Slanje oružja pouzećem
Slanje oružja pouzećem
Nisam našao da postoji tema već, doduše ne znam ni kako točno bi se to zvalo, pa otvaram novu temu.
Čuo sam da, u situaciju kada se kupuje rabljeno oružje od fizičke osobe, nije potrebno sa osobom koja vam prodaje fizički odlaziti u policijsku postaju gdje je oružje registrirano već se kao može poslati nabavna dozvola poštom pa se obavi prijepis pa se oružje pošalje ili tako nešto?
Zna li itko više o tome? Ima par komada oruzja na njuskalu koje škicam al su pun k daleko i nekako mi je žao dat 500-1000kn samo na benzin i cestarinu pa istrazujem tu opciju ali ne mogu nista naci na netu
Čuo sam da, u situaciju kada se kupuje rabljeno oružje od fizičke osobe, nije potrebno sa osobom koja vam prodaje fizički odlaziti u policijsku postaju gdje je oružje registrirano već se kao može poslati nabavna dozvola poštom pa se obavi prijepis pa se oružje pošalje ili tako nešto?
Zna li itko više o tome? Ima par komada oruzja na njuskalu koje škicam al su pun k daleko i nekako mi je žao dat 500-1000kn samo na benzin i cestarinu pa istrazujem tu opciju ali ne mogu nista naci na netu
Re: Slanje oružja pouzećem
Najbolje ti je pitati u tvojoj PU,a onaj od koga kupuješ neka pita u svojoj.
I to onda ispoštujte.
Samo zbog toga što neki različito tumače propise kako im paše.
I to onda ispoštujte.
Samo zbog toga što neki različito tumače propise kako im paše.
Re: Slanje oružja pouzećem
to mi je jasno da moram pitat u PP svakako, no generalno kakva je procedura ako netko zna? obavi se prijepis i kako se tocno onda oruzje salje? postom? policija prevozi oruzje? dal postoji opcija otkupnine ili je transfer novca cisto stvar dogovora mene i onog ko prodaje?