Ispovjest Bivšeg...........?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Ispovjest Bivšeg...........?
nije on mislio igrati golf nego plinkati golf loptice po terenima... tu i tamo mozda nekog golfera =) lol

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ccccccc, ne bi išlo.Mike_Torello wrote:nije on mislio igrati golf nego plinkati golf loptice po terenima... tu i tamo mozda nekog golfera =) lol![]()
![]()
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Gospoda iz vlade kažu da golf nije skup i da nije samo za bogate nego i za svekoliku "raju" zato Hrvatići navalite u kupovinu "jeftine"golf opreme.Za vidjeti je kako i klošari igraju golf po kantama za smeće .
No Peace without Justice !
Da mi je golf zanimljiv igrao bi ga,ovako radije sjednem na motor i odjurim negdje.... 
Riječ je o golfu a ne biljaru,igrati biljar u đepu je odlika našega premijera i pravo privilegiranih.
No Peace without Justice !
-
GODSKILLER
- Pozornik

PRIVATNO VLASNIŠTVO vs. NACIONALNI INTERES
onda je tribala komunistička partija 1988. predviditi raspad juge i onda u ime nacionalnih interesa od slovenije,hrvatske napraviti jedan veliki golf teren..tako bi se izbjegla ideja o samostaljenju jer golf teren je važniji od nezavisnosti
onda je tribala komunistička partija 1988. predviditi raspad juge i onda u ime nacionalnih interesa od slovenije,hrvatske napraviti jedan veliki golf teren..tako bi se izbjegla ideja o samostaljenju jer golf teren je važniji od nezavisnosti
NASILJE U SAMOOBRANI NIJE NASILJE TO JE INTELIGENCIJA.......MALCOM X
BOLJE JE IMATI A NE TRIBATI,NEGO TRIBATI A NEMATI
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pa kako su bili krenuli s vukovarom da smo popustili i bili bi golf teren... =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
i meni je muka
nedavno su čak prozivali navijače zbog klicanja "u boj,u boj"
nedavno su čak prozivali navijače zbog klicanja "u boj,u boj"
Homo sum: humani nihil a me alienum puto!
- Knife_maniac
- Satnik

Naravno !
Trebali bi pjevati "po sumama i gorama..." onda bi bilo podobno navijanje

Trebali bi pjevati "po sumama i gorama..." onda bi bilo podobno navijanje
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
jebiga,moj post je gadno zakasnio;
nisam skužio da imaju dvije stranice;
skjuzmi
nisam skužio da imaju dvije stranice;
skjuzmi
-
GODSKILLER
- Pozornik

