Moja ljepotica
Moderator: karabalic
Moja ljepotica
evo samo malo da vam pokažem moju ljepoticu.
Gamo Shadow 1000 u 5.5 kalibru,
gore je nekakva stara Norconia 3-7x20 a
na noj je laser dot
Puškica je za sada ispucala tek 20-ak diabola,većinom
Gamo prohunter,tak da vam nemogu baš nešto reći previše o njoj.
jedva ćekam idući vikend kada idem sa njom na selo, da ju malo bolje upoznam
Gamo Shadow 1000 u 5.5 kalibru,
gore je nekakva stara Norconia 3-7x20 a
na noj je laser dot
Puškica je za sada ispucala tek 20-ak diabola,većinom
Gamo prohunter,tak da vam nemogu baš nešto reći previše o njoj.
jedva ćekam idući vikend kada idem sa njom na selo, da ju malo bolje upoznam
- Attachments
-
- moja ljepotica.jpg (36.13 KiB) Viewed 830 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Moja ljepotica
cestitam na prinovi =) nadam se da ce te dugo i dobro sluziti =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Prekrasno! Puno dobrih pogodaka...nellazg wrote:evo samo malo da vam pokažem moju ljepoticu.
Super je to puška - samo ako nisi lovac na sitnu gamad brzo češ zažalit što je .22 a ne .177 jer su metci duplo skuplji. Barem ja žalim.
Mjenjam gamo shadow 1000 cal 5.5mm za neku 4.5mm pušku u tom rangu.
Imam i optiku gamo 4x32 koja estetski savršeno paše puški - to ide u kombinaciju ako i vi meni dajete odgovarajuću optiku.
Imam i optiku gamo 4x32 koja estetski savršeno paše puški - to ide u kombinaciju ako i vi meni dajete odgovarajuću optiku.
Ne, streljivo nije duplo skuplje. Ne znam gdje ti kupuješ ali nije tako...aleksa05 wrote:Super je to puška - samo ako nisi lovac na sitnu gamad brzo češ zažalit što je .22 a ne .177 jer su metci duplo skuplji. Barem ja žalim.
Razlika je cca 30% a to je u praksi 10 kuna više za 250 kom...
možda sam onda krivo uspoređivao.
Mjenjam gamo shadow 1000 cal 5.5mm za neku 4.5mm pušku u tom rangu.
Pogledaj malo na web shopovima... Obično ti je za nekih 10ak kn razlika na kutiju.aleksa05 wrote:možda sam onda krivo uspoređivao.
A možda sam i ja u krivu?
Malo sam skeptičan prema nosačima optikenellazg wrote: gore je nekakva stara Norconia 3-7x20 a
na noj je laser dot
k.horvat wrote:Malo sam skeptičan prema nosačima optikenellazg wrote: gore je nekakva stara Norconia 3-7x20 a
na noj je laser dot
To su jedini nosaći kaj sam ih imal da pašeju da dovetail(11mm)
Budem videl kak budu držali,nadam se da bude sve u redu jer
imam sa zadnje strane stoper koji im neda da se miču.
A kaj se tiće cijene diabola , kutija Gamo Prohunter 250 kom košta 32kune
tak da ne mislim da je to neka prevelika cifra.Uzeo sam i jednu kutiju Diana High Power koje
su skuplje ali još neznam kaj bolje odgovara pušci
Monoblok nosaći su 200 kuna. Zanimljivo je da ih Gamo isporučuje s nekim od optika.nellazg wrote: To su jedini nosaći kaj sam ih imal da pašeju da dovetail(11mm)
Budem videl kak budu držali,nadam se da bude sve u redu jer
imam sa zadnje strane stoper koji im neda da se miču.
A kaj se tiće cijene diabola , kutija Gamo Prohunter 250 kom košta 32kune
tak da ne mislim da je to neka prevelika cifra.Uzeo sam i jednu kutiju Diana High Power koje
su skuplje ali još neznam kaj bolje odgovara pušci
Meni recimo Diana HP odgovara Hatsanici dok mi Gamo pro magnum odgovara i za Hatsanicu
i za Cometu...
Nije bad probati. Sve su cijena streljiva tu negdje (malo je Diana skuplja) ali kad jednom
utvrdiš što ti (pušci) odgovara nema potrebe za promjenom...
Ali, (zašto uvijek ima neki ali?
razlika u kvaliteti. Ista kutija, nisu svi isti. Pogotovo kod expandera. Jedna od 5 kutija
je izgledala totalno loše dorađena.
Last edited by k.horvat on 10 May 2008, 09:23, edited 1 time in total.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja nisam skeptican prema nosacima, ja sam skeptican prema optici... imam osjecaj da ce brzo u vjecna lovista na toj puski...
A gle, ako ju nije kupio...Mike_Torello wrote:ja nisam skeptican prema nosacima, ja sam skeptican prema optici... imam osjecaj da ce brzo u vjecna lovista na toj puski...
btw. jesi pogledao PP?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kupio, dobio, imao od prije, svejedno je... nece dugo zivjeti na toj puski... ako mu je nije steta onda ok
Negdje sam kod ujaka u ladicu spremio jednu sličnu, Tasco 3-7x20, klasa optimist! Kao dobra je za zračnicu (klasa hatsana)Mike_Torello wrote:kupio, dobio, imao od prije, svejedno je... nece dugo zivjeti na toj puski... ako mu je nije steta onda ok
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ta je dobra za sve slavie =) i slicne slabije zracnice, ali ova klasa semi magnum i magnum... tu nece dugo igrati pogotovo ako su koncanice one od bakrenih niti a obicno te so 20mm promjera lece i jesu takve... imam jednu tasco 4x15 i jednu weawer 4x20 ili tako nesto to se nebi usudio staviti na HW-80 iako je ova weaver bila na malokalibarki ali to nista ne znaci...
Koja je cijena Zrak optike (M76)? Imam neke, hm kombinacije pa me zanima cca cijena...Mike_Torello wrote:ta je dobra za sve slavie =) i slicne slabije zracnice, ali ova klasa semi magnum i magnum... tu nece dugo igrati pogotovo ako su koncanice one od bakrenih niti a obicno te so 20mm promjera lece i jesu takve... imam jednu tasco 4x15 i jednu weawer 4x20 ili tako nesto to se nebi usudio staviti na HW-80 iako je ova weaver bila na malokalibarki ali to nista ne znaci...
Mike_Torello wrote:ja nisam skeptican prema nosacima, ja sam skeptican prema optici... imam osjecaj da ce brzo u vjecna lovista na toj puski...
za sada nemam nešto love da kupim nekaj bolje tak da ovo mora
držati dok se malo ne "opernatim"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

u rasponu od 300 do 1200kn ovisno o stanju i tko prodaje, znas i sam zakon ponude i potraznje...k.horvat wrote:Koja je cijena Zrak optike (M76)? Imam neke, hm kombinacije pa me zanima cca cijena...
najbolje da ju poslikas, pa das na procjenu ovdje... vidis kakva je fizicki, jel se klima, jel prljava, jer izgrebana, koliko je koristena i tako...