Nabildani AR - 15!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Nabildani AR - 15!!
Dobar primjer kako napraviti nesto nekorisno i kicasto , tipacan hardwerski sakupljac prasine !
Nemoguće je Nemoguće
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pored toliko vrsta ciljnika, on puca s boka... :S 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

- technotronic
- Stožerni Narednik

to je naučio u filmovima.....Mike_Torello wrote:pored toliko vrsta ciljnika, on puca s boka... :S
po meni nepotrebno i glupo pravljenje maskenbala od puške, koja nije ništa više upotrebljiva od tvorničke ar 15 sa nekim dobrim optičkim nišanom...možda imanje zbognezgrapnosti...istina, o ukusima se ne raspravlja,i možda je nekome ovo baš ok, po meni nepotrebno i bez velikog efekta.
Tipicna Americka sklonost kiču i nefunkcionalnom pretjerivanju kad je oruzje u pitanju.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Boli ih kita! Imaju, pa mogu! Je cirkus...a za sto su okviri sa strane...izgleda mi samo kao
drzaci za okvire!?
drzaci za okvire!?
Head in the City. Hearth in the Field.
HA HA koje fucking američko pretjerivanje, a one eksplozije?!?!! ha ha a koja količina spremnika nasađenih na pušci , pa mogli su staviti jedan jedini bubanj umjesto hrpe spremnika . I normalno da puca s boka , kad nemože podići pušku zbog spremnika , pa oni ciljnici "padaju u vodu" ha ha
-
smokejumper74
- Pozornik

toliko su toga natrpali na na AR15 da tip nema snage za spremnik zamjenit, a bas nema ni izdrzljivosti u prstima sa stiskati obarac stalno mijenja prste,totalno nepotebno nabildana puska
To je zajebancija, vidi se odmah iz naslova "MALL NINJA TACTICAL ZOMBIE DESTROYER! "
Guglajte što znači "mall ninja", pa će vam bit jasno.
Nažalost, mnogi u americi su smrtno ozbiljni s takvim nakaradnim oružjima, al kad je to tamo biznis sve.
Guglajte što znači "mall ninja", pa će vam bit jasno.
Nažalost, mnogi u americi su smrtno ozbiljni s takvim nakaradnim oružjima, al kad je to tamo biznis sve.
Baš me zanima kako to legalizirati kod nas a da me ne proglase teroristom, opasnim po širu okolicu, luđakom, itd... 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hebi ga, James! Ja mislim da nisi daleko od istine...tj da nas ne dozivljavaju nikaj bolje!James wrote:Baš me zanima kako to legalizirati kod nas a da me ne proglase teroristom, opasnim po širu okolicu, luđakom, itd...
Head in the City. Hearth in the Field.
Upravo tako evo primjera: Jučer sam u "LOVCU" kupio neku sitnicu (dobro očuvani MAKAROV, onako da imam), sad na blagajni vadim ja novce i izvadim još tri oružna lista(to je ono što obično nosim na streljanu pa i ne vadim oružne iz novčanika), nabavne ispunjenje i svi papairi tamo, kad ulaze jedna gospođa i njezin sin (kojih 16-17god. došlo kupiti sprej suzavac) i vide MAKAROVA kako mi ga čovijek zamata, vide nabavne, vide oružne i skoro pobjegli van?!Woolf Blaser wrote:Hebi ga, James! Ja mislim da nisi daleko od istine...tj da nas ne dozivljavaju nikaj bolje!James wrote:Baš me zanima kako to legalizirati kod nas a da me ne proglase teroristom, opasnim po širu okolicu, luđakom, itd...
gledali me sve u čudu kao nekakvog manijaka koji sprema msakar, mislim se pa ljudi moji ušli ste u oružarnicu valjda se tamo prodaje oružje!
za sve su krivi novinari koji dižu toliku medijsku prašinu oko kriminala počinjenog vatrenim oružjem, mislim da bi prije nego počnu sa javnim linčom trebali prvo naglasiti da je počinjeno ilegalnim oružjem a ne ovako raspali po svima.
otišao sam van teme ali eto.
a što se goreprikazanog komada tiče, što reći, po meni nepotrebno, nepraktično, hvala Bogu da se još negdje to može.
ima se može se!
pozdrav!
- technotronic
- Stožerni Narednik

- technotronic
- Stožerni Narednik