Kako je krenilo,mogla bi se opet ponoviti 1991,još je tog korova ostalo.....teško ga je iskorjeniti,lako se prilagođava
NASILJE U SAMOOBRANI NIJE NASILJE TO JE INTELIGENCIJA.......MALCOM X
problem je što se prelako zaboravlja.
a ako nešto i spomeneš,odmah si nacionalista
a ako nešto i spomeneš,odmah si nacionalista
svi od nabrojanih pomalo... ja sam u gimnaziji o domovinskom ratu ucio na dvi stranice ... kao da je to bia samo jedan ruzan vikend ... ali mislim da najveca krivica spada tu na nase politicare danasnje i ratne ... rat nikad nije proglasen a za ostatak svijeta to je bia gradjanski rat... pogledajte malo dokumetarce i filmove koji se ne ticu direktno rata u nas... kad je bio npr dokumetarac o navijackim skupinama spominje se mrznja medju hrv i srb skupina koje su jos vece nakon gradjanskog rata.shelby-eleanor wrote:M, u velikoj vecini se slazem s tobom, samo bih htjela dodati da danasnji klinci niti ne znaju sto su i tko su bili "ustase" niti velika vecina njih zna ista o Domovinskom ratu. tko je tome kriv? skola, roditelji, oni sami?
eh da poanta je da se cak u WW2 spominje i obradjuje kratko i kao i ndh ali zato znamo koje je u rimu koga jeba i sta su imali za veceru
e to je preseravanje ... cajke su su nesto toliko priglupo i jednostavno ... bitno je da su zene i ljubavi u pitanju i da se rimuje... kao i pisme magazine i ostatak sranja plasiranog od huljica i zene ... cajke su u modi koliko god to glupo i jadno zvucalo ... a oni koji ih slusaju uvik ce ti naci opravdanje za to ... tipa ka sta su ti tebi reklishelby-eleanor wrote: sto se tice tekstova cajki.. nedavno sam pricala sa svojim babinjakom s faksa o tome sto njih privlaci u cajkama i takodjer su rekle da su im tekstovi odlicninabrojala sam im par stranih pjevaca koji imaju nevjerojatno dobre tekstove pjesama na sto su one rekle da sto imto vrijedi kad ne razumiju engleski
fakultetski obrazovane osobe ne razumiju cak ni jednostavne tekstove nekih pjesama na engleskom (bez obzira na to sto je danasnji zivot jednostavno takav da ga hoces-neces moras barem koliko-toliko znati)
![]()
![]()
ja opcenito nisam nesto protiv cajki ... svak nek slusa sta oce ... ali ne mogu svatit da je nastala takva pomama za time ... i necu da iden na takva mista iz nekog svog inata ... a ovi sta lipe ndh naljepnice po autima i u zastavice oko retrovizora su najcesce najzagrizeniji cajkasi... i sad ja neznam ko je tu lud ...
ja to eto prvi nisam zna ...shelby-eleanor wrote:btw. sto se tice "za dom, spremni!".. na povezivanje tog pozdrava s ustastvom sam alergicna! taj se pozdrav koristio puno prije ustaskog pokreta i oznacuje jedan lijepi domoljubni izraz, te spremnost Hrvata da brane svoj narod i drzavu - sto je takodjer jos jedna cinjenica koji 90% ljudi ne zna
ali sama ta cinjenica sta to vecina ne zna ti neide u prilog jer to znaci da je svi znaju smao kao ustaski pozdrav ... a kao takvu i koriste...
meni nema nesto tuznije nego kad svira hrvatska himna. himna drzave koja nije marionetska koja ima svoju zsatavu i grb a ljudi dizu desnu ruku u fasisticki pozdrav a vecina niti nezna rici himne
a skoro san zaboravia operaciju bratsvo jedinstvo...
jebote cili jebeni grad je smao o tome prica ... prvo mi nisu jasni takvi debili koji se uzive u te glupe show-vove a onda ko veliko ljubljenje i slizanje ex-yu ... sva srica sta je dr house bia u vrime kad je to smece tako da u mene doma nikome nije padalo na pamet da okrene na to sranje ...
jebote cili jebeni grad je smao o tome prica ... prvo mi nisu jasni takvi debili koji se uzive u te glupe show-vove a onda ko veliko ljubljenje i slizanje ex-yu ... sva srica sta je dr house bia u vrime kad je to smece tako da u mene doma nikome nije padalo na pamet da okrene na to sranje ...
- BojnikPerGall
- Desetnik

Baš sam malo pročitao ove vaše postove i mogu reći da se s zmenkom slažem u svemu.
Shelby je navela što cure kažu za opravdanje zašto slušaju "cajke". No,no,no...
Pa moraju nešto reći!
Zar ne?
Bilo bi uistinu glupo kada bi rekle pravu istinu!
Prava je istina to da takva prosta glazba (ne vidim nikakvu dubinu tekstova u njima!) iz ljudi izvlači najniže ljudske porive...
Što se tiče tih curica treba biti iskren i ne dovoljno pametan pa na osnovu samo jednog pogleda na njih odnosno njihov način odijevanja i bolje rečeno razodijevanja pa čemo vrlo lako otkriti prave razloge posjećivanja tako opskurnih mjesta.
Tamo odakle je taj tip glazbe došao sve je povezano s bludom i nemoralom te "legalnim" oblicima prostitucije. Takva mjesta upravo su pravi centri kriminala u kojem se ond na najnižim razinama razvija.
E sad mi volimo reći da je sve došlo iz Srbije! No jeli baš to tako,nisam siguran?!
Zašto?
Pa dovoljno je samo povući paralelu s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom u tome smislu glazbe i vidjeti ćemo da se u pravilu u obje te države najviše slušaju "cajke" sa svim svojim folklorom koji ide uz njih...
I da slažem se s zmenkom da ovi naši nažešći tzv. "pravi Hrvati" i velike "ustaše" u stvari najviše i slušaju "cajke".
Nikada neću zaboraviti kada sam jedanput gostovao u emisiji Sanje Doležal i neki kreten iz publike kaže kako je hrvatski branitelj i kako ga "cajke" opuštaju i liječe od PTSP-a!!!???
Jebemti došlo mi je da se ustanem sa stolice i puknem mu šamarčinu pred TV kamerama jer me on svojom kretenskom izjavom tako uvrijedio i ponizio kao hrvatskog branitelja! A on, ja bih dao ruku ne da nije branitelj već je gotovo sam 100 % uvjeren mobiliziran dok se sakrivao pa mračnim kutevima svojeg doma i vrlo vjerojatno niti metka nije ispalio... Naravno sad boluje od PTSP-a ima 150 kila, priglupi pogled i samo jedno na pameti a to je oteti od države što više može na osnovu par dana mobilizicijske borbe!

