HS ili XD ili XDm
- Marin Bralic
- Skupnik

Re: HS ili XD ili XDm
Ja bih se samo nadovezao, kada si vec suzio izbor na Xdm i S&W, u tom cjenovnom rangu, nesto ispod 6000kn ti je i Glock 17. Bio sam u istim nedoumicama, u biti, ja S&W nisam stavio u uzi izbor, vec sam se dvoumio izmedju Glocka i Xdm-a, i odlucio sam se za Glock. U lovcu, s popustom, dosao me cini mi se 5600kn.
Možda me malo više pere domoljublje ali ako već imamo izuzetno kvalitetan domaći proizvod, ne vidim dvojbu i zato ću ja uzeti XDm. Kupujmo hrvatsko.
Još samo da mi nabavna stigne, čekam ju skoro tri mjeseca
Još samo da mi nabavna stigne, čekam ju skoro tri mjeseca
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!
^^Nemoj čekat nego ih zivkaj svaki dan. Tako sam i ja. Njima se ne žuri, a zakonski rok je 60 dana (ako se ne varam) tako da nešto ne štima ako čekaš skoro tri mjeseca.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Zakonski rok, tj. rok u kojem treba odgovoriti na zahtjev je 30, najduže 60 dana.
Naravno, toga se gospoda ne pridržavaju, a kako se nitko ne žali....
Naravno, toga se gospoda ne pridržavaju, a kako se nitko ne žali....
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Jučer sam baš zvao i nakon tri prespajanja javi mi se neka nadrkana žena koja mi je odbrusila da nikakve informacije ne daju telefonom nego da ću dobiti poštom rješenje. Ne da je bila bahata i bezobrazna nego je to rekla ispod granice pristojnosti. Morati ću ih posjetiti osobno.Breadfan wrote:^^Nemoj čekat nego ih zivkaj svaki dan. Tako sam i ja. Njima se ne žuri, a zakonski rok je 60 dana (ako se ne varam) tako da nešto ne štima ako čekaš skoro tri mjeseca.
svako inzistiranje moze ponijeti posljedice, jer sto ce nervoznom covjeku gun..., teorija i karta na koju igraju
da ne bude off, ne zato sto je rvacki nego zato sto je vrhunski, moj glas ide za XD-m, imamo gun koji ce tek ponijeti glas o nama kao "peacemakerima" a dobrim tvorcima oruzja (koje nam je uvijek nedostajalo)
da ne bude off, ne zato sto je rvacki nego zato sto je vrhunski, moj glas ide za XD-m, imamo gun koji ce tek ponijeti glas o nama kao "peacemakerima" a dobrim tvorcima oruzja (koje nam je uvijek nedostajalo)
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Marin Bralic
- Skupnik

na slici je vrhunski gun, glock 17, ako ostanes na forumu
vidjet ces i promjenu u avataru 
- Marin Bralic
- Skupnik

Heh, jel to Glocka imas samo za avatar, ili je to bas tvoj? Ako je, znaci, mislis Glocka mijenjat za Xdm-a? Nije da imam nesto za ili protiv Xdma, ali zadovoljan sam jako svojim Glockom 17, i ne bih ga mijenjao za nista drugo. Eventualno bi nadopunio kolekciju, ali prodavao Glocka nikada 
bas je moj, mogu scanirat dozvolu i postati ako ima potrebe a XD-m ce biti nadopuna, ako Bog dâMarin Bralić wrote:Heh, jel to Glocka imas samo za avatar, ili je to bas tvoj? Ako je, znaci, mislis Glocka mijenjat za Xdm-a? Nije da imam nesto za ili protiv Xdma, ali zadovoljan sam jako svojim Glockom 17, i ne bih ga mijenjao za nista drugo. Eventualno bi nadopunio kolekciju, ali prodavao Glocka nikada
rubinho wrote:svako inzistiranje moze ponijeti posljedice, jer sto ce nervoznom covjeku gun..., teorija i karta na koju igraju
da ne bude off, )
Svjestan sam toga i zato se nisam želio prepucavati sa frustriranom babuskarom nego sam skrušeno rekao da ću i dalje čekati i kulturno/cinično se zahvalio na njenoj ljubaznosti. Inače mi je prag tolerancije izuzetno visok i ne dam se izbaciti iz takta, ali ću svakako otići do Petrinjske i zapitati ih gdje zapelo.
- Marin Bralic
- Skupnik

