Sanjo sam čudan san
Sanjo sam čudan san
Sanjao sam da sam u svom starom stanu (kad sam bio mali) i da ogroman, čudovišni pauk udara na vrata s namjerom da želi provaliti. Glava mu je bila otprilike ko košarkaška lopta, svako oko ko jedna onako lijepo uzgojena genetski modificirana jabuka, a žalci da s njima možeš komotno rezat doner kebap. Bio je crn i imao ogromno krzno na leđima. Udarao je u vrata i samo je bilo pitanje vremena kad će provaliti.
Bijela drvena vrata su sve više i više popuštala, počele su se nazirati pukotine i samo što nisu poklekla pod pritiskom ove monstruozne beštije.
Ja sam bio u nekakvoj bijeloj pidžami s točkicama...pohitao sam i uzeo pištolj iz futrole i repetirao ga.
No, čak i u snu, nakon kratkog razmatranja svih zakonsko-legalnih peripetija o uporabi oružja (sjećam se nešto što je Nobile piso na forumu), uhvatio sam pljucu za cijev i s drškom ga lupao po glavi dok pauk nije pobjego ća.
Sad mi vi recite, jesam dobro postupio? Pauk je preživio i kakve su sad šanse da me u nekom sljedećem snu tuži za tjelesne ozljede i duševnu bol?
Bijela drvena vrata su sve više i više popuštala, počele su se nazirati pukotine i samo što nisu poklekla pod pritiskom ove monstruozne beštije.
Ja sam bio u nekakvoj bijeloj pidžami s točkicama...pohitao sam i uzeo pištolj iz futrole i repetirao ga.
No, čak i u snu, nakon kratkog razmatranja svih zakonsko-legalnih peripetija o uporabi oružja (sjećam se nešto što je Nobile piso na forumu), uhvatio sam pljucu za cijev i s drškom ga lupao po glavi dok pauk nije pobjego ća.
Sad mi vi recite, jesam dobro postupio? Pauk je preživio i kakve su sad šanse da me u nekom sljedećem snu tuži za tjelesne ozljede i duševnu bol?
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Re: Sanjo sam čudan san
Velike, a odgovoran si i za naročito okrutno ponašanje (tući nekoga drškom pištolja po glavi???????) 
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- blackpowder
- Nadnarednik

a kemijsko oružje Dok? 
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZABRANJENO !
To nije za prave strijelce.
To nije za prave strijelce.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
- Original_G
- Cinker - bojna

- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Mogu ja dobit te tvoje tablete za slobodnu upotrebu. Ako ne, barem mi javi di ima za nabavit jer tvoje tablete rade bolje snove od mojih tabletaBreadfan wrote:Sanjao sam da sam u svom starom stanu (kad sam bio mali) i da ogroman, čudovišni pauk udara na vrata s namjerom da želi provaliti.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Ma nešto je u zraku..Mr.Cabdriver wrote:Mogu ja dobit te tvoje tablete za slobodnu upotrebu. Ako ne, barem mi javi di ima za nabavit jer tvoje tablete rade bolje snove od mojih tabletaBreadfan wrote:Sanjao sam da sam u svom starom stanu (kad sam bio mali) i da ogroman, čudovišni pauk udara na vrata s namjerom da želi provaliti.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
Očito si pod nekim tabletama išao spavati, ili si pak zaboravio uzeti tablete?Sad mi vi recite, jesam dobro postupio? Pauk je preživio i kakve su sad šanse da me u nekom sljedećem snu tuži za tjelesne ozljede i duševnu bol?
Ne samo da je pauk preživio, već ćeš u daljnjem životu imati noćne more, bit ćeš proklet
zbog nanošenja tjelesnih ozljeda pauku.
Ipak, nije sve tako crno. Ima rješenja.
Obrij bradu jer ona je mamac paucima, podsjeća ih na mrežu pa se
vole ugnijezditi.
Tako ćeš se osloboditi pauka a time i noćnih mora.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

i neka stavi malo soli ispod jastuka!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"