problem s optikom
Moderator: karabalic
problem s optikom
puska je kupljena 20.1.2009 i po prepuruci prodavaca optiku mi je montirao njihov ovlasteni puskar, zracnica je Gamo Shadow Sport i optika je Gamo 3-9x40 orginalna za tu pusku, i puska je ispucala doslovno 11 dijabola
achment=1]04022009270.jpg[/attachment]
achment=1]04022009270.jpg[/attachment]
- Attachments
HS-9mm
Re: problem s optikom
Reklamacija!!!
Pazi, bit ce sigurno uvjeravanje da ti je pala puska, znas sto u tom slucaju...
Jel se pomakla samo koncanica ili cijela optika? Ako je koncanica onda reklamiraj, a ako se cijela pomakla onda vjerojatno vijci nisu dobro stegnuti, treba ju izravnati i jace stegnuti vijke.
a znam da ce tako biti, to i ocekujem, al vidit cemo sutra idem nositi na reklamacijuk.horvat wrote:Reklamacija!!!
Huho wrote:Jel se pomakla samo koncanica ili cijela optika? Ako je koncanica onda reklamiraj, a ako se cijela pomakla onda vjerojatno vijci nisu dobro stegnuti, treba ju izravnati i jace stegnuti vijke.
a pomaknula se koncanica optika nije ni milimetar bas sam gledao, i nakon jos jednok metka koncanica pukla
HS-9mm
Koncanica u toj optici je vidljiva na fotkama u ovoj mojoj temi:
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=14&t=246
Vjerovatno se otpustio prstenasti saraf koji drzi koncanicu (na fotki se lijepo vidi).
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=14&t=246
Vjerovatno se otpustio prstenasti saraf koji drzi koncanicu (na fotki se lijepo vidi).
evo upravo sam gledao slike te, al kod mene se prvo pomakla koncanica i onda pukla 
HS-9mm
ma naravno ispucano doslovno 11 meteka uz puske...znam da ce biti puska je ispala ovo ono i tako te standardne price kod reklamacije, al sta mogu ...u borbu 
HS-9mm
dali ti budu novu optiku , i meni se dogodila ista stvar na diani 48 , otišela sam u induchem s računom i ljepo su ju pogledali te izjavili da se hoće dogoditi , vele da se to događa na jednoj od tisuću ali sad poslije tebe dokaz je da su to optike za slabe puške
te gamove varijabilne optike definitivno nisu za malo jace zracnice, mnogi se bune na njih....ja sam imao gamovu 4x32 na hunter 1250 5,5 kod koje je trzaj jedan od najjačih i optika je pretrpila 3000 dijabola bez problema, a sad dosta ovisi i o sreći....ako kupujete u hr nazalost ste ograničeni i vecina kupuje gamove optike, nemojte se ustrucavat narucit izvana pravu stvar koja ce trajat.... 
i ja sam kod njih kupio zracnicu i optiku, a slazem se u potpunosti da ove optike nisu za jake zracnice 
HS-9mm
U Induchemu su vrlo ljubazni djelatnici tako da ne vjerujem da
ce ti ikakve probleme stvarati oko zamjene.
ce ti ikakve probleme stvarati oko zamjene.