BENCHMADE ARES Elishewitz Design
BENCHMADE ARES Elishewitz Design
Jedan klasični Benchmade s axis lock-om,, model Ares, Elishewitz design
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: BENCHMADE ARES Elishewitz Design
Simpatična bockalica... nož dovoljnog dizajna za sve zadaće - malo je kratka oštrica ovako na prvi pogled za moj ukus, al vjerojatno je nož rođen za svakodnevne zadaćice.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

e ovo mi se svidja u rangu sa spyderco police, koliko ovo kosta? dimenzije?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ukupna dužina 21 cm, dužina oštrice 9 cm. Ovo je daleko iznad Police-a, cijena je 268,00 €
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
http://www.benchmade.com/products/produ ... el=730-801
mislim da je izašao novi model s puno boljim čelikom S30V a i cijenom od 200 USD. Kako je ovo blue Benchmade serija, sasvim ok je sa cijenom i odnosom uloženo dobiveno...a ranija verzija Aresa 2003, je koliko vidim po forumima bila nešto skuplja premda ne vidim opravdanost cijene obzirom na materijal oštrice jer ATS34 je lošiji (i to puno) od S30V koji se uz ZDP-189 trenutno najbolji čelik za oštrice....
mislim da je izašao novi model s puno boljim čelikom S30V a i cijenom od 200 USD. Kako je ovo blue Benchmade serija, sasvim ok je sa cijenom i odnosom uloženo dobiveno...a ranija verzija Aresa 2003, je koliko vidim po forumima bila nešto skuplja premda ne vidim opravdanost cijene obzirom na materijal oštrice jer ATS34 je lošiji (i to puno) od S30V koji se uz ZDP-189 trenutno najbolji čelik za oštrice....
- Fleet Admiral

okvirno...
200$ = 1040kn
268€ = 1929kn
kuzim cijenu ako je neki limited edition 1 of 100 ili slicno ali ako je "obicni" primjerak onda ne...
200$ = 1040kn
268€ = 1929kn
kuzim cijenu ako je neki limited edition 1 of 100 ili slicno ali ako je "obicni" primjerak onda ne...
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Zato što ti fali tih "običnih" primjeraka u rukama... shvatio bi zašto su uglavnom opravdano skuplji oni s imenom od onih bezimenjaka
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pod "obicni" smatram [Benchmade Ares],
a pod ono drugo smatram [Benchmade Ares - 1 of 100 limited edition]
i onda zelis reci da postoji velika i opravdana razlika u cijeni izmedju ta dva?
a pod ono drugo smatram [Benchmade Ares - 1 of 100 limited edition]
i onda zelis reci da postoji velika i opravdana razlika u cijeni izmedju ta dva?
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Ne, ja pod obični smatram ono što se predilava po china shopovima, kokošarnicima i sličnim ustanovama nespecijaliziranima za te proizvodeMike_Torello wrote:pod "obicni" smatram [Benchmade Ares]
A ovo je samo razlika u tome koliko isfuravanja i ku*čenja možeš kupit sebi sa jednim a koliko sa drugim. Inače su vjerojatno ista stvar.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma u to nisam ni sumnjao da je izmedju tih velika razlika, samo mene zanima koliko ovo "limited edition" dize cijenu i ima li smisla kupovati takav noz za normalno koristenje a ne drzanje u vitrini, onda bi radije (i jeftinije) kupio neki koji nije limited edition i to je to... kuzim ja da je kvalitetan noz skuplji od onih kineskih i iz kokosarnika, no ima li potrebe kupovati dodatni luxuz poput limited editiona.Mr.Cabdriver wrote:Ne, ja pod obični smatram ono što se predilava po china shopovima, kokošarnicima i sličnim ustanovama nespecijaliziranima za te proizvode
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Mike_Torello wrote:no ima li potrebe kupovati dodatni luxuz poput limited editiona.
Teško da ima smisla - to je ego trip, ništa više.