iz oglasnika
iz oglasnika
naletio na ovo
http://www.oglasnik.hr/oglasi/slobodno_ ... 65739.html
mene ne zanima vec san nesto narucivao tako da san u zimskom snu sta se tice kupovine
modovi izbrisite ako ovo krsi pravila o oglasavanju
moj oglas nije niti znam ko oglasava cisto zelim skrenit paznju na zanimljivu cijenu ako je sve kao sta pise u oglasu
http://www.oglasnik.hr/oglasi/slobodno_ ... 65739.html
mene ne zanima vec san nesto narucivao tako da san u zimskom snu sta se tice kupovine
modovi izbrisite ako ovo krsi pravila o oglasavanju
moj oglas nije niti znam ko oglasava cisto zelim skrenit paznju na zanimljivu cijenu ako je sve kao sta pise u oglasu
Re: iz oglasnika
Moje je misljenje da opcenito ne bi smio biti problem
ako mi netko ukaze na neki zanimljivi oglas.
Nikad se ne zna sto netko kupuje/prodaje pa
moze biti korisno.
Ali, misljenje je kao i shu..k, svi ga imaju!
ako mi netko ukaze na neki zanimljivi oglas.
Nikad se ne zna sto netko kupuje/prodaje pa
moze biti korisno.
Ali, misljenje je kao i shu..k, svi ga imaju!
Slazem se s prethodnikom i još bih nadodao da dok god nema neke skrivene sheme c5g6 da se zezne pojedinac ili dio populacije, no problem at all.
Na taj oglas sam i ja "naletio" i već sam htio ovdje postaviti pitanje da netko napiše svoje mišljenje o njemu i o isplativosti kupnje???
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

BOXI wrote:Na taj oglas sam i ja "naletio" i već sam htio ovdje postaviti pitanje da netko napiše svoje mišljenje o njemu i o isplativosti kupnje???
Ako nemaš namjeru izvaljivat vrata iz štokova s njime ili štemat kupatila, dobra investicija je definitivno. Po mom mišljenju bio bi dobar nož za svakodnevno nošenje da nismo u državi di se i mali sklopivi švicarac smatra oružjem manijakalnog ubojice. Svakako dobar nož ukoliko ga se ne siluje do uništenja.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....