Hehe nema potrebe, vjerujemrubinho wrote: bas je moj, mogu scanirat dozvolu i postati ako ima potrebe a XD-m ce biti nadopuna, ako Bog dâ
Nema to veze, treba ih zivkat dok ne dobiješ odgovor koji ti je zakonom zajamčen. Dakle, ne se svađat s njima nego lijepo, kulturno, umotano u šareno pakovanje ih podsjećat na njihove obaveze. Ja sam svaki put morao tako, a ovaj dio mi je najbolji:rubinho wrote:svako inzistiranje moze ponijeti posljedice, jer sto ce nervoznom covjeku gun..., teorija i karta na koju igraju
Ja NIKAD ništa nisam dobio poštom, čak i kad mi je rečeno preko telefona da je poslano. Svaki put sam ih morao zvat i dolazit tamo osobno po dokumente i papirologiju.Jučer sam baš zvao i nakon tri prespajanja javi mi se neka nadrkana žena koja mi je odbrusila da nikakve informacije ne daju telefonom nego da ću dobiti poštom rješenje.
Kod nas ti to nema veze s vezom...
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
rubinho wrote: Svaki put sam ih morao zvat i dolazit tamo osobno po dokumente i papirologiju.
Kod nas ti to nema veze s vezom...
Naša birokracija. Ti se još nisu maknuli iz socijalizma.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

bas tu kombinaciju sam imao prilike isprobati na takvom pistolju i u odnosu na prednji i zadnji fiber mi je vise odgovarala. Inace bas i nisam ljubitelj fibera ali ovo da je samo prednji u fiberu mi je odgovaralo =)toni_u wrote:Ja sam se odlucio za prednji fiber optic ciljnik a zadnji crna ploca. (želje i pozdravi se placaju 400,00kn)upitnik wrote:Upravo krečem predat nabavnu i želim baš takav isti !!!!!!Pa Toni_u molim te napiši sa takvim ciljnicima kolko para?????Imam aktivnu nabavnu za pušku pa če procedura krače trajatserijske ciljnike dobijes u kutiji.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Mike_Torello wrote:. Inace bas i nisam ljubitelj fibera ali ovo da je samo prednji u fiberu mi je odgovaralo =)
Takvi nisu stvar ljubitelja ili ne, definitivno su bolji za IPSC nego bilo koji drugi, a iskusni IPSC strijelci znaju koja je razlika pucati sa običnim, nišanima s bijelim točkama ili fiber optičkim nišanima.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kombinacija crna ploca za zadnji nisan i prednji u crvenom fiberu mi najbolje odgovara za brzo gadjanje. za precizno gadjanje su mi se najbolje pokazali crna ploca i crni prednji nisan kao na mikrometarsim nisanima... to pisem koji i kakvi su MENI nisani najugodniji.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
To sam i rekao, da su crveni fiber naprijed sa crnom pločom natrag idealni za IPSC, ali da je za precizno najbolje crno sa crnim.
Nećeš vidjeti ISSF pištolj sa crvenim fiberom, jer to jednostavno nije za to, bez obzira koliko nekome bilo ugodno ili ne.
Nećeš vidjeti ISSF pištolj sa crvenim fiberom, jer to jednostavno nije za to, bez obzira koliko nekome bilo ugodno ili ne.
Dali znate kada bih isao direktno u HS produkta kupiti
dali dobijem ove sve gadgete http://www.youtube.com/watch?v=jMTPOJfYjOs
ili samo standardno kod nas u oruzarnicama; pištolj + 2 spremnika !?
dali dobijem ove sve gadgete http://www.youtube.com/watch?v=jMTPOJfYjOs
ili samo standardno kod nas u oruzarnicama; pištolj + 2 spremnika !?
Trenutno dobijes kutiju sa dva spremnika i mali pribor za ciscenje. Ovo sto si mislio da se dobije je za Americko trziste odnosno to Springfield daje svojim kupcima. Doci ce to i kod nas samo se nezna kada... i moci ce se naknadno kupiti.