GTR III trigger
Moderator: karabalic
GTR III trigger
pozzzz , evo upravo sam nasao i narucio si za svoju Gamo Shadow Sport novi okidac, znam da im je to velika mana pa evo svim zainteresiranima da pogledaju imaju za sve gamo modele i za jos dosta modela zracnica...
http://charliedatuna.com/
HS-9mm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: GTR III trigger
hah, budes ga malo stjerao u red ali daleko od toga ta to vise nece biti GAMO okidac =)marko wrote:pozzzz , evo upravo sam nasao i narucio si za svoju Gamo Shadow Sport novi okidac, znam da im je to velika mana pa evo svim zainteresiranima da pogledaju imaju za sve gamo modele i za jos dosta modela zracnica...![]()
btw, koliko te kostala ta egzibicija?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
ah, taj Gamo okidac
, 34$ je sami okidac jos neznam za postarinu al mislim da nece izac puno jer mi salju kao pisanicu u koverti!!
HS-9mm
i ja naručio za hunter 1250 trebalo bi doc za tjedan javio mi se Bob aka Charly.
koi lik
..
dode nekih cca 185-200 kn
dode nekih cca 185-200 kn
da da da taj se i meni javio, ajd molim te javi kad ti dodje dojmove i efekat na samu pusku
koliko ce te postarina izaci
koliko ce te postarina izaci
HS-9mm
moze nema problema, samo nek dode pa cu i poslikat i opisat.... hehe Bob aka Charli 
ivo wrote:za sve osim za diane , za "nemce neće da rade"
nema potrebe
I might bite, if you are not polite!
ja sam se sa svojim okidačem malo poigral , ubacio sam novi šaraf za regulaciju hoda s tim da sam vrh šarafa zaoblil i spoliral , rastavil sam cijeli okidač i na njemu sam ispoliral klizne dijelove i sve dobro podmazal.
ispoliral sam i cilindar s unutarnje strane i klip s vanjske , te sam dobro podmazal oprugu .
nisam siguran jel sam nekaj postigel ali nakon sastavljanja probao sam pucati s jsb exactom ali na moje čuđenje na 25 metara grupacija je bila 15 cm iznad nišanske točke , pa sam probal s dianom hp , kod nje je grupacija bila na pol oko 8 cm te sam morao ponovo upucavati optiku na dianu hp koja se sad bolje pokazala od jsb-a.
možda sam nekaj "usral" ili je to zbog novog kundaka pa sam i optiku pomical negdje oko 2-3 cm unatrag , sve u svemu nije dosadno
ispoliral sam i cilindar s unutarnje strane i klip s vanjske , te sam dobro podmazal oprugu .
nisam siguran jel sam nekaj postigel ali nakon sastavljanja probao sam pucati s jsb exactom ali na moje čuđenje na 25 metara grupacija je bila 15 cm iznad nišanske točke , pa sam probal s dianom hp , kod nje je grupacija bila na pol oko 8 cm te sam morao ponovo upucavati optiku na dianu hp koja se sad bolje pokazala od jsb-a.
možda sam nekaj "usral" ili je to zbog novog kundaka pa sam i optiku pomical negdje oko 2-3 cm unatrag , sve u svemu nije dosadno
meni je dosao za cca 3 tj, platio sam oko 200 kn bez carine i pdv-a i toga, dosao je u obicnoj omotnici....ugradnj traje 5min, mogucnost podesavanja je puno preciznija, kod ugradnje vam za razliku od serijskog netreba ona mala opruzica i njen pin, to su viskovi djelova
sve u svemu prava stvar...
barba Bob aka Čarly je zakon 
ma cudo stvar meni je danas dosao i odmah sam ga montiro, prva liga, i lijepo se moze podesiti
barba Bob je

barba Bob je
HS-9mm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Aj marko isprobaj to, testiraj i fotodokumntiraj =) mogao si i instalaciju fotodokumentirati
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
moze evo ja sam svog vec smontiro, stavit cu uputstvo sa slikam koje sam dobio bas za Shadow sport, instalacija jednostavna skrozz,na kraju ostane viska djelova (okidac ,jedna mala opriugica, saraf za podesavanje okidanja-stari) ucinkovitost 100%, osjetno lijepse okidanje,a najbolje je sto okidac kada se povuce do kraja ne ulazi skroz gore u okvir puske kao prije

- Attachments
-
- xGRT III Trigger.pdf
- evo ga uputstvo za montazu sa slikama sve pojasnjeno...
- (574.75 KiB) Downloaded 33 times
HS-9mm