Spremnici
Re: Spremnici
Žrtva...?Ti svakako ne možeš procjenjivati ničiji,pa ni moj rad ,jer nemaš pojma o tome.
A i ne možeš određivati koliko će netko vremena provesti na forumu.
Ako postoji neko ograničenje svakako me obavijesti!
Vidim da vam dosta dobro ide izbjegavanje argumentacije i glumljenje zrtve.Mirok wrote:Žrtva...?Ti svakako ne možeš procjenjivati ničiji,pa ni moj rad ,jer nemaš pojma o tome.
To mi govori sve sto trebam znati o vama.
Ne možeš ti ni od koga žrtvu napraviti.
Drago mi je što znaš sve o meni.
Ali možeš pokušati na pametan način pozabaviti se temom.
Nije sve o vama, ali ocito je vama tako u glavi. Vama je mnozina, ne iz respekta.Mirok wrote:Ne možeš ti ni od koga žrtvu napraviti.
Hvala na informaciji !Stargazer wrote:Nije sve o vama, ali ocito je vama tako u glavi. Vama je mnozina, ne iz respekta.Mirok wrote:Ne možeš ti ni od koga žrtvu napraviti.
Također!
Hoćemo li o temi......spremnicima možda ?
Pa ja sam pricao o temi, vi ste se pozivali na 30 rijeci koje nemaju nuzno ni veze s temom.Mirok wrote:Hvala na informaciji !Stargazer wrote:Nije sve o vama, ali ocito je vama tako u glavi. Vama je mnozina, ne iz respekta.Mirok wrote:Ne možeš ti ni od koga žrtvu napraviti.
Također!
Hoćemo li o temi......spremnicima možda ?
Pa ja sam argumentirao svoje misljenje i naveo primjere zakone za isto, nisam ja kriv sto vi niste sposobni argumentirati svoje.Mirok wrote:...isključivo po tvome mišljenju.
A zapravo govore sve.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Ah, sta bi bio forum, da nema po koje svadje tu i tamo.
Sad mozemo nazad na temu.
Sad mozemo nazad na temu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ja sam dao tumacenje zakona s primjerom.
Jos cekam argumente opozicije.
Evo u Washingtonu nova zabrana oruzja, neces smjet posjedovati kundake, cak ni svijetlo za puske/pistolje.
Jos cekam argumente opozicije.
Evo u Washingtonu nova zabrana oruzja, neces smjet posjedovati kundake, cak ni svijetlo za puske/pistolje.
Nabavi spremnik od 30 komada i stavi ga na njuškalo pa čekaj
dok te netko ne demantira .
Po meni je to nelegalno ali najjednostavniji način je da sročiš svoj argumentirani upit i pošalješ u mup
dobiješ odgovor jel to legalno ili ne i kraj piče . Ako imaš službeni odgovor da se to smije imati podjeli s nama
pa da budemo i mi educirani možda živimo u strahu ili neznanju ili krivo tumačimo zakon u svakom slučaju ćemo riješiti nedoumice.
Po meni je to nelegalno ali najjednostavniji način je da sročiš svoj argumentirani upit i pošalješ u mup
dobiješ odgovor jel to legalno ili ne i kraj piče . Ako imaš službeni odgovor da se to smije imati podjeli s nama
pa da budemo i mi educirani možda živimo u strahu ili neznanju ili krivo tumačimo zakon u svakom slučaju ćemo riješiti nedoumice.
Ljudi ne igrajte se sa zakonima.
Sve ovisi od sudskog slučaja do slučaja. MUP odradi svoj dio posla, a sud odlučuje o pravorijeku.
Guglajte sudske pravorijeke. To je jedino rješenje da nađete pravi odgovor.
Ne budite naivni, da zbog sanžera dobijete prijavu. Kaj vam to treba u životu??
Sve ovisi od sudskog slučaja do slučaja. MUP odradi svoj dio posla, a sud odlučuje o pravorijeku.
Guglajte sudske pravorijeke. To je jedino rješenje da nađete pravi odgovor.
Ne budite naivni, da zbog sanžera dobijete prijavu. Kaj vam to treba u životu??
dzg
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
ovo je i moje misljenje.MatijaX wrote: Ne budite naivni, da zbog sanžera dobijete prijavu. Kaj vam to treba u životu??
Turn better into best!
Nije kolega Matezg želio da netko dobije prijavu.
Mislim da je odgovorio nekomu koji nas uvjerava u nešto drugo.
Pa bi bilo ono......ako si siguran u to što pričaš,izvoli pa probaj.
Mislim da je odgovorio nekomu koji nas uvjerava u nešto drugo.
Pa bi bilo ono......ako si siguran u to što pričaš,izvoli pa probaj.
Jedan od kolega je objavio odgovor MUPa !matezg1 wrote:Nabavi spremnik od 30 komada i stavi ga na njuškalo pa čekaj
I MUP se očitovao da se takvi spremnici ne smiju posjedovati!
Ali sada suprotna strana kaže da ne prihvaća taj odgovor !?
Ako nekoga slučajem kojim zanima, sanžeri od tetke i sličnih gunova, mogu se naći na Hreliću, popularnomg ZGB-buvljaku.

dzg
Moguće....,da...MatijaX wrote:Ako nekoga slučajem kojim zanima, sanžeri od tetke i sličnih gunova, mogu se naći na Hreliću, popularnomg ZGB-buvljaku.
A što reći ?
@Mirok
Pa, niš. Ako netko ima taj model oružja u legalnom posjedu, sa sanžerom, nema problema.

Pa, niš. Ako netko ima taj model oružja u legalnom posjedu, sa sanžerom, nema problema.
dzg