Shelby je navela što cure kažu za opravdanje zašto slušaju "cajke". No,no,no...
Pa moraju nešto reći!
Zar ne?
Bilo bi uistinu glupo kada bi rekle pravu istinu!
Prava je istina to da takva prosta glazba (ne vidim nikakvu dubinu tekstova u njima!) iz ljudi izvlači najniže ljudske porive...
Što se tiče tih curica treba biti iskren i ne dovoljno pametan pa na osnovu samo jednog pogleda na njih odnosno njihov način odijevanja i bolje rečeno razodijevanja pa čemo vrlo lako otkriti prave razloge posjećivanja tako opskurnih mjesta.
Tamo odakle je taj tip glazbe došao sve je povezano s bludom i nemoralom te "legalnim" oblicima prostitucije. Takva mjesta upravo su pravi centri kriminala u kojem se ond na najnižim razinama razvija.
E sad mi volimo reći da je sve došlo iz Srbije! No jeli baš to tako,nisam siguran?!
Zašto?
Pa dovoljno je samo povući paralelu s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom u tome smislu glazbe i vidjeti ćemo da se u pravilu u obje te države najviše slušaju "cajke" sa svim svojim folklorom koji ide uz njih...
I da slažem se s zmenkom da ovi naši nažešći tzv. "pravi Hrvati" i velike "ustaše" u stvari najviše i slušaju "cajke".
Nikada neću zaboraviti kada sam jedanput gostovao u emisiji Sanje Doležal i neki kreten iz publike kaže kako je hrvatski branitelj i kako ga "cajke" opuštaju i liječe od PTSP-a!!!???
Jebemti došlo mi je da se ustanem sa stolice i puknem mu šamarčinu pred TV kamerama jer me on svojom kretenskom izjavom tako uvrijedio i ponizio kao hrvatskog branitelja! A on, ja bih dao ruku ne da nije branitelj već je gotovo sam 100 % uvjeren mobiliziran dok se sakrivao pa mračnim kutevima svojeg doma i vrlo vjerojatno niti metka nije ispalio... Naravno sad boluje od PTSP-a ima 150 kila, priglupi pogled i samo jedno na pameti a to je oteti od države što više može na osnovu par dana mobilizicijske borbe!
Pa zar nisi znao da se PTSP dobiva u podrumu???????Zamisli tu stravičnu psihološku napetost, još u mraku, miševi, paučina, brrrrrrrrrr. Grozomorno!!!!
A cajke tako opuštaju!!!!!!!!
Poslije 91 mislio sam da takvo smeće više nikada neću čuti kod nas, ali, eto, nije dugo potrajalo i opet se sve vratilo.
A što je najinteresantnije, 2003. bio sam u Srbiji i prvo što sam vidio na TV-u - Nina Badrić, Colonia i hrpa naših pjevača. Odem u restoran u Zrenjaninu, svira lagano Oliver...
Što se klinaca tiče, njima je to COOL, to je nekakav štos slušati Cecu i ostale arlaukuše, posebno kad si još i popiju, oni u tome ne vide ništa loše.
A cajke tako opuštaju!!!!!!!!
Poslije 91 mislio sam da takvo smeće više nikada neću čuti kod nas, ali, eto, nije dugo potrajalo i opet se sve vratilo.
A što je najinteresantnije, 2003. bio sam u Srbiji i prvo što sam vidio na TV-u - Nina Badrić, Colonia i hrpa naših pjevača. Odem u restoran u Zrenjaninu, svira lagano Oliver...
Što se klinaca tiče, njima je to COOL, to je nekakav štos slušati Cecu i ostale arlaukuše, posebno kad si još i popiju, oni u tome ne vide ništa loše.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
- Original_G
- Cinker - bojna

