Antifoni- recenzija
Antifoni- recenzija
Duže vrijeme sam tražio neke antifone i nakon preporuke poznanika naručim ih sa aliexpress a
Kod nas u hr ima stvarno dobrih ali nije mi se davalo 200 E za elektornske antifone.
Ove iz kine su mi stigle prije 2 tjedna i neki dan sam napokon našao vremena da ih isprobam. Ja sam zadovoljan, udobne su i stvarno dobro izoliraju zvukove. Može se naravno glasnoća povečavati i smanjivati. Čak se može staviti adapter za bluetooth uz nadoplatu od nekih 50 kn. Ako netko traži neku jeftinu soluciju kao ja, ovo je stvarno dobar izbor. Za 220 kn mislim da bolje ne može. Vrijeme će pokazati koliko ce trajati. Na kraju posta stavljam link proizvoda.
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1868936344
Kod nas u hr ima stvarno dobrih ali nije mi se davalo 200 E za elektornske antifone.
Ove iz kine su mi stigle prije 2 tjedna i neki dan sam napokon našao vremena da ih isprobam. Ja sam zadovoljan, udobne su i stvarno dobro izoliraju zvukove. Može se naravno glasnoća povečavati i smanjivati. Čak se može staviti adapter za bluetooth uz nadoplatu od nekih 50 kn. Ako netko traži neku jeftinu soluciju kao ja, ovo je stvarno dobar izbor. Za 220 kn mislim da bolje ne može. Vrijeme će pokazati koliko ce trajati. Na kraju posta stavljam link proizvoda.
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1868936344
Re: Antifoni- recenzija
Fici100 wrote:https://www.aliexpress.com/item/1005003793087990.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.215975fathzg0d&algo_pvid=4294ca66-d715-4fd2-8f5a-a98d5e18a8f2&algo_exp_id=4294ca66-d715-4fd2-8f5a-a98d5e18a8f2-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000031784367293%22%7D&pdp_npi=3%40dis%21HRK%21472.63%21236.31%21%21%21%21%21%402100b69816805117072475116d0758%2112000031784367293%21sea%21HR%210&curPageLogUid=3H4WLBViMnA2
236 kn + 13 kn poštarina
A vidi sta meni pise
frulica wrote:Danas naručio iz Italije…107€ sa poštarinom.
https://armeriaregina.it/gb/headphones- ... black.html
Jedno offtopic pitanje...ako si vec narucivao iz Armeria Regine.
Koliko treba paketu od njih do tebe ?
Antifoni danas stigli, znači tjedan dana od narudžbe do isporuke.
Sami antifoni, izrada ok, made in china, ali “patriotism” na svakom koraku. Jedino što sam primijetio je da direkcijski mikrofoni ne odrađuju svoj posao kako treba, odnosno ne možete ocijeniti iz kojeg smijera zvuk dolazi.
Sami antifoni, izrada ok, made in china, ali “patriotism” na svakom koraku. Jedino što sam primijetio je da direkcijski mikrofoni ne odrađuju svoj posao kako treba, odnosno ne možete ocijeniti iz kojeg smijera zvuk dolazi.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Da li je neko koristio antifone, sa pojacivacem zvuka kod lova na visokoj ceki. (osluskivanje prilaska divlaci)
I koje moze preporuciti?
I koje moze preporuciti?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Imao sam ja onaj usmjereni mikrofon od Yukona,vjeruj mi nije potreban , teško je točno skužit od kuda ti zvuk dolazi,vjerujem da isto tako i antifoni djeluju a i Mirko ih ima a njega znaš 
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Upravo se na to ljudi često žale.drazenx wrote:Imao sam ja onaj usmjereni mikrofon od Yukona,vjeruj mi nije potreban , teško je točno skužit od kuda ti zvuk dolazi,vjerujem da isto tako i antifoni djeluju a i Mirko ih ima a njega znaš
Ne znaš iz kojega smjera zapravo dolazi zvuk.
Da ne otvaram novu temu.
Imam pasivne antifone jer mi se žurilo kupiti bilo šta kako bih počeo pucati. Kupio sam i aktivne antifone i njima sam zadovoljan, prigušuju pucanj, čuje se razgovor, smjer zvuka i sve ostalo
E sad, problem je kada pucam sa puškom. Smetaju mi kada pucam sa optikom.
Sad gledam aktivne elektronske "čepiće". Ima li koja preporuka a da je džepu ugodna? To bi značilo oko 100€
Našao sam neke koji spadaju u taj razred kao npr. Earmor M20T, Nitecore NE20, Walker's Rope Hearing Enhancer...
Volio bih čuti nešto iz prve/druge ruke
Imam pasivne antifone jer mi se žurilo kupiti bilo šta kako bih počeo pucati. Kupio sam i aktivne antifone i njima sam zadovoljan, prigušuju pucanj, čuje se razgovor, smjer zvuka i sve ostalo
E sad, problem je kada pucam sa puškom. Smetaju mi kada pucam sa optikom.
Sad gledam aktivne elektronske "čepiće". Ima li koja preporuka a da je džepu ugodna? To bi značilo oko 100€
Našao sam neke koji spadaju u taj razred kao npr. Earmor M20T, Nitecore NE20, Walker's Rope Hearing Enhancer...
Volio bih čuti nešto iz prve/druge ruke