HS ili XD ili XDm
Re: HS ili XD ili XDm
Poštovani
Pozdravljam Sve u forumu.
Nema puno postova novijeg datuma u svezi cijene,nekih novih novina vezanih u vezi HS,XD i XDm.
Ako je neko kupovao ovih dana HS u Karlovcu.....nek napiše kakav info.
Imam namijeru kupovat najnoviji s najnovijom opremom HS ..... koji se može kupit u Karlovcu.
Kako stoje stvari sa opremom?
Hvala lijepa
Pozdravljam Sve u forumu.
Nema puno postova novijeg datuma u svezi cijene,nekih novih novina vezanih u vezi HS,XD i XDm.
Ako je neko kupovao ovih dana HS u Karlovcu.....nek napiše kakav info.
Imam namijeru kupovat najnoviji s najnovijom opremom HS ..... koji se može kupit u Karlovcu.
Kako stoje stvari sa opremom?
Hvala lijepa
Dobro došao, iz tvog pitanja ne mogu zaključiti da li si pročitao sve do sada napisano o HS- i XDm-u pa nisi shvatio ili nisi čitao i to zbog toga jer mi nikako nije jasno iz tvoje izjave da hoćeš kupiti najnoviji HS koji ti to pištolj hoćeš kupiti, molim te pojasni što za tebe znači najnoviji HS da li je to HS tactical, subcompact, da li je to onaj u kalibru 357 sig, 45 ACP ili misliš na XDm.
Nakon preciznijeg pitanja ćemo ti moći više pomoći, mislim da su dosadašnji postovi na ovu temu i više nego dovoljni da se shvate razlike i počne koristiti pravi naziv za ono što želimo.
- BojnikPerGall
- Desetnik

Slažem se s Iceom naravno samo dok se u potpunosti ne zaledi...
Nego što smatraš dodatnom opremom?
Holstere i mag.holdere to je jedino što tamo možeš uzeti,ali niti njih više nema jer Springfield malo šteka u slanju...
A da i da ne zaboravim kao opciju možeš uzeti i fiber optic ciljnike ako želiš naravno.
Nego što smatraš dodatnom opremom?
Holstere i mag.holdere to je jedino što tamo možeš uzeti,ali niti njih više nema jer Springfield malo šteka u slanju...
A da i da ne zaboravim kao opciju možeš uzeti i fiber optic ciljnike ako želiš naravno.
Poštovani
Ispričavam se oko pitanja. Izgleda da HS-9 =3.600,00 kn više ne postoji . Danas sam saznao da novi XDm košta u "black" verziji 5.200,oo kn a u svijetloj verziji 600 kuna više.
Pošto sam mladi lovac sa puno troškova do sad cijena XDm-a mi nekako ne paše.
Izgleda sa ĆZ 75B....možda polovni SP-1 će bit prihvatljivija ponuda.
Svejedno ....kad stigne nabavna dozvola....se još javim.
Hvala na odgovorima.
NenoCRO
Ispričavam se oko pitanja. Izgleda da HS-9 =3.600,00 kn više ne postoji . Danas sam saznao da novi XDm košta u "black" verziji 5.200,oo kn a u svijetloj verziji 600 kuna više.
Pošto sam mladi lovac sa puno troškova do sad cijena XDm-a mi nekako ne paše.
Izgleda sa ĆZ 75B....možda polovni SP-1 će bit prihvatljivija ponuda.
Svejedno ....kad stigne nabavna dozvola....se još javim.
Hvala na odgovorima.
NenoCRO
Mali savjet: ne kupuj polovno.
Ako kupuješ, onda kupi nešto za što znaš da je izašlo iz tvornice s garancijom. Bolje kupit jednom kvalitetno nego više puta polovno ili isto toliko love bacit na popravke.
Ako kupuješ, onda kupi nešto za što znaš da je izašlo iz tvornice s garancijom. Bolje kupit jednom kvalitetno nego više puta polovno ili isto toliko love bacit na popravke.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Pozdrav!!
Da li xdm za 5200 kn dolazi sa "holsterom" i "mag.holderima" ili se to nadoplačuje i koliko??
Vidio sam na" youtebe"orođiđi u kutiji sa ganom te stvari al to je u USA pa zato pitam!
Da li xdm za 5200 kn dolazi sa "holsterom" i "mag.holderima" ili se to nadoplačuje i koliko??
Vidio sam na" youtebe"orođiđi u kutiji sa ganom te stvari al to je u USA pa zato pitam!
- BojnikPerGall
- Desetnik

