CZ 457 MTR 22LR
Re: CZ 457 MTR 22LR
Nisam ja nego Zbroja 
Pusku sigurno nitko nije rastavljao prije mene niti je bila di ima drvene prasine. Mislim nije ovo neki problem al brate mili to se ispuse za sekundu a vrlo lako dospije u okidac ili negdje drugo di moze napraviti problem.
Danas sam vratio okidac na pusku i slozio sve nazad, stegnuo na 3,5nm kako navodi proizvodjac.
Pusku sigurno nitko nije rastavljao prije mene niti je bila di ima drvene prasine. Mislim nije ovo neki problem al brate mili to se ispuse za sekundu a vrlo lako dospije u okidac ili negdje drugo di moze napraviti problem.
Danas sam vratio okidac na pusku i slozio sve nazad, stegnuo na 3,5nm kako navodi proizvodjac.
Jucer bili na streljani i usput izmjerili okidanje. Da se spustit jos ali i sa ovim sam zadovoljan.
Ma mogu ja i jos skinuti, sad nije diran seraf za podesavanje nego je na tvornickom. Samo je opruga slabija.
I jos jedna zanimljivost na streljani. U istom momentu cak 4 ceze 457 na liniji i sve drugaciji modeli. Moj MTR, jedan Jaguar, jedan training i jos jedna ne znam koji tocno model. Pogledao na ostale 3 zatvarace i na sve 3 isto lose obradjeni zatvaraci
I jos jedna zanimljivost na streljani. U istom momentu cak 4 ceze 457 na liniji i sve drugaciji modeli. Moj MTR, jedan Jaguar, jedan training i jos jedna ne znam koji tocno model. Pogledao na ostale 3 zatvarace i na sve 3 isto lose obradjeni zatvaraci
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Mario ZG
Ajde, cekamo vec 13 stranica teksta da vidimo sliku mete!
Kako ta puska gadja?
Ajde, cekamo vec 13 stranica teksta da vidimo sliku mete!
Kako ta puska gadja?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Jos se upoznajemo, nisam bas jos zadovoljan. Puska moze puno, mi jos nismo taj rang. Svaki put pucamo sin i ja po 50. Evo obecavam da ce slijedeci puta biti poslikano.
Evo nasao sliku kako to uglavnom izgleda.
- jolly
- Cinker - bojna

Mario_Zg wrote:Jos se upoznajemo, nisam bas jos zadovoljan. Puska moze puno, mi jos nismo taj rang. Svaki put pucamo sin i ja po 50. Evo obecavam da ce slijedeci puta biti poslikano.
Mozes biti na miru.
prema mojoj gruboj procjeni ti si unutar onog sta proizvodjac daje kao garanciju, odnosno mozda i bolji ( 15 mm / 50 m).
Imaj uvijek na umu: NULA MOA NE POSTOJI!
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

Velika istina.berbenn wrote:Blago onima koji imaju gdje pucati!
Turn better into best!
A jbg onako ti je kako se snadjes. I ja idem 85km daleko.berbenn wrote:Blago onima koji imaju gdje pucati!
Ma moze ona bolje sigurno, mi smo ti koji malo podbacujemo ali bit ce to sve ok. Nadam se i beding napravit sad kroz ljeto pa da je sve slozenojolly wrote:Mozes biti na miru.
prema mojoj gruboj procjeni ti si unutar onog sta proizvodjac daje kao garanciju, odnosno mozda i bolji ( 15 mm / 50 m).
To idete u Cazmu?Mario_Zg wrote:A jbg onako ti je kako se snadjes. I ja idem 85km daleko.berbenn wrote:Blago onima koji imaju gdje pucati!
Ma moze ona bolje sigurno, mi smo ti koji malo podbacujemo ali bit ce to sve ok. Nadam se i beding napravit sad kroz ljeto pa da je sve slozenojolly wrote:Mozes biti na miru.
Izgleda mi poznato taj stol.
Nisam isao jer mi ne pase termin. Termin je 12-15 ako se dobro sjecam a ja radim 6-14/14-22 a sin je kontra u skoli a idem s njim na streljanu tako da... jbg 
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Tak nekak je i kod mene...Mario_Zg wrote:Nisam isao jer mi ne pase termin. Termin je 12-15 ako se dobro sjecam a ja radim 6-14/14-22 a sin je kontra u skoli a idem s njim na streljanu tako da... jbg