Čudna neka penkala
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Čudna neka penkala
Dobim ja penkalu na poklon... Kemijsku olovku po naški.
Piše gore F.Dick... kiseli osmjeh, ne samo to ne - promo materijal od žnj kvalitete.
Otvorim kutijicu a ono - čudna neka penkala, prvo mislio da mi fali pola, pa vrti, čačkaj, odvrći kad ono tamo... štrahjer... oštrač za noževe... i to mesarski tip... srednje grub po opipu ispod jagodica mojih krastavaca... pardon prstiju.
Prvi dojam... HA, Ha... ne budi lijen, nož u ruke, 3-4 poteza...
Sljedeći dojam... A-HA!... nož ko žilet.
Super stvarčica.
Piše u literaturi "fur Angler, Jager und Reiter"... Za ribare, lovce i jahače. Baš mi ovo zadnje nije jasno šta će jahaču konja štrajher, valjda kad ga konj zbaci da naoštri nož i zakolje konja, al to su već finese u koje ne ulazim. Evo slike kome je želja da to vidi.
Piše gore F.Dick... kiseli osmjeh, ne samo to ne - promo materijal od žnj kvalitete.
Otvorim kutijicu a ono - čudna neka penkala, prvo mislio da mi fali pola, pa vrti, čačkaj, odvrći kad ono tamo... štrahjer... oštrač za noževe... i to mesarski tip... srednje grub po opipu ispod jagodica mojih krastavaca... pardon prstiju.
Prvi dojam... HA, Ha... ne budi lijen, nož u ruke, 3-4 poteza...
Sljedeći dojam... A-HA!... nož ko žilet.
Super stvarčica.
Piše u literaturi "fur Angler, Jager und Reiter"... Za ribare, lovce i jahače. Baš mi ovo zadnje nije jasno šta će jahaču konja štrajher, valjda kad ga konj zbaci da naoštri nož i zakolje konja, al to su već finese u koje ne ulazim. Evo slike kome je želja da to vidi.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Čudna neka penkala
legion.poljak66 wrote:Slin, di toga ima?
Nabavna šifra od dicka je 7 0011 07
Ima ga za naručit tamo di ima za kupit dickovih noževa... znači posvuda.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Čudna neka penkala
Konjička oprema je kožnata i uvijek neki remen treba skratiti i /ili stanjiti prije šivanja. Oštar nož je za to prijeko potreban.Baš mi ovo zadnje nije jasno šta će jahaču konja štrajher, valjda kad ga konj zbaci da naoštri nož i zakolje konja, al to su već finese u koje ne ulazim.