Invazija Ukrajine
Re: Invazija Ukrajine
Apsolutno se slažem. Sramota samo takva, bez obzira što se dogodilo. Čak bi bila i manja sramota da su je Ukrajinci pogodili.Ariel wrote: ... Rusi su izgubili brod Moskvu, što je ogromna sramota, bilo da je zbog ukrajinske rakete ili nesretnog slučaja (!).
Ja bi reka da do ovoga nebi bilo ni došlo da je Ukrajina zdrava država, da nije toliko ogrezla u korupciju i tako izmanipulirana.Ariel wrote: ... Samo me čudi da im to radi jednako korumpirana Ukrajina, što bi tek bilo da je u pitanju zdrava država i vojska.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ako je eksplodirala municija u skaldištu, a to još neznamo, onda ovo sa protumjerama i pratnjom ne igra.Mirok wrote: ...Niti protumjere sa Slave nisu odradile potrebno,niti prateći brodovi....
Jedine protumjere bi onda bile one koje bi osigurale da do eksplozije u skladištu streljiva ne dođe.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Slava je pogođena,uvjeravam te.Hawk wrote:Ako je eksplodirala municija u skaldištu, a to još neznamo, onda ovo sa protumjerama i pratnjom ne igra.Mirok wrote: ...Niti protumjere sa Slave nisu odradile potrebno,niti prateći brodovi....
Jedine protumjere bi onda bile one koje bi osigurale da do eksplozije u skladištu streljiva ne dođe.
Ma čekaj, pusti sad to Slava, brod se već 22 godine zove Moskva, zašto bi se bunili sa nekim starim imenima?Mirok wrote:... Slava je pogođena,uvjeravam te.
Nisan uvjeren. Iz svega što je meni dostupno, ja bi ipak reka da nije pogođen, a vrime će i to pokazati. Nisan sklon virovati svemu što Zelenskij kaže.
Svakim danom sve MANJE vjerujem u ono sto mi se servira preko medija, pogotovu zato jer mogu cuti samo jednu stranu price ! Posto sam sklon teorijama zavjera sve mi nekako smrdi da ekonomsko slamanje EU-a, devalvaciju Eura u odnosu na sve druge valute i vracanje nadmoci USA po pitanju ekonomije na globalnom nivou. Orban ne jebe EU odluke 5% sto znaci da ima neke informacije koje mi drugi nemamo, a najvaznije je da zeli svoj narod zastiti od nekotroliranih poskupljenja SVEGA... hrane, energije, itd..itd.. Putin nije glup covijek, dokazano X-puta, taj uvijek igra na sigurno i barem sa 2 poteza unaprijed... Super su mi te fore sa sankcijama, mi necemo kupovati Ruski plin za 20 Lipa nego moram kupovati Americki za 50 Lipa... super, pa kada nas Ameri toliko vole i zele pomoci zasto nam ne daju plin i naftu za 5 Lipa ??? Sve ide po planu, prvo Covid, pa sada ekonomsko iscrpljivanje, za kraj ukidanje novca u fizickom obliku i stvorena je 200% ovisnost tj. POSLUSNOST !! E necete razbojnici !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

Znači ,ode im ponos mornarice kako kažeš ,od slučajnog a požara ili sabotaže i to ti je prihvatljivo ?Hawk wrote:Ma čekaj, pusti sad to Slava, brod se već 22 godine zove Moskva, zašto bi se bunili sa nekim starim imenima?Mirok wrote:... Slava je pogođena,uvjeravam te.
Nisan uvjeren. Iz svega što je meni dostupno, ja bi ipak reka da nije pogođen, a vrime će i to pokazati. Nisan sklon virovati svemu što Zelenskij kaže.
Što je onda sa ostatkom brodovlja?
Ali kažem ponovno,pogođena je.
Bravo. Podržavam od riči do riči.lex-lutor wrote:Svakim danom sve MANJE vjerujem u ono sto mi se servira preko medija, pogotovu zato jer mogu cuti samo jednu stranu price ! Posto sam sklon teorijama zavjera sve mi nekako smrdi da ekonomsko slamanje EU-a, devalvaciju Eura u odnosu na sve druge valute i vracanje nadmoci USA po pitanju ekonomije na globalnom nivou. Orban ne jebe EU odluke 5% sto znaci da ima neke informacije koje mi drugi nemamo, a najvaznije je da zeli svoj narod zastiti od nekotroliranih poskupljenja SVEGA... hrane, energije, itd..itd.. Putin nije glup covijek, dokazano X-puta, taj uvijek igra na sigurno i barem sa 2 poteza unaprijed... Super su mi te fore sa sankcijama, mi necemo kupovati Ruski plin za 20 Lipa nego moram kupovati Americki za 50 Lipa... super, pa kada nas Ameri toliko vole i zele pomoci zasto nam ne daju plin i naftu za 5 Lipa ??? Sve ide po planu, prvo Covid, pa sada ekonomsko iscrpljivanje, za kraj ukidanje novca u fizickom obliku i stvorena je 200% ovisnost tj. POSLUSNOST !! E necete razbojnici !!!
Mene sad muči i jedno drugo pitanje. Ako su Ukrajinci imali Neptun i sa Neptunima pogodili Moskvu, sada, 8 tjedana nakon početka ruskog napada, kad je krstarica Moskva više manje odradila svoje zadatke,Mirok wrote: ... Slava je pogođena,uvjeravam te.
zašto to nisu napravili odmah u početku ruskog napada ??? Tada bi to imalo višestruko bolje efekte na razvoj pa možda i ishod rata.
Na ruskim Telegram grupama hvale se snimkama kako su sinoć pogodili tvornicu koje proizvodi komponente za Neptun. Slučajnost?
-
Mirok
- Brigadni General

Eh da,ali ima tu još toga.Ariel wrote:Na ruskim Telegram grupama hvale se snimkama kako su sinoć pogodili tvornicu koje proizvodi komponente za Neptun. Slučajnost?
Ma znam na što misliš, ali jbg, ne govori onda ono što nesmiš reći. Ne govorim ni ja sve. Već me tu neki krivo gledaju, a ja ni kriv ni dužamMirok wrote:Hawk,prijatelju, naveo sam i prije da ne mogu sada o svemu pisati.
Ti ćeš sam zaključiti ,siguran sam,o čemu se radi.
Ajmo malo komentirato ovo:
"Ovu taktiku Rusi planiraju koristiti sljedećih par dana:
Vatrogasna vozila kreću ka čeličani Azovstal u južnom Mariupolju u Ukrajini, ali požara nema. Kamioni će se koristiti za pumpanje vode u podzemne tunele, za pronalaženje ili utapanje
3000 militanata iz puka Azov i zapadnih labos stručnjaka skrivenih u ogromnom podzemnom prostoru ispod tvorničkog postrojenja. Svaki vatrogasni kamion će pumpati oko 35 000 galona
na sat u podzemni kompleks kroz nadzemne dijelove ventilacijskih sistema, dok svi koji su unutra ne izađu na otvoreno. Na satelitskim slikama se vidi da su svuda okolo Rusi, (borci DNR),
a jučer su još stigle i jedinice iz Južne Osetije."
Mirok, ti šuti, da ti ne izleti nešto
"Ovu taktiku Rusi planiraju koristiti sljedećih par dana:
Vatrogasna vozila kreću ka čeličani Azovstal u južnom Mariupolju u Ukrajini, ali požara nema. Kamioni će se koristiti za pumpanje vode u podzemne tunele, za pronalaženje ili utapanje
3000 militanata iz puka Azov i zapadnih labos stručnjaka skrivenih u ogromnom podzemnom prostoru ispod tvorničkog postrojenja. Svaki vatrogasni kamion će pumpati oko 35 000 galona
na sat u podzemni kompleks kroz nadzemne dijelove ventilacijskih sistema, dok svi koji su unutra ne izađu na otvoreno. Na satelitskim slikama se vidi da su svuda okolo Rusi, (borci DNR),
a jučer su još stigle i jedinice iz Južne Osetije."
Mirok, ti šuti, da ti ne izleti nešto
https://www.index.hr/vijesti/clanak/str ... 56613.aspx
Dijelim slično mišljenje kao i na linku. Ne znam što još treba za shvatiti što je dobro, a što zlo. Koliko još ucijena susjeda, ograničavanja, prijetnji, ubojstava, silovanja....
Putin je dobro upoznat sa materijom iz linka dolje. Sa time da je ovo najoptimističnija simulacija, koja ignorira nedostatak hrane (biljaka i životinja) nakon nuklearne zime i kontaminiranost tla.
Pogledajte video za shvatiti kakvo zlo treba biti za uopće razmišljati o tome. Kao i da vas osvijesti koliko je prepper razmišljanje uzaludno.
https://youtu.be/dxJHecyYBno
Nije oko toga što nakon.... Nakon nema ništa. Treba spriječiti.
Dijelim slično mišljenje kao i na linku. Ne znam što još treba za shvatiti što je dobro, a što zlo. Koliko još ucijena susjeda, ograničavanja, prijetnji, ubojstava, silovanja....
Putin je dobro upoznat sa materijom iz linka dolje. Sa time da je ovo najoptimističnija simulacija, koja ignorira nedostatak hrane (biljaka i životinja) nakon nuklearne zime i kontaminiranost tla.
Pogledajte video za shvatiti kakvo zlo treba biti za uopće razmišljati o tome. Kao i da vas osvijesti koliko je prepper razmišljanje uzaludno.
https://youtu.be/dxJHecyYBno
Nije oko toga što nakon.... Nakon nema ništa. Treba spriječiti.
Samo da ti popravim DOJAM... !Hawk wrote: Bravo. Podržavam od riči do riči.Neman što za dodati. Ostavija si me bet teksta
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... gbBKVUtVtI
Nemoguće je Nemoguće
Ništa od toga, za mene to ne važi, nema ništa na računima, sve je u vrtulex-lutor wrote:Samo da ti popravim DOJAM... !Hawk wrote: Bravo. Podržavam od riči do riči.Neman što za dodati. Ostavija si me bet teksta
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... gbBKVUtVtI
Da pogodim, razni Kuščevići, Rimčeve i Paladine će i dalje gomilati sumnjive milijune, ali će se trenirati strogoća na sitnim fuševima i prodaji sira uz cestu.