Puške nakon očeve smrti
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: Puške nakon očeve smrti
Registrirano oruzje daleko je lakse kontrolirati, i ako se desi prekrsaj oduzeti, i registracijom ga se realno mice iz cirkulacije sa ulice.
legalizacija bi morala biti permanentna opcija, po meni.
Takodjer je i ekonomski pozeljno, jer ako se primjenjuju odredbe zakona o osnovama za registraciju, onda za oruzje koje se legalizira treba edukacija kroz neki centar. (ili lovacki ispit, ili clanstvo u streljackom klubu), a koristenje je uvjetovano - na primjer - na streljani. Dakle iz tog slijede: clanarine, satnice, tecajevi, kupovina streljiva u maloprodajii.
Ali to je jos u povojima, siguran sam da cemo u novinama citati o tome, prije nego se nesto pokrene.
Ekonomska ideja da se legalno proda, nakon legalizacije: da, svakako je motiv.
legalizacija bi morala biti permanentna opcija, po meni.
Takodjer je i ekonomski pozeljno, jer ako se primjenjuju odredbe zakona o osnovama za registraciju, onda za oruzje koje se legalizira treba edukacija kroz neki centar. (ili lovacki ispit, ili clanstvo u streljackom klubu), a koristenje je uvjetovano - na primjer - na streljani. Dakle iz tog slijede: clanarine, satnice, tecajevi, kupovina streljiva u maloprodajii.
Ali to je jos u povojima, siguran sam da cemo u novinama citati o tome, prije nego se nesto pokrene.
Ekonomska ideja da se legalno proda, nakon legalizacije: da, svakako je motiv.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Takodjer ne shvacam opce zasto su ikad taj program "ugasili". Doslovce nema negativno ostavit to zavjeke.
Jer onda moraju radit.rbanic wrote:Takodjer ne shvacam opce zasto su ikad taj program "ugasili". Doslovce nema negativno ostavit to zavjeke.