Ne dolazi jer je to Springfieldova oprema...
Mislim da takav holster ako ga još uopće ima košta cca 50 kuna a za mag.holdere neznam cijenu.
Mislim da takav holster ako ga još uopće ima košta cca 50 kuna a za mag.holdere neznam cijenu.
Dodatna oprema za HS-a: holster 50-ak kuna;
mag holder za 2 spremnika isto oko 50-ak kuna
mag holder za 2 spremnika isto oko 50-ak kuna
BojnikPerGall wrote:Ne dolazi jer je to Springfieldova oprema...
Trenutno nemaju nista od dodataka za XDm-a. Crni je 5300kn, dvobojan 5700kn a dodatni spremnici 105kn po komadu. Naravno rijec je o 9mm. Kroz mjesec dana dolaze Springfieldove kutije,holsteri itd...
e sad pitanjce za Bojnika! ovo sa fiber optic ciljnicima.. jesu bolji od obicnih?
Naravno da su bolji! Da nisu, ne bi ih svi koristili.
Ali, to možeš vidjeti kada usporediš obične ciljnike sa ovim drugima, razlika je drastična.
Ali, to možeš vidjeti kada usporediš obične ciljnike sa ovim drugima, razlika je drastična.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- BojnikPerGall
- Desetnik

Ja osobno ne volim obične 3 DOT jer su "niš koristi".
Inače obično prednji ciljnik obojam crvenom ili narančastom flouroscentnom bojom no kako je to zabranjeno u IPSC-u za Production diviziju ja sam si izabrao prednji ciljnik s crvenim fiber optic umetkom, a stražnji ciljnik su posebno za mene napravili s narezanom (radi svjetlosti) tamnom pločom.
Dakle prednji crveni fiber i stražnji kompletno crna ploča.
Inače su zadnju ploču samo zamislili s 2 bijela DOTA ili 2 fiber optička umetka.
Sada ću uslikati pištolje pa ću ti postati slike da vidiš.
Inače imam na standardnom HS 2000 (HS9) prednji crveni fiber i stražnji zeleni fiber...
Meni se pokazao prednji s crvenim fiberom odličan a identične imaju svi dečki iz ekipe i zadovoljni su.
Inače obično prednji ciljnik obojam crvenom ili narančastom flouroscentnom bojom no kako je to zabranjeno u IPSC-u za Production diviziju ja sam si izabrao prednji ciljnik s crvenim fiber optic umetkom, a stražnji ciljnik su posebno za mene napravili s narezanom (radi svjetlosti) tamnom pločom.
Dakle prednji crveni fiber i stražnji kompletno crna ploča.
Inače su zadnju ploču samo zamislili s 2 bijela DOTA ili 2 fiber optička umetka.
Sada ću uslikati pištolje pa ću ti postati slike da vidiš.
Inače imam na standardnom HS 2000 (HS9) prednji crveni fiber i stražnji zeleni fiber...
Meni se pokazao prednji s crvenim fiberom odličan a identične imaju svi dečki iz ekipe i zadovoljni su.
- BojnikPerGall
- Desetnik

- BojnikPerGall
- Desetnik

Slikao sam telefonom Nokia N95 8GB pa se ispričavam na slabijoj kakvoći fotkica.
Ona fotka s zelenim fiber optic ciljnikom nije u stvarnosti tako blijeda. Naime puno je intenzivnije bolje i cijelom dužinom.
Ona fotka s zelenim fiber optic ciljnikom nije u stvarnosti tako blijeda. Naime puno je intenzivnije bolje i cijelom dužinom.
super hvala!
Neznam jel oni u tvornici mogu staviti fiber optic ciljnike? ili se to kupuje posebno?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

znaci kombinacija crveni fiber naprijed a iza ploča kao na mikrometarskom samo bez podesavanja?... da ideš "izgrebati" van ili ofarbati bijele tockice s crnim flomićem jeli to "legalan" potez? i dali bi ti onda taj "modificirani originalni" zadnji nisan pasao na prednji s crvenim fiberom po visini uopce? mislim, jeli taj prednji s crvenim fiberom vislji od obicnog prenjeg, tj, pase li na originalni zadnji?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- BojnikPerGall
- Desetnik

Toni,
sve je originalno tvornički.
Sami ih rade i sami ti ih stave po želji... Kakvu kombinaciju želiš tu dobiješ.
sve je originalno tvornički.
Sami ih rade i sami ti ih stave po želji... Kakvu kombinaciju želiš tu dobiješ.
- BojnikPerGall
- Desetnik

Ovo da.da ideš "izgrebati" van ili ofarbati bijele tockice s crnim flomićem jeli to "legalan" potez?
A za ovo drugo uopće ne kužim zašto bi uopće takve zahvate radio?!?!
I što ja znam jel bi pasali ili ne?
Zašto?
Pa zato što neznam koliko bi ih "izgrebao", skratio ili što već...
Uzet ću prednji crveni i stražnji crni, bolji je kontrast nego kad su dva zelena otraga. Vrijeme je za promjene, pa je XDM pravi izbor 
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Idem drugi tjedan po njega. Znaci "Zelje & Pozdravi" cash & carry = plati i deri