ljudi pa ja sam skoro popljugal batine u Splitu jer smo iz auta slušali između ostalog i Ekatarinu (EKV) a 100m dalje puštaju cajke i tip nas napada da mi četnici jer imamo ČK (čačak-valjda) tablice i slušamo srpsku muziku a on se boril? toliko o inteligenciji 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
dugo se nisam htio mijesat u ovaj topic ali sada moram
i meni je stvarno preko glave ovih koji su na "nedirajte mi ravnicu" rezali krvne zile a danas traze smisao u kako netko rece "arlaukanju" srpskih tekstopisaca
kakav smo mi to narod koji svoju patnju ne zaboravi nego pljuje po njoj nakon pola desetljeca patnje i jos uvijek ne zacijeljenih rana, sto je poslo po zlu?
ja nosim svoje oziljke i to nikome ne nabijam na nos ali boli me kad me grupa koja se nebi smjela toliko pitati primorava mene i moje dijete da budem dio neke nove jugoslavizacije hrvatske, i to bez metka, a, sto je najtuznije bez prava zalbe, jer ako ustanes ti si nacionalista (neofasista) i ne smijes reci nista o povijesti, u stvaranju koje si ucestvovao, iako vidis da propagiraju laz
neci pisati dalje da ne ispadne da zastupam radikalne stavove ali svakako smatram da smo vec otisli predaleko i da nam prijeti istrjebljenje
i meni je stvarno preko glave ovih koji su na "nedirajte mi ravnicu" rezali krvne zile a danas traze smisao u kako netko rece "arlaukanju" srpskih tekstopisaca
kakav smo mi to narod koji svoju patnju ne zaboravi nego pljuje po njoj nakon pola desetljeca patnje i jos uvijek ne zacijeljenih rana, sto je poslo po zlu?
ja nosim svoje oziljke i to nikome ne nabijam na nos ali boli me kad me grupa koja se nebi smjela toliko pitati primorava mene i moje dijete da budem dio neke nove jugoslavizacije hrvatske, i to bez metka, a, sto je najtuznije bez prava zalbe, jer ako ustanes ti si nacionalista (neofasista) i ne smijes reci nista o povijesti, u stvaranju koje si ucestvovao, iako vidis da propagiraju laz
neci pisati dalje da ne ispadne da zastupam radikalne stavove ali svakako smatram da smo vec otisli predaleko i da nam prijeti istrjebljenje
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
reći ću nešto iz osobnog iskustva - radim s mladima (predajem u srednjoj školi konstrukcije i projektiranje)...
djeci je to definitivno fora. na neki način i generacijski bunt protiv nas - rock generacije.
Utjecaj je dvojak jer s jedne strane to je njihov međusobni utjecaj, a s druge strane to je kućni odgoj.
Mi kao društvo padamo na tome. previše ih prepuštamo samima sebi i premalo se bavimo njima.
Omraženi i bivši sustav (nisam zagovaratelj takvih asocijacija da se razumijemo) imao nekakvih značajnih prednosti u odnosu na danas. imao je ljude zadužene za rad s mladima koji su dobivali nekakve bodove na temelju uspješno organiziranih događaja i napredovali su u ljestvici.
kako su danas stvari organizirane?
- manji dio djece je u kudovima (i to uglavnom po selima) to traje do njihove 16-17 godine kada veze pucaju
- manji dio djece je uz crkvu
- ostali (preko 60%) je prepušten samome sebi....
pogledajte samo gradove navečer - igrališta su puna djece koja se igraju do sitnih noćnih sati, jer ih roditelji puste - manje se moraju baviti s njima....ali onda ih odgaja ulica.
djeci je to definitivno fora. na neki način i generacijski bunt protiv nas - rock generacije.
Utjecaj je dvojak jer s jedne strane to je njihov međusobni utjecaj, a s druge strane to je kućni odgoj.
Mi kao društvo padamo na tome. previše ih prepuštamo samima sebi i premalo se bavimo njima.
Omraženi i bivši sustav (nisam zagovaratelj takvih asocijacija da se razumijemo) imao nekakvih značajnih prednosti u odnosu na danas. imao je ljude zadužene za rad s mladima koji su dobivali nekakve bodove na temelju uspješno organiziranih događaja i napredovali su u ljestvici.
kako su danas stvari organizirane?
- manji dio djece je u kudovima (i to uglavnom po selima) to traje do njihove 16-17 godine kada veze pucaju
- manji dio djece je uz crkvu
- ostali (preko 60%) je prepušten samome sebi....
pogledajte samo gradove navečer - igrališta su puna djece koja se igraju do sitnih noćnih sati, jer ih roditelji puste - manje se moraju baviti s njima....ali onda ih odgaja ulica.
- Desetnik

kad smo se ovdje vec dotakli ponasanja mladih hrvata, evo jedne "zanimljive" vijesti:
Srpska zastava zapaljena na Trgu bana Jelacica
ne razumijem kako ne shvacaju da su se upravo pokazali kao jadni, necivilizirani, neodgojeni, neobrazovani majmuni koji su upravo osramotili i sebe i svoji drzavu
pretpostavljam da ti ljudi sebe smatraju velikim Hrvatinama koji svojim postupcima velicaju sebe i svoju domovinu i blablabla... muka mi je od njihDvojica pijanih muškaraca koji su sinoć u 23.10 sati u šatoru na Trgu bana Jelačića, u kojem se prate utakmice Svjetskog rukometnog provestva, pokušali zapaliti zastavu Republike Srbije trijezne se na policiji, nakon čega će nad njima biti provedena obrada, doznaje se danas u zagrebačkoj PU
ne razumijem kako ne shvacaju da su se upravo pokazali kao jadni, necivilizirani, neodgojeni, neobrazovani majmuni koji su upravo osramotili i sebe i svoji drzavu
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."