P: XDM 5.25" 9mm
P: XDM 5.25" 9mm
Pozdrav,
Prodajem rabljeni pištolj XDM 5.25" 9mm imaocu nabavne dozvole.
Uz to dođe kofer i dva spremnika.
Okidanje je olakšano u HS-u (iako ja ne osjetim neku bitnu razliku).
450 EUR
450 EUR
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: P: XDM 5.25" 9mm
Što kažu za koliko je olakšano?Truper wrote:Pozdrav,
450 EUR
Pošto se ne osjeti....
Olakšali su mene za 250kn 
Račun/dostavnica kaže "dorada sile okidanja na pištolju XDM-9 5.25".
Tako da je odgovor - ne znam. Mogu izvagati silu okidanja.
Shadow2 jedino aktivno koristim za treninge/turnire pa mi je teško ocijeniti koliko je na ovome okidanje olakšano.
I dalje nije ni blizu čezi.
Račun/dostavnica kaže "dorada sile okidanja na pištolju XDM-9 5.25".
Tako da je odgovor - ne znam. Mogu izvagati silu okidanja.
Shadow2 jedino aktivno koristim za treninge/turnire pa mi je teško ocijeniti koliko je na ovome okidanje olakšano.
I dalje nije ni blizu čezi.
Mislim da to nije ni bitno...radi se o radnom pristolju koji ima svoju svrhu, za tekme nije konkurentan pa cemu silovati "krivi alat" za posao ??Mirok wrote:Pitanje je je li uopće obavljeno?
Jer ,ako kao iskusna osoba nisi siguran....?
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

Pa,čovjek je platio naručeno.lex-lutor wrote:Mislim da to nije ni bitno...radi se o radnom pristolju koji ima svoju svrhu, za tekme nije konkurentan pa cemu silovati "krivi alat" za posao ??Mirok wrote:Pitanje je je li uopće obavljeno?
Jer ,ako kao iskusna osoba nisi siguran....?
Trebao je i dobiti željeno.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Za IPSC i IDPA i IASC je vrlo zanimljiv. Ujedno mu nista ne fali ni za lovacku namjenu, smailosni. Nije za ISSF.lex-lutor wrote: Mislim da to nije ni bitno...radi se o radnom pristolju koji ima svoju svrhu, za tekme nije konkurentan pa cemu silovati "krivi alat" za posao ??
Nenadmasan je u tvornickoj podrsci kupcu kod nas, i eventualnim servisima ili zamjeni djelova.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
@Mirok
Ne razumijem smisao ove rasprave.
Ako pročitamo s razumijevanjem, napisano je da ne osjetim *bitnu* razliku. Dakle, razlika postoji.
Na pitanje 'za koliko' nemam egzaktan odgovor jer nisam mjerio silu okidanja prije/poslije. Ok, trebao sam.
Premda dokazati ne mogu (jer "civili" u HS Produkt pogon ne smiju ući), ne dovodim u pitanje je li posao odrađen, premda razumijem skepticizam.
Reparafrazirano što je jolly napisao - ako potencijalnom kupcu to igra ulogu za precizno streljaštvo, promašio je odabir oružja. Činjenica je da, čak i s kompletnom zamjenom mehanizma okidanja (ako takvo što za ovaj model i postoji), taj pištolj nikad neće biti na razini npr. Shadow2 pa makar u HS-u "turpijali" mjesec dana
.
Eventualno je prihvatljiv za HS kup ili kao entry level oružje. A takav je nivo entry levela da ga se jako brzo preraste.
Za bilo koju drugu namjenu (osim za concealed carry, iz razumljivih razloga) pištolj je odličan, sa S&B municijom nije imao niti jedan jedini zastoj, a rastavlja se i sastavlja i bez gledanja.
Da nije malo stislo s lovom, ne bih ga niti prodavao.
Živili!
Ako pročitamo s razumijevanjem, napisano je da ne osjetim *bitnu* razliku. Dakle, razlika postoji.
Na pitanje 'za koliko' nemam egzaktan odgovor jer nisam mjerio silu okidanja prije/poslije. Ok, trebao sam.
Premda dokazati ne mogu (jer "civili" u HS Produkt pogon ne smiju ući), ne dovodim u pitanje je li posao odrađen, premda razumijem skepticizam.
Reparafrazirano što je jolly napisao - ako potencijalnom kupcu to igra ulogu za precizno streljaštvo, promašio je odabir oružja. Činjenica je da, čak i s kompletnom zamjenom mehanizma okidanja (ako takvo što za ovaj model i postoji), taj pištolj nikad neće biti na razini npr. Shadow2 pa makar u HS-u "turpijali" mjesec dana
Eventualno je prihvatljiv za HS kup ili kao entry level oružje. A takav je nivo entry levela da ga se jako brzo preraste.
Za bilo koju drugu namjenu (osim za concealed carry, iz razumljivih razloga) pištolj je odličan, sa S&B municijom nije imao niti jedan jedini zastoj, a rastavlja se i sastavlja i bez gledanja.
Živili!
Kad se već spominje upotrebljivost za natjecanja, dal je netko možda uspoređivao bilten sa HS kupa i recimo nekog drugog natjecanja u VK pištolj disciplini di se vjv koriste drugi, bolji pištolji ? Zanima me dal se to vidi po rezultatima i kolko značajno.
-
Mirok
- Brigadni General

Ok,sve pet.Truper wrote:@Mirok
Reparafrazirano što je jolly napisao - ako potencijalnom kupcu to igra ulogu za precizno streljaštvo, promašio je odabir oružja. Činjenica je da, čak i s kompletnom zamjenom mehanizma okidanja (ako takvo što za ovaj model i postoji), taj pištolj nikad neće biti na razini npr. Shadow2 pa makar u HS-u "turpijali" mjesec dana.
Živili!
Prodaja je to.
Ali malo te povuče tema,....pa....
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Na biltenima ti ne pise model oruzja.Marin223 wrote:Kad se već spominje upotrebljivost za natjecanja, dal je netko možda uspoređivao bilten sa HS kupa i recimo nekog drugog natjecanja u VK pištolj disciplini di se vjv koriste drugi, bolji pištolji ? Zanima me dal se to vidi po rezultatima i kolko značajno.
ALi iz biltena mozes vidjeti rezultat boljih natjecatelja (recimo top 5, ili top 10), i onda to mozes usporediti sa onim sta mozes napraviti sa svojim pistoljem.
U svojim pocecima cesto sam pucao sa HS9, i rezultat se vrtio nesto oko 160 plus, (taman da ispunim normu) kad sam presao na nesto bolji pistolj skocilo je na 180 plus.
Turn better into best!