PUSKARSKE USLUGE
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
PUSKARSKE USLUGE
Ja nemam negativnih iskustava sa puskarskim uslugama.
Medjutim, cujem od drugih kojekakve price ili o losoj usluzi, ili o izuzetno dugom cekanju na obavljanje posla, ponekad vise od godinu dana.
(Lovcima s jednom puskom, ovo je ravno katastrofi)
Kakva su vasa iskustva? Da li imate iskustvo da se cekalo predugo?
Kako je po vama ova usluga pokrivena po Hrvatskoj?
Medjutim, cujem od drugih kojekakve price ili o losoj usluzi, ili o izuzetno dugom cekanju na obavljanje posla, ponekad vise od godinu dana.
(Lovcima s jednom puskom, ovo je ravno katastrofi)
Kakva su vasa iskustva? Da li imate iskustvo da se cekalo predugo?
Kako je po vama ova usluga pokrivena po Hrvatskoj?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Re: PUSKARSKE USLUGE
Uvijek do sada usluga je sasvim ok.
Ponekad i više od toga!
A ovo čekanje od godinu dana.........???
Ponekad i više od toga!
A ovo čekanje od godinu dana.........???
Uvijek brza usluga i ako je hitno onda još brža. Uvijek susretljivi. Naravno, radi se o profesionalnim puškarima. A ovo, godinu dana, tko zna kod koga i zašto tako dugo.
Uopće mi nije jasno kako bi netko ostavio svoje oružje godinu dana kod puškara ?
Nema te usluge koja bi opravdala to natezanje.
A i to je malo jači puškar !?
Nema te usluge koja bi opravdala to natezanje.
A i to je malo jači puškar !?
- jolly
- Cinker - bojna

Pa svak ima svoje zadovoljstvo!Mirok wrote:Uopće mi nije jasno kako bi netko ostavio svoje oružje godinu dana kod puškara ?
Turn better into best!
Kupio bi LPA nišane za Canik P120 pa bi htio na jednom mjestu obaviti kupovinu, ugradnju i upucavanje. Ima li tko kakvu preporuku?
- jolly
- Cinker - bojna

Nije preporuka, nego informacija. Rusan ima zastupstvo za LPA. nazovi i pitaj.
Turn better into best!
Hvala dečki za info. Mislio sam da se Rusan bavi samo dugim oružjem, prvenstveno lovačkim. Kako pucam u Las-u a tamo je prilično mračno, moje oči su sve starije, a bijele točkice na nišanu P120 male, treba mi nešto bolje.
Možda imate kakvu bolju preporuku a da paše na Canik P120?
- jolly
- Cinker - bojna

Pa mislim da svi puskari rade sve danas. Sportsko, lovacko, dugo, kratko.samoborac wrote:Hvala dečki za info. Mislio sam da se Rusan bavi samo dugim oružjem, prvenstveno lovačkim.
Vjerojatno je neko bolji u ovome, drugi u onome. Ali rade sve.
Turn better into best!
Mislim da bi utor za stražnji nišan trebao biti kao i na CZ 75 SP-01 (ne Shadow), pa bi odgovarao ovaj nišan:samoborac wrote:Hvala dečki za info. Mislio sam da se Rusan bavi samo dugim oružjem, prvenstveno lovačkim. Kako pucam u Las-u a tamo je prilično mračno, moje oči su sve starije, a bijele točkice na nišanu P120 male, treba mi nešto bolje.
https://www.zendl.cz/Hledi-CZ75-CZ85-Co ... Z97-d1.htm
Prednji visina 9,5mm, osobno mi odgovara širine 3mm i fiber optičko vlakno debljine 1mm. Ukoliko je namjena preciza onda bez fibera.
https://www.zendl.cz/Muska-CZ-75-FO-1mm ... 429486.htm
Put your money where your mouth is.