocked striker, kao Canik, HK ili Walther.berbenn wrote:Koliko dodje to okidanje? Zar je bolje od zev-techa?
μολὼν λαβέ