lismate opruge
lismate opruge
Evo nakon čišćenja garaže iskopao sam par starih federa od jeep-a i flexericom skratio na komade prikladne za slanje poštom (cca 35-40 cm) ukupno 15-tak komada.
šaljem poštom o svom trošku u zamjenu za nekakav "nožić" napravljen od istih.ponude na PM.
šaljem poštom o svom trošku u zamjenu za nekakav "nožić" napravljen od istih.ponude na PM.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Re: lismate opruge
rađe ih na proljeće iskoristi u mojoj kovačnici pa si sam nešto napravi 
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us
Because none of us are as cruel as all of us
To bi bilo jako lijepo, ali kad bi imao slobodnog vremena. U gužvi sam sa poslom tako da nisam bio 4 vikenda ni u lovu.BoB wrote:rađe ih na proljeće iskoristi u mojoj kovačnici pa si sam nešto napravi
Mislio sam zaposliti još jednog djelatnika kako bi imao malo više slobodnog vremena, ali ove najave o stezanju remena i ostale gluposti ...pa neznam kaj da napravim.
Inače djed od moje žene je bio kovač , jedini u okolici, tako da iz njegove ostavštine imam ponešto kovačkog alata (sitni alat izložen u klijet) a i nekoliko kilometara dalje (na njenoj domovini) i cijelu kovačnicu na raspolaganju, koja je trenutno zametana sa svim i svačim tako da je pretvorena u priručno skladište odbačenih i nepotrebnih stvari.
Ali nikad se ne zna....možda i ja jednog dana "prodelam" i pokušam san nešto napraviti. zato sam si ostavio par komada opruga da imam u budućnosti, a višak poklanjam.
300-400 x 40x6 (mm)J07@ wrote:daj mjere