crvena točka sig sauer romeo 7
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

crvena točka sig sauer romeo 7
dali neko ima iskustva sa sig sauer romeo 7 optikom planiram za koju godinu kad skupim para a i ispraksam se sa mehaničkim nišanima na ar15 223 kalibar kupit tu crvenu točku dali ima ko iskustva sa njome?
Re: crvena točka sig sauer romeo 7
https://www.opticsplanet.com/reviews/re ... 71001.htmldundoivica wrote:dali neko ima iskustva sa sig sauer romeo 7 optikom planiram za koju godinu kad skupim para a i ispraksam se sa mehaničkim nišanima na ar15 223 kalibar kupit tu crvenu točku dali ima ko iskustva sa njome?
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

je tamo sam ju i pikirao zanima me kakve su ako neko ima iskustva sa njima sa foruma
planiraš to kupit za par godina, a sad si otvorio temu? 
Put your money where your mouth is.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
To je da svi imaju vremena razmisliti! 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Neke od njihovih crvenih točaka se rade u Kini i jako rješenjima vuku na Holosun. Sklapanje nekih modela u novije su vrijeme preselili u SAD.
Neke se rade u SAD i čak ih koriste i specijalne postrojbe SAD.
Romeo 7 se sklapa u Japanu.
Osobno nemam iskustva s njima, držim se provjerenih proizvođača, bar za oružje koje mi je bitno.
Osobno nemam iskustva s njima, držim se provjerenih proizvođača, bar za oružje koje mi je bitno.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

u godinu ili dve ali mozda i prije ovisi ako mi se potrefi sa kriptovalutamatimmy75 wrote:planiraš to kupit za par godina, a sad si otvorio temu?
razmisljam da vec sad bit ce za godinu dve novih modela mozda al ja nekak radje bi uzeo nesta starije i provjereno sto je na tržištu već neko vrijeme nego nešta što je izašlo tek.
kao sto mi jedan čivjek rekao sa autima nikad ne kupuj novi model auta cekaj drugu generaciju da izađe tad će popraviti sve nedostatke one prve generacije.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

inače kažu da su optike u japanu sastavljane dobre i kvalitetne.Ariel wrote:Neke od njihovih crvenih točaka se rade u Kini i jako rješenjima vuku na Holosun. Sklapanje nekih modela u novije su vrijeme preselili u SAD.
Moj je uzorak japanskih optika vrlo mali, ali doživio sam da vrlo ozbiljna i skupa optika prdne u čabar gotovo sama od sebe, nije ni osjetila trzaj niti neko grubo rukovanje. Radilo se o Vortex HD optičkom ciljniku.
S kinezima (Holosun) nemam također sjajna iskustva, red dot se ponašao kao airsoft replika. Podešavanje nije reagiralo na zakretanje kotačića, pa bi odjednom reagiralo previše i sl.
S Amerikancima (EoTech) imam loša iskustva. Od 9 komada koliko sam imao prilike koristiti ili vidjeti, 7 ih je imalo problem s delaminacijom.
Ali zato Aimpoint nikad ništa, a koristio sam ih 6-7 komada kroz godine.
Sve je to daleko premali uzorak, ljudi čak i s airsoft optikama budu zadovoljni, ali ja znam što moram izbjegavati.
S kinezima (Holosun) nemam također sjajna iskustva, red dot se ponašao kao airsoft replika. Podešavanje nije reagiralo na zakretanje kotačića, pa bi odjednom reagiralo previše i sl.
S Amerikancima (EoTech) imam loša iskustva. Od 9 komada koliko sam imao prilike koristiti ili vidjeti, 7 ih je imalo problem s delaminacijom.
Ali zato Aimpoint nikad ništa, a koristio sam ih 6-7 komada kroz godine.
Sve je to daleko premali uzorak, ljudi čak i s airsoft optikama budu zadovoljni, ali ja znam što moram izbjegavati.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

zato mi ke važna i korisnička podrška i dali stoje iza proizvoda ili su neodgovorni sa sig sauer sam procitao pozitivna iskustva sto se tiče podrške.
Tu podrsku mozes ocekivati samo za US-a tržište (Life time), u eu ide od 1g do max 5 god na el. djelove.dundoivica wrote:zato mi ke važna i korisnička podrška i dali stoje iza proizvoda ili su neodgovorni sa sig sauer sam procitao pozitivna iskustva sto se tiče podrške.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

jebi ga ljepa naša eu i rvatckafricky wrote:Tu podrsku mozes ocekivati samo za US-a tržište (Life time), u eu ide od 1g do max 5 god na el. djelove.dundoivica wrote:zato mi ke važna i korisnička podrška i dali stoje iza proizvoda ili su neodgovorni sa sig sauer sam procitao pozitivna iskustva sto se tiče podrške.
Zapravo ne, ja sam komunicirao direktno s Vortexom i vrijedila je ta VIP no questions asked garancija. Dali su nalog svojem EU delaeru da je ispoštuje. Zato možda bolje ne pisati napamet
.
Holosun elite serija ima 10 godina garancije na lightsource (ispravnost ). Primary arms daje istu garanciju u USA i u Europi. Ne vidim problema sa garancijom i podrškom kod iole renomiranih proizvođača.
μολὼν λαβέ
Postoje velike razlike u garanciji proizvođača obzirom na regije i države.
A to su?Mirok wrote:Postoje velike razlike u garanciji proizvođača obzirom na regije i države.
Nisam nikad imao problema sa claimom, govorim iz vlastitog iskustva sa Holosunom, PA, Leatherman, ISOTunes. Npr. Leatherman je najjaci sa svojom lifetime garancijom. Zastupnik u Zagrebu zamijenio multitool koji sam ostetio, bez racuna i bez ikakvih pitanja.
μολὼν λαβέ
Pa jedan brend npr napiše da daje lifetime garanciju,a onda ustanoviš da je garancija 10 godina(tako piše).
Kada sam pitao za to,rečeno mi je da se računa da je životni vijek proizvoda 10 g.
Isti taj brend u inozemstvu nema to ograničenje garancije na 10 g.
Kada sam pitao za to,rečeno mi je da se računa da je životni vijek proizvoda 10 g.
Isti taj brend u inozemstvu nema to ograničenje garancije na 10 g.