IPSC - još malo slikica
- BojnikPerGall
- Desetnik

Re: IPSC - još malo slikica
Starnica radi a ti definitivno imaš problema s browserom ako ti ne otvara.Čovječe ta deltina stranica ne radi, ili ja imam problem s linkom, ništa ne mogu otvoriti, niti uvod, niti miss DELTE (šta me najviše muči)...
Inače još malo pa će sve rubrike biti dostupne.
U tijeku je popunjavanje!
Obzirom na ozbiljnost nas u klubu za sada na stranici rade sve rubrike koje su bile neophodne za online prijavu i sudjelovanje te organizaciju cjelokupnog natjecanja. Također rade i rubrike Statut i Stegovni pravilnik.
Ostale rubrike će proraditi uskoro jer želimo da to bude što kvalitetnije i ozbiljnije....
Ostale rubrike će proraditi uskoro jer želimo da to bude što kvalitetnije i ozbiljnije....
D-V-C
M R K I
M R K I
Probah danas s posla i s Firefox-om i s IE-om i s Operom i nije bas nesto radilo...
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Nope... učita se do kraja svaki drugi put... nema to veze sa pc-jima i browserima - inače dečki sa Voyagera su dobri, al tu i tamo imaju problema sa DNS registrima (neke stranice im znaju zaštekavat pogotovo kad im se ne pristupa putem t-hitlera - vip i optima korisnici pogotovo štekaju) pa ih malo upitajte za zdravlje kad stignete...BojnikPerGall wrote: Starnica radi a ti definitivno imaš problema s browserom ako ti ne otvara.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
a ja mislio da sam jedini koji nemore otvoriti druge stranice osim početne na delti, sad vidim da sličnih problema imaju i drugi! čak jedno vrijeme sam ogao otvoriti miss kluba, a sad samo statut!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
Ma nije još ažurirano niti se nadopunjuje novostima.
Valjda bude...
Valjda bude...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata