HS 95 misljenja i ako moze povjest
- G man SPOTTER
- Pozornik

HS 95 misljenja i ako moze povjest
Zanima me pistolj hs 95, necu ga kupit , bar ne ubrzo . Zanimame misljenja od ljudi koji su ga koristili, koje su kontrole (sigurnosti, decockeri i dali su ljevo i desnoruki), izdrzljivost(kolko je metaka najvise ispalio prije kvara i sl), pouzdanost (jel skoro nikad ne zapne , rijetko , cesto). I ako nesto netko zna o povjesti razvoja ,pogotovo ako je radio u hs-a il Im metalu ,a smije govorit o tome, fun factovi itd. Moguce da o njemu nisam nasao nista info jer se nema bas puno za pricat .
Umri muški je Božićni film.
Re: HS 95 misljenja i ako moze povjest
Imao ga je kolega, sasvim solidan za lov i samilosni hitac ili samoobranu. Za nešto više baš i nije ako se ne doradi. Pucao sam njime dosta i upucao ga, ima podesiv zadnji nišan. Sve u svemu, i nije loš. Komandi se ne sjećam, a štekao i pravio probleme nije nikad. Prvi naš ozbiljan pištolj. Mana je previše dug hod okidača, navodno je kd zadnjih serija bilo bolje ali nisam probao. Uz kvalitetnu doradu (okidanje, mikro nišani) može se dobiti solidna sprava.
Solidan, prosječan pištolj, mogu reći i pouzdan. U mom slučaju bez zastoja (kratko sam ga koristio, pa ne mogu 100% jamčiti).
U svakom slučaju, da se nađe pojeftino, uz spremnu nabavnu, uzeo bih ga nostalgije radi (i nacionalnog naboja
), i nebih puno pogriješio što se mojih potreba tiče 
U svakom slučaju, da se nađe pojeftino, uz spremnu nabavnu, uzeo bih ga nostalgije radi (i nacionalnog naboja
20000 metaka izdrži bez rasipanja
grupe nakon toga postaje loš ali i mnogi drugi ali nikad nisam imao zastoja sa tvorničkom ili punjenom
ako je za male pare i da nije potrošen ok kupovine.
grupe nakon toga postaje loš ali i mnogi drugi ali nikad nisam imao zastoja sa tvorničkom ili punjenom
ako je za male pare i da nije potrošen ok